The Word Yayasan Pidio



Pamikiran jeung takdir, ku Harold W. Percival, Geus heralded ku loba salaku buku paling lengkep kantos ditulis dina Man and Alam Semesta. Dina print pikeun leuwih 70 taun, éta sheds a Lampu cemerlang dina patarosan jero nu kantos perplexed kaca humanity.Our Video ngawengku hiji presentasi audio tina kaca 3 mimitina tina perkenalan sarta glimpse, maké kecap Percival urang sorangan, kana jalan ilahar Pamikiran jeung takdir ieu ditulis.


Harold Percival digambarkeun potent, pangalaman noetic na keur sadar tina eling di foreword mun opus magnum-Na, Pamikiran jeung takdir. video audio Ieu bacaan ti maranéhanana kaca. Ieu hiji-hijina conto dimana baé heula "Kuring" anu dipake. Nembongan nowhere sejenna di Pamikiran jeung takdir. Percival nyatakeun yén anjeunna pikaresep yén buku nangtung dina istighfar sorangan teu dipangaruhan ku kapribadian Na.