The Word Yayasan

Penerbit pikiran jeung takdir




Salam!

Anjeun ayeuna poised mun delve kana informasi penting ka anjeun salaku mahluk-éta manusa nu geus ngandung dina kitab Pamikiran jeung takdir ku Harold W. Percival, salah sahiji pamikir greatest abad 20th. Dina print pikeun leuwih tujuh puluh taun, Pamikiran jeung takdir mangrupa salah sahiji wahyu paling lengkep jeung profound ditawarkeun ka manusa.

Tujuan utama ramatloka ieu nyieun Pamikiran jeung takdir, kitu ogé buku sejenna Mr. Percival urang, aya kana jalma di dunya. Kabéh buku ieu bisa ayeuna dibaca online tur bisa diakses di Perpustakaan urang. Lamun ieu téh Éksplorasi munggaran anjeun Pamikiran jeung takdir, Anjeun meureun hoyong mimitian ku Author urang Foreword na Perkenalan.

simbol nu geometri dipake dina situs ieu nepikeun metafisik prinsip nu gambar na dipedar di Pamikiran jeung takdir. Inpo ngeunaan lambang ieu bisa kapanggih Ieuh.


Sanajan sajarah geus ditémbongkeun urang yen manusa anu mindeng condong kana venerate na muja hiji jalma tina stature HW Percival urang, manéhna sorangan éta tetep yen anjeunna teu hoyong jadi dianggap salaku guru. Anjeunna miwarang yén pernyataan di Pamikiran jeung takdir jadi judged ku bebeneran nu aya dina unggal jalma; ku sabab kitu, anjeunna kabukti maca deui ka anjeunna atanapi sorangan:

Kuring teu ngira kana ngahutbah ka saha; Kuring teu mertimbangkeun sorangan alat da'wah atawa guru. Éta teu yen Kami jawab buku, Abdi resep yen kapribadian abdi teu ngaranna salaku panulis na. The hebat pisan sahiji palajaran ngeunaan mana I nawiskeun informasi, relieves na frees kuring ti timer conceit na forbids nu plea of ​​modesty. Kuring wani nyieun pernyataan aneh jeung startling ka diri sadar jeung abadi nu aya dina unggal awak manusa; na kuring nyandak for teu dibales nu individual bakal mutuskeun kumaha anjeunna bakal atanapi moal ngalakukeun jeung informasi dibere.

- HW Percival


Voices of Pamiarsa kami


  • '

    Kuring pribadi mertimbangkeun Pamikiran jeung takdir janten buku paling signifikan jeung berharga kantos diterbitkeun dina basa nanaon.

    -ERS .

  • '

    Mun kuring anu marooned on hiji pulo kukituna diwenangkeun nyandak hiji buku, ieu bakal jadi buku.

    -ASW

  • '

    Pamikiran jeung takdir mangrupa salah sahiji golongan buku ageless nu bakal sagampil leres tur berharga pikeun manusa sapuluh sarébu taun ti ayeuna sakumaha anu kasebut kiwari. Na riches intelektual jeung spiritual anu inexhaustible.

    -LFP

  • '

    Sagampil Shakespeare mangrupakeun bagian tina sagala umur, jadi mangrupa Pamikiran jeung takdir kitab manusa.

    -EIM .

  • '

    Buku teu taun, atawa abad, tapi jaman. Ieu discloses dasar rasional pikeun akhlaq na solves masalah psikologis anu puzzled lalaki keur umur.

    -GR

  • '

    Pamikiran jeung takdir méré informasi Kuring geus lila acan neangan. Ieu mangrupakeun Boon langka, lucid na mereun mun manusa.

    -CBB

  • '

    dina bacaan Pamikiran jeung takdir Kuring manggihan sorangan amazed, dazzled, sarta intensely kabetot. Naon buku! Naon nu anyar pikiran (keur kuring) eta ngandung!

    -FT

  • '

    Pernah sateuacan, sarta kuring geus hiji bebeneran searcher avid sakabéh kahirupan kuring, geus kuring kapanggih pisan hikmah na pencerahan sakumaha Abdi terus keur Ngajalajah di Pamikiran jeung takdir.

    -JM .

  • '

    Dugi I kapanggih buku kuring pernah seemed milik dunya topsy-turvy ieu, mangka straightened kuring kaluar dina buru badag.

    -RG

  • '

    Iraha kuring ngarasa sorangan slipping kana discouragement I buka buku di acak sarta manggihan kahayang hal maca nu mere atuh a angkat jeung kakuatan Abdi peryogi wanoh. Truthfully kami ngalakukeun nyieun takdir urang ngaliwatan pamikiran. Kumaha hirup béda bisa jadi lamun kami diajarkeun yén ti Lawu on.

    -CP .

  • '

    Percival urang Pamikiran jeung takdir kedah mungkas pilarian wae seeker serius pikeun émbaran ditulis akurat ngeunaan kahirupan. nyeratna mendemonstrasikan yén anjeunna weruh whereof anjeunna speaks. Aya basa agama Fuzzy tur euweuh spekulasi. Utterly unik dina genre ieu, Percival geus ditulis naon anjeunna weruh, sarta anjeunna weruh deal gede - pasti leuwih ti sagala pangarang dipikawanoh lianna. Lamun heran ngeunaan saha anjeun, naha anjeun di dieu, alam jagat raya atawa harti hirup lajeng Percival moal ngantep anjeun ka handap ... Kudu disiapkeun!

    -JZ

  • '

    Ieu salah sahiji buku pangpentingna kantos ditulis dina sajarah dipikawanoh tur kanyahoan planét ieu. Ideu jeung pangaweruh nyatakeun banding ka alesan, sarta boga "cingcin" bebeneran. HW Percival mangrupakeun berehan ampir kanyahoan ka umat manusa, salaku hadiah sastra na bakal nembongkeun, nalika impartially ditalungtik. Kami astounded ku henteuna masterwork na di loba "dianjurkeun maca" béréndélan di ahir seueur buku serius tur Kadé Kuring geus maca. Anjeunna memang salah nu pangalusna diteundeun Rahasia di alam sahiji lalaki mikir. A seuri jeung perasaan syukur pikaresepeun nu evoked dina, iraha Jigana anu mahluk rahayu, dipikawanoh di dunya lalaki salaku Harold Waldwin Percival.

    -PON

  • '

    Saatos 30 taun nyokot catetan copious ti loba buku dina psikologi, filsafat, sains, metafisika, theosophy jeung subjék relatif kindred, buku kacida alusna ieu jawaban lengkep ka sadaya nu kuring geus néangan keur jadi sababaraha taun. Salaku I nyerep eusi aya hasilna kabébasan mental, emosional jeung fisik greatest kalawan inspirasi Maha Agung anu kecap teu bisa nganyatakeun. Kuring nganggap buku paling provokatif sarta ngalaan pikiran yén Kuring geus kantos kagungan pelesir bacaan.

    -MBA

Harita leuwih