Loba jadi anggota The Word Yayasan kusabab cinta maranéhanana tina buku Percival, pangaruh profound aranjeunna geus miboga on kahirupan maranéhanana sarta kahayang ngarojong kami di ngahontal readership lega. Teu kawas sabagian organisasi sejen, urang ulah boga guru, guru atanapi otoritas presiding. Tujuan na komitmen urang téh sangkan dipikawanoh jeung jalma ti dunya karya hébat Percival urang, Pamikiran jeung takdir, Kitu ogé buku séjén na. Kami sadia pikeun nawarkeun sababaraha hidayah, upami dipénta, tapi urang oge proponents sahiji hikmah tina timer pamaréntah-learning jeung percanten sareng terlibat otoritas jero salah urang sorangan. Buku Percival bisa ngawula salaku panungtun pikeun mantuan kalawan prosés ieu.



Kaanggotaan Options


Kabéh anggota The Word Wikimedia, paduli naon tingkat pangrojong anjeun milih, bakal nampa Majalah urang quarterly, nu kecap (Magazine sampel), Sarta diskon 40% dina buku Percival.



Sumberdaya ulikan




The Word Yayasan ngarojong ulikan ngeunaan buku Percival urang. Ngaliwatan majalah quarterly urang, The Word, kami geus dijieun rohangan pikeun nginpokeun pembaca urang rupa-rupa avenues pangajaran. Nalika salah sahiji janten anggota The Word Wikimedia, informasi ieu sadia ngaliwatan majalah kami:

• Hiji daptar anggota kami anu museurkeun diajar kalayan séjénna.

Bantuan ti The Word Yayasan pikeun maranéhanana anu hoyong hadir atawa ngatur Grup ulikan na komunitas maranéhanana.

Hiji kahirupan di bumi mangrupakeun bagian ti séri a, sakumaha salah ayat dina buku, sakumaha salah hambalan dina prosesi atawa salaku hiji poé di hirup hiji. Pamanggih ngeunaan kasempetan tur nu tina kahirupan tunggal di bumi aya dua tina kasalahan beredar manusa.HW Percival