Lalaki jeung Woman na Child


ku Harold W. Percival




A singket Pedaran




buku rongkah, cukup ditulis, muka vistas kana widang nu geus shrouded di misteri keur abad. Di dieu Anjeun baris diajar yén hambalan kahiji arah rebirth spiritual anu ngarti turunan manusa urang kana awak fana kalahiran jeung pati. Di dieu, teuing, anjeun bakal diajar identitas sabenerna YOU-pangatur sadar dina awak-na kumaha anjeun bisa megatkeun mantra hipnotik itungan anjeun sarta pamikiran geus tuang ngeunaan anjeun saprak budak leutik. Anjeun bakal nangkep, ngaliwatan lampu pikiran sorangan, naha lalaki aya dina gelap ngeunaan asal sarta takdir pamungkas. Mimiti dina kahirupan awak anyar, tumuwuh, anu Self sadar dimimitian nyieun pangaluyuan paranormal dina pamikiran, perasaan, sarta desiring. Dipangaruhan ku pancaindera anak, eta laun nangtukeun sorangan lengkep sareng awak sarta leungiteun touch ku identitas na leres, langgeng. The tenant deathless, falsely yakin tina mortality anak, mindeng misses kasempetan na pikeun manggihan tempat ditangtoskeun na di Cosmos teu bisa minuhan kaperluan pamungkas na. Lalaki jeung Woman na Child nembongkeun kumaha carana ngagunakeun éta kasempetan pikeun Timer kapanggihna!







Baca Man and Woman na Child


PDF HTML
"Assertions ieu teu dumasar kana amoy fanciful. Éta téh substantiated ku evidences anatomis, fisiologis, biologis jeung psikologis dibikeun dieu, nu anjeun tiasa, upami anjeun bakal, nguji, mertimbangkeun jeung hakim; na, teras ngalakukeun naon pikir pangalusna ".HW Percival