Pamikiran na Harita takdir Book




Kuring ngan pesen hiji renowned "Hatur Anjeun." Buku ieu impacted jalur kuring, dibuka haté kuring sarta gumbira kuring ka inti abdi! Kuring ngaku yén pajeulitna sababaraha bahan tantangan kuring sarta kuring kudu acan ka pinuh nangkep ditambahan, lamun henteu paling, tina materi. Tapi, éta téh bagian tina alesan kuring pikeun pikagumbiraeun! Kalayan tiap baca kuring mangtaun pamahaman saeutik leuwih. Harold mangrupakeun sobat di haté kuring, sanajan kuring teu cukup untung geus patepung anjeunna. Kuring hatur yayasan pikeun nyieun bébas bahan tina muatan ka pamadegan urang anu diperlukeun éta. Kami endlessly bersyukur!
-JL

Kuring pribadi mertimbangkeun Pamikiran jeung takdir janten buku paling signifikan jeung berharga kantos diterbitkeun dina basa nanaon.
-ERS

Mun kuring anu marooned on hiji pulo kukituna diwenangkeun nyandak hiji buku, ieu bakal jadi buku.
-ASW

Pamikiran jeung takdir mangrupa salah sahiji golongan buku ageless nu bakal sagampil leres tur berharga pikeun manusa sapuluh sarébu taun ti ayeuna sakumaha anu kasebut kiwari. Na riches intelektual jeung spiritual anu inexhaustible.
-LFP

Percival urang Pamikiran jeung takdir kedah mungkas pilarian wae seeker serius pikeun émbaran ditulis akurat ngeunaan kahirupan. nyeratna mendemonstrasikan yén anjeunna weruh whereof anjeunna speaks. Aya basa agama Fuzzy tur euweuh spekulasi. Utterly unik dina genre ieu, Percival geus ditulis naon anjeunna weruh, sarta anjeunna weruh deal gede - pasti leuwih ti sagala pangarang dipikawanoh lianna. Lamun heran ngeunaan saha anjeun, naha anjeun di dieu, alam jagat raya atawa harti hirup lajeng Percival moal ngantep anjeun ka handap. Utamana metot anu sababaraha guaran nya éta netelakeun jejer misterius kayaning dosa aslina, konsepsi suci beresih, tumiba lalaki jeung alesan pikeun sexes. jawaban na mun patarosan ieu lucid, nulis jeung héran. jalan payun pikeun tiap jalma pamikiran dijieun polos tur éksposisi na The Great Jalan urutan salaku pangalusna kantos ditulis. Padet kalawan rinci tur jelas dibere, kawas sagala karya hébat Percival ngurangan Tome ka prinsip yén sagala jalma ikhlas tiasa ngartos jeung ngalakukeun. Hiji hal pasti: sanggeus maca pamikiran jeung takdir anjeun bakal geus disetél kana gerak pikiran anu bakal propel anjeun ka arah hareup nyata Anjeun. Jadi disiapkeun!
-JZ

Sagampil Shakespeare mangrupakeun bagian tina sagala umur, jadi mangrupa Pamikiran jeung takdir kitab manusa.
-EIM

Tangtu Pamikiran jeung takdir mangrupakeun wahyu uniquely signifikan pikeun waktos urang.
-AB

The breadth sarta jejero Pamikiran jeung takdir nyaeta vast, acan basa na jelas, pasti, jeung sententious. buku seep aslina, hartina eta jelas asalna ti pamikiran Percival urang sorangan, sarta ku kituna tina sakabeh lawon téh, konsisten sakuliah. Anjeunna henteu hypothesize, anjeunna henteu speculate atanapi conjecture. Anjeunna damel moal aya qur'an parenthetical. Sigana aya euweuh kecap kaluar tempat, teu Kecap anu misused atanapi tanpa significance. Hiji bakal manggihan parallels ka na ekstensi ti loba prinsip sejen tur konsep nu dikandung dina ajaran Hikmah Kulon. Hiji ogé manggih loba nu geus anyar, malah novél jeung bakal ditantang ku eta. Sanajan kitu, eta bakal prudent teu rurusuhan ka judgment tapi ngandalikeun muka diri lantaran Percival henteu sakumaha paduli defending diri ti unfamiliarity nu maca urang kalawan jejer salaku anjeunna téh kalawan letting logika presentasi na ngarahkeunnana timing na sequencing of disclosures Na. plea Heindel di "Word ka Wise" bakal jadi sarua luyu nalika maca Percival: "eta keur ngadesek yén maca withhold sadayana ungkapan boh pujian atawa ngalepatkeun dugi ulikan ngeunaan gawé geus alesan wareg anjeunna tina istighfar na atanapi demerit".
-CW

Buku teu taun, atawa abad, tapi jaman. Ieu discloses dasar rasional pikeun akhlaq na solves masalah psikologis anu puzzled lalaki keur umur.
-GR

Ieu salah sahiji buku pangpentingna kantos ditulis dina sajarah dipikawanoh tur kanyahoan planét ieu. Ideu jeung pangaweruh nyatakeun banding ka alesan, sarta boga "cingcin" bebeneran. HW Percival mangrupakeun berehan ampir kanyahoan ka umat manusa, salaku hadiah sastra na bakal nembongkeun, nalika impartially ditalungtik. Kami astounded ku henteuna masterwork na di loba "dianjurkeun maca" béréndélan di ahir seueur buku serius tur Kadé Kuring geus maca. Anjeunna memang salah nu pangalusna diteundeun Rahasia di alam sahiji lalaki mikir. A seuri jeung perasaan syukur pikaresepeun nu evoked dina, iraha Jigana anu mahluk rahayu, dipikawanoh di dunya lalaki salaku Harold Waldwin Percival.
-PON

Pamikiran jeung takdir méré informasi Kuring geus lila acan neangan. Ieu mangrupakeun Boon langka, lucid na mereun mun manusa.
-CBB

Kuring pernah bener dipikaharti, dugi I nampi Pamikiran jeung takdir, Kumaha urang sacara harfiah ngukir destinies urang sorangan ku pamikiran urang.
-CIC

Pamikiran jeung takdir sumping OK Duit teu bisa dibeuli deui. Kuring geus pilari deui sakabeh hirup abdi.
-JB

Saatos 30 taun nyokot catetan copious ti loba buku dina psikologi, filsafat, sains, metafisika, theosophy jeung subjék relatif kindred, buku kacida alusna ieu jawaban lengkep ka sadaya nu kuring geus néangan keur jadi sababaraha taun. Salaku I nyerep eusi aya hasilna kabébasan mental, emosional jeung fisik greatest kalawan inspirasi Maha Agung anu kecap teu bisa nganyatakeun. Kuring nganggap buku paling provokatif sarta ngalaan pikiran yén Kuring geus kantos kagungan pelesir bacaan.
-MBA

Iraha kuring ngarasa sorangan slipping kana discouragement I buka buku di acak sarta manggihan kahayang hal maca nu mere atuh a angkat jeung kakuatan Abdi peryogi wanoh. Truthfully kami ngalakukeun nyieun takdir urang ngaliwatan pamikiran. Kumaha hirup béda bisa jadi lamun kami diajarkeun yén ti Lawu on.
-CP

dina bacaan Pamikiran jeung takdir Kuring manggihan sorangan amazed, dazzled, sarta intensely kabetot. Naon buku! Naon nu anyar pikiran (keur kuring) eta ngandung!
-FT

Teu dugi I commenced ulikan ngeunaan Pamikiran jeung takdir yén kuring nyatet kamajuan leres munculna dina kahirupan mah.
-ESH

Pamikiran jeung takdir ku HW Percival nyaeta salah sahiji buku paling luar biasa kantos ditulis. Eta ngurus sual umur-lami, quo Vadis? Dimana teu urang datangna ti? Naha urang dieu? Dimana urang bade? Anjeunna ngécéskeun kumaha pikiran urang sorangan jadi takdir urang, sakumaha meta, objék, jeung acara, dina kahirupan individu urang. Anu unggal urang téh jawab pikiran ieu, sarta épék maranéhanana dina urang jeung sajabana. Percival nembongkeun urang yen naon némbongan salaku "rusuh" dina kahirupan urang sapopoé boga tujuan jeung Orde nu bisa ditempo lamun urang ngawitan museurkeun pamikiran urang, sareng ngawitan pamikiran Real, sakumaha outlined dina karya-Na. Percival dirina narima anjeunna teu ngayakeun alat da'wah atawa guru, tapi presents mun urang hiji kosmologi dumasar kana AKAL. A Semesta tina Orde jeung Tujuan. Taya buku metafisik geus kantos dibere nu jelas, singket, informasi anu geus aya dina ieu buku. Sabenerna diideuan na inspirational!
-SH

Pernah sateuacan, sarta kuring geus hiji bebeneran searcher avid sakabéh kahirupan kuring, geus kuring kapanggih pisan hikmah na pencerahan sakumaha Abdi terus keur Ngajalajah di Pamikiran jeung takdir.
-JM

Pamikiran jeung takdir nyaeta saukur éndah pikeun kuring. Geus rengse kuring ka dunya alus na eta pasti teh jawaban keur umur ieu kami cicing di.
-RLB

Pribadi, Jigana yén Hikmah-profound Pamahaman-jeung informasi lucid na eksplisit dikandung dina Pamikiran jeung takdir ku HW Percival nyaeta saluareun harga. Ieu tops ku tebih para sasterawan hébat kana agama di dunya anu, dibandingkeun jeung Percival, sigana samar, unconvincing sarta ngabingungkeun. estimasi mah dumasar kana taun ieu panalungtikan 50. Ngan Plato (bapa filsafat Kulon) jeung Zen Budha (sabalikna) ulah datangna mana deukeut jeung Percival, anu unifies duanana di luhur jelas tur lengkep!
-GF

Percival geus memang 'nojos jilbab,' sarta bukuna dibuka nepi Rahasia alam semesta anu kuring. Kuring éta siap pikeun jaket selat atawa boneyard nalika kuring ieu dibikeun buku ieu.
-AEA

Dugi I kapanggih buku kuring pernah seemed milik dunya topsy-turvy ieu, mangka straightened kuring kaluar dina buru badag.
-RG

Pamikiran jeung takdir mangrupakeun risalah pohara alus dina rupa-rupa subjék metafisik sarta mangrupa hal ngeunaan hiji énsiklopédi dina hal éta. Kuring yakin yen kuring bakal neruskeun tingal eta di ceramah kuring jeung karya abdi.
-NS

Kuring geus diajar loba disiplin keur taun sarta lalaki ieu miboga éta sarta terang kumaha nyampur eta sadayana babarengan jeung nempatkeun kaluar hiji anyaman euyeub naon hirup téh jeung saha kami / henteu.
-WF

Sanajan maca kuring éksténsif dina Theosophy na di sacara harfiah puluhan sistem pamikiran, abdi masih ngarasa yen Pamikiran jeung takdir teh buku paling luar biasa, panghadena, sarta paling unusually arip nanaon na. Ieu hiji volume hiji bakal tetep sareng abdi, upami abdi éta pikeun sababaraha alesan divested sadaya buku lianna.
-AWM

Kuring geus maca Pamikiran jeung takdir dua kali kiwari sarta boro bisa yakin yén sapertos buku hébat bener aya.
-JPN

Salila sababaraha dekade kaliwat Kuring geus katutup rada saeutik taneuh diajar rupa sakola museur dina alam lalaki dina rasa sempit ogé rasa broadest mungkin. Pisan, saeutik pisan nu sakola jeung karya I diulik kagungan nanaon tina nilai nawarkeun ngeunaan alam nyata lalaki jeung takdir-Na. Lajeng hiji poé rupa I bumped kana Pamikiran jeung takdir.

-RES

Salaku psycho-physiotherapist ku profesi, Kuring geus dipaké dina karya Mr. Percival jang meberkeun penyembuhan sarta pamahaman loba nu pahili individu-na gawéna!
-JRM

salaki kuring sarta kuring duanana maca bagéan buku na sapopoé, sarta kami geus kapanggih yén naon anu bade di, naha dina atawa tanpa, bisa dipedar ngaliwatan conceptions na bebeneran. Anjeunna geus nempatkeun urutan di senselessness seeming yén kuring nitenan jalan di sabudeureun kuring unggal poe. yayasan nu shaken geus netep kana katentreman tanpa panik. Abdi percanten Pamikiran jeung takdir ieu meureun nu buku paling hebat kantos ditulis.
-CK

Kami geus sagala uninga dua tanda petik ieu sababaraha kali, "Jeung sakabeh thy lalaki, meunang pamahaman," sarta "Man nyaho thyself." Kuring nyaho ngeunaan euweuh awal séjén hadé ka meunangkeun tina tungtung ieu ti ngaliwatan karya Harold W. Percival
-WR