lambang geometri geus dipaké dina tradisi hikmah sapanjang peradaban mawa harti intrinsik jeung knowability kana pamahaman urang. Sakuliah ramatloka ieu kami geus dihasilkeun sababaraha lambang geometri anu Mr. Percival gambar, sarta dipedar hartina, dina Pamikiran jeung takdir. Anjeunna nyatakeun yén simbol ieu tahan nilai pikeun manusa lamun anjeunna atanapi manehna nyangka ngahaja kana eta sumping di bebeneran, nu lambang ngandung. Kusabab lambang ieu diwangun ukur tina garis na ngagambarkeun kurva nu teu diwangun kana obyék dipikawanoh tina pesawat fisik, kayaning tangkal atawa sosok hiji manusa, aranjeunna tiasa merangsang pamikiran kana abstrak, subjék non-corporeal atawa objék. Salaku misalna, aranjeunna bisa rojong dina pamahaman realms non-fisik saluareun pamadegan pancaindera urang, sahingga masihan wawasan kana hukum gede alam semesta sakumaha nempatkeun mudik di Pamikiran jeung takdir.

"Lambang geometri anu Répréséntasi tina datang ti unit alam kana formulir na solidity na tina kamajuan migawe, ngaliwatan materiality kana pangaweruh Self, sarta kana mahluk sadar dina tur saluareun waktos na spasi." -HWP

pernyataan ieu ku Percival memang jauh-ngahontal. Anjeunna nyebutkeun yen ngaliwatan niat kami pikeun ngarasa harti intrinsik jeung significance tina simbol ieu, urang bisa nyaho yén anu mindeng sigana unknowable mun urang - nu na naon we lah, kumaha jeung kunaon urang anjog ka dieu, maksud jeung rencana alam semesta. . . tur saluareun.



Circle dua belas nunjuk Nameless


Percival Kami ngabejaan yen inohong VII B-di pamikiran jeung takdir-The zodiak dina Circle tina dua belas Nameless nunjuk-nya asal, sum jeung greatest sadaya lambang geometri.

Bunderan kalawan belas titik nameless na

"The sosok bunderan kalawan belas titik na mangka, ngécéskeun tur ngabuktikeun susunan jeung konstitusi Alam Semesta, jeung tempat sagalana di jerona. Ieu ngawengku unmanifested ogé bagian manifested. . . kituna simbol ieu mintonkeun make-up jeung posisi sabenerna hiji mahluk manusa dina hubungan sagalana luhur jeung handap na jero sarta luar. Ieu nembongkeun manusa teh mahluk jadi pangsi, fulcrum, nu kabayang kasaimbangan jeung mikrokosmos tina dunya manusa temporal ".

-HW Percival

Bapak Percival kaasup 30 Kaca tina Simbol, ilustrasi na Chart nu bisa kapanggih di ahir Pamikiran jeung takdir.



Salah sahiji nilai tina hiji simbol geometri, sakumaha dibandingkeun kalayan simbol séjén, nya éta leuwih gede directness, akurasi sarta completeness kalawan mana eta ngagambarkeun yen anu teu bisa ditembongkeun dina kecap.HW Percival