The Word Yayasan

Penerbit pikiran jeung takdir




Salam!

Anjeun ayeuna poised mun delve kana informasi penting ka anjeun salaku mahluk-éta manusa nu geus ngandung dina kitab Pamikiran jeung takdir ku Harold W. Percival, salah sahiji pamikir greatest abad 20th. Dina print pikeun leuwih tujuh puluh taun, Pamikiran jeung takdir mangrupa salah sahiji wahyu paling lengkep jeung profound ditawarkeun ka manusa.

Tujuan utama ramatloka ieu nyieun Pamikiran jeung takdir, ogé buku Pak Percival anu sanés, sayogi pikeun masarakat sadunya. Kabéh buku ieu bisa ayeuna dibaca online tur bisa diakses di Perpustakaan urang. Lamun ieu téh Éksplorasi munggaran anjeun Pamikiran jeung takdir, anjeun panginten badé mimitian ku Pangarang sareng Pengantar.

Simbol géometris anu dianggo dina situs ieu nganteurkeun prinsip metafisik anu digambar sareng dipedar di Pamikiran jeung takdir. Inpo ngeunaan lambang ieu bisa kapanggih Ieuh.


Sanaos sajarah parantos nunjukkeun ka urang yén manusa sering condong ngajungjung sareng ngagungkeun jalma anu luhurna HW Percival, anjeunna nyalira negeskeun yén anjeunna henteu hoyong dianggap guru. Anjeunna naroskeun yén pernyataan di Pamikiran jeung takdir jadi judged ku bebeneran nu aya dina unggal jalma; ku sabab kitu, anjeunna kabukti maca deui ka anjeunna atanapi sorangan:

Kuring teu ngira kana ngahutbah ka saha; Kuring teu mertimbangkeun sorangan alat da'wah atawa guru. Éta teu yen Kami jawab buku, Abdi resep yen kapribadian abdi teu ngaranna salaku panulis na. The hebat pisan sahiji palajaran ngeunaan mana I nawiskeun informasi, relieves na frees kuring ti timer conceit na forbids nu plea of ​​modesty. Kuring wani nyieun pernyataan aneh jeung startling ka diri sadar jeung abadi nu aya dina unggal awak manusa; na kuring nyandak for teu dibales nu individual bakal mutuskeun kumaha anjeunna bakal atanapi moal ngalakukeun jeung informasi dibere.

 - HW Percival



  •     '

    Kuring pribadi mertimbangkeun Pamikiran jeung takdir janten buku paling signifikan jeung berharga kantos diterbitkeun dina basa nanaon.

    -ERS   .

  •      '

    Mun kuring anu marooned on hiji pulo kukituna diwenangkeun nyandak hiji buku, ieu bakal jadi buku.

    -ASW    

  •     '

    Pamikiran jeung takdir mangrupa salah sahiji golongan buku ageless nu bakal sagampil leres tur berharga pikeun manusa sapuluh sarébu taun ti ayeuna sakumaha anu kasebut kiwari. Na riches intelektual jeung spiritual anu inexhaustible.

    -LFP    

  •      '

    Sagampil Shakespeare mangrupakeun bagian tina sagala umur, jadi mangrupa Pamikiran jeung takdir kitab manusa.

    -EIM  .

  •      '

    Buku teu taun, atawa abad, tapi jaman. Ieu discloses dasar rasional pikeun akhlaq na solves masalah psikologis anu puzzled lalaki keur umur.

    -GR    

  •     '

    Pamikiran jeung takdir méré informasi Kuring geus lila acan neangan. Ieu mangrupakeun Boon langka, lucid na mereun mun manusa.

    -CBB    

  •      '

    dina bacaan Pamikiran jeung takdir Kuring manggihan sorangan amazed, dazzled, sarta intensely kabetot. Naon buku! Naon nu anyar pikiran (keur kuring) eta ngandung!

    -FT    

  •      '

    Pernah sateuacan, sarta kuring geus hiji bebeneran searcher avid sakabéh kahirupan kuring, geus kuring kapanggih pisan hikmah na pencerahan sakumaha Abdi terus keur Ngajalajah di Pamikiran jeung takdir.

    -JM  .

  •      '

    Dugi I kapanggih buku kuring pernah seemed milik dunya topsy-turvy ieu, mangka straightened kuring kaluar dina buru badag.

    -RG    

  •      '

    Iraha kuring ngarasa sorangan slipping kana discouragement I buka buku di acak sarta manggihan kahayang hal maca nu mere atuh a angkat jeung kakuatan Abdi peryogi wanoh. Truthfully kami ngalakukeun nyieun takdir urang ngaliwatan pamikiran. Kumaha hirup béda bisa jadi lamun kami diajarkeun yén ti Lawu on.

    -CP  .

  •      '

    Percival urang Pamikiran jeung takdir kedah ngeureunkeun pamilarian anu serius pikeun inpormasi tinulis anu akurat ngeunaan kahirupan. Panulis nunjukkeun yén anjeunna terang dimana anjeunna nyarios. Teu aya bahasa agama kabur sareng teu aya spekulasi. Sacara unik unik dina genre ieu, Percival parantos nyerat naon anu anjeunna terang, sareng anjeunna terang pisan - pastina langkung seueur tibatan panulis anu sanés. Upami anjeun panasaran ngeunaan saha anjeun, naha anjeun aya di dieu, alam semesta atanapi hartos kahirupan maka Percival moal ngantepkeun anjeun ... Siapkeun!

    -JZ    

  •     '

    Ieu salah sahiji buku pangpentingna kantos ditulis dina sajarah dipikawanoh tur kanyahoan planét ieu. Ideu jeung pangaweruh nyatakeun banding ka alesan, sarta boga "cingcin" bebeneran. HW Percival mangrupakeun berehan ampir kanyahoan ka umat manusa, salaku hadiah sastra na bakal nembongkeun, nalika impartially ditalungtik. Kami astounded ku henteuna masterwork na di loba "dianjurkeun maca" béréndélan di ahir seueur buku serius tur Kadé Kuring geus maca. Anjeunna memang salah nu pangalusna diteundeun Rahasia di alam sahiji lalaki mikir. A seuri jeung perasaan syukur pikaresepeun nu evoked dina, iraha Jigana anu mahluk rahayu, dipikawanoh di dunya lalaki salaku Harold Waldwin Percival.

    -PON    

  •     '

    Saatos 30 taun nyokot catetan copious ti loba buku dina psikologi, filsafat, sains, metafisika, theosophy jeung subjék relatif kindred, buku kacida alusna ieu jawaban lengkep ka sadaya nu kuring geus néangan keur jadi sababaraha taun. Salaku I nyerep eusi aya hasilna kabébasan mental, emosional jeung fisik greatest kalawan inspirasi Maha Agung anu kecap teu bisa nganyatakeun. Kuring nganggap buku paling provokatif sarta ngalaan pikiran yén Kuring geus kantos kagungan pelesir bacaan.

    -MBA    

  •     '

    Buku anu pangsaéna anu kuring kantos baca; pisan jero tur éta ngajelaskeun sagalana ngeunaan ayana hiji urang. Buddha nyarioskeun baheula yén pamikiran téh indung tina unggal tindakan. Henteu aya anu langkung saé tibatan buku ieu pikeun ngajelaskeun sacara rinci. Hatur nuhun.

    —WP


Voices of Pamiarsa kami


Harita leuwih