The Word Yayasan, Inc. mangrupakeun organisasi nirlaba Chartered dina kaayaan New York dina bulan Méi 22, 1950. Ieu hiji-hijina organisasi di ayana nu diadegkeun tur otorisasi ku Mr. Percival keur kaperluan ieu. yayasan teu pakait atawa gawe bareng sagala organisasi lianna, sarta henteu ngesahkeun atanapi ngarojong sagala individual, pituduh, mentor, guru atawa grup meunangkeun mun geus diideuan, diangkat atawa diidinan pikeun ngajelaskeun jeung napsirkeun tulisan Percival urang.

Numutkeun Anggaran Rumah Tangga urang, yayasan bisa mibanda hiji angka taya anggota anu milih masihan eta rojongan maranéhanana jeung kauntungan tina jasa na. Kaluar tina jajaran ieu, Pembina kalawan bakat husus sarta wewengkon kaahlian dipilih, anu dina gilirannana milih hiji Déwan Direksi nu pancénna pikeun manajemén umum tur kontrol urusan Corporation di. The Pembina jeung Direksi reside di Daérah béda dina The Amerika sarta luar nagari. Simkuring gabung babarengan pikeun hiji pasamoan taunan jeung komunikasi lumangsung sapanjang taun pikeun ngalakonan Tanjungjaya Tujuan-mun urang ngadamel tulisan Percival urang gampang sadia tur pikeun mantuan sasama mahasiswa anu ngahubungan kami ti réa patempatan di dunya ka alamat studi maranéhanana sarta tantangan nyanghareupan loba manusa dina kahayang maranéhna pikeun ngarti ayana earthly ieu. Arah quest ieu Kaleresan, Pamikiran jeung takdir ieu unexcelled dina watesan lingkup, jero tur profundity.

Jeung kitu, kumawula sarta stewardship urang téh sangkan dipikawanoh pikeun rahayat dunya eusi jeung hartina buku Pamikiran jeung takdir kitu oge buku sejenna ditulis ku Harold W. Percival. Kusabab 1950, The Word Yayasan geus diterbitkeun sarta disebarkeun dina buku Percival jeung pamiarsa ditulungan dina pamahaman maranéhanana tulisan Percival urang. teureuh kami nyadiakeun buku pikeun warga binaan panjara sarta perpustakaan. Simkuring oge nawiskeun buku potongan nalika maranéhna bakal dibagikeun kalawan batur. Ngaliwatan Mahasiswa urang pikeun program Mahasiswa, urang mantuan pikeun mempermudah hiji jalur pikeun pamadegan anggota kami anu hoyong diajar karya Percival urang babarengan.

Sukarelawan anu penting pikeun organisasi urang salaku aranjeunna ngabantu urang rék dilegakeun tulisan Percival urang ka readership lega. Kami untung geus kungsi bantuan loba babaturan leuwih taun. kontribusi maranéhna kaasup nyumbangkeun buku ka perpustakaan, ngirim brosur urang pikeun babaturan, pangatur Grup ulikan bebas, sarta kagiatan nu sarupa. Urang ogé nampa sumbangan keuangan anu geus vital dina nulungan urang neruskeun gawé urang. Urang ngabagéakeun na anu paling bersyukur pikeun bantuan ieu!

Salaku urang teruskeun usaha urang pikeun ngabagikeun Lampu sahiji warisan Percival pikeun manusa, urang cordially diondang pamiarsa anyar urang pikeun gabung kami.

Pesen Firman Yayasan urang

"Pesen kami" ieu redaksi munggaran ditulis ku Harold W. Percival pikeun majalah bulanan na renowned, nu kecap. Anjeunna dijieun versi pondok tina redaksi salaku kaca munggaran keur majalah. Anu diluhur isa réplikasi ieu pondok Vérsi tina volume mimiti tina dua puluh lima volume set dijilid, 1904 - 1917. redaksi nu bisa maca dina entirety na on kami kaca Editorials.