Pangarang urang Foreword ka:

Pamikiran jeung takdir




buku ieu didikte mun Benoni B. Gattell dina interval antara taun 1912 na 1932. Kusabab mangka geus digarap leuwih deui jeung deui. Ayeuna, dina 1946, aya sababaraha kaca nu tacan sahenteuna rada robah. Ulah pangulangan na complexities sakabéh kaca geus dihapus, sarta Kuring geus ditambahkeun loba bagian, ayat na kaca.

Tanpa bantuan, éta diragukeun naha pagawean bakal geus ditulis, sabab éta hésé pikeun kuring mikir jeung nulis dina waktos anu sareng. awak mah kungsi jadi kénéh bari Teu sangka materi palajaran kana formulir na milih kecap luyu pikeun ngawangun kaluar struktur bentuk: na jadi, Kami memang bersyukur ka anjeunna pikeun karya anjeunna geus rengse. Kuring ogé kudu dieu ngaku kantor jenis babaturan, anu mikahayang pikeun tetep unnamed, pikeun bongbolongan maranéhanana sarta bantuan teknis di completing karya.

Hiji tugas paling hese ieu meunang istilah pikeun nganyatakeun subjek recondite masalah dirawat. usaha arduous kuring geus pikeun manggihan kecap jeung frasa nu pangalusna bakal nepikeun maksud jeung atribut ti realities incorporeal tangtu, sarta némbongkeun hubungan leupas maranéhna pikeun selves sadar na awak manusa. Saatos parobahan-terusan I tungtungna netep dina istilah dipaké dieu.

Loba mata pelajaran anu teu digawe salaku jelas sakumaha Abdi hoyong aranjeunna janten, tapi robah dijieunna kudu suffice atanapi janten sajajalan, lantaran dina tiap bacaan parobahan séjénna seemed sasaena.

Kuring teu ngira kana ngahutbah ka saha; Kuring teu mertimbangkeun sorangan alat da'wah atawa guru. Éta teu yen Kami jawab buku, Abdi resep yen kapribadian kuring jadi teu ngaranna salaku panulis na. The hebat pisan sahiji palajaran ngeunaan mana I nawiskeun informasi, relieves na frees kuring ti timer conceit na forbids nu plea of ​​modesty. Kuring wani nyieun pernyataan aneh jeung startling ka diri sadar jeung abadi nu aya dina unggal awak manusa; na kuring nyandak for teu dibales nu individual bakal mutuskeun kumaha anjeunna bakal atanapi moal ngalakukeun jeung informasi dibere.

jalma wijaksana geus stressed nu merlukeun diomongkeun di dieu tina sababaraha pangalaman kuring di nagara keur sadar, tur tina kajadian kahirupan kuring nu bisa ngabantu pikeun ngajelaskeun kumaha ieu mungkin pikeun kuring bisa acquainted jeung na nulis ngeunaan hal anu jadi di varian jeung aqidah hadir. Maranéhanana ngomong ieu téh diperlukeun kusabab euweuh daftar pustaka ieu appended tur euweuh rujukan anu ditawarkeun pikeun substantiate nu pernyataan dieu dijieun. Sababaraha pangalaman kuring geus kawas nanaon Kuring geus ngadéngé atawa maca. pamikiran kuring sorangan ngeunaan kahirupan manusa jeung dunya urang hirup di geus ngungkabkeun ka abdi subjék jeung fenomena Kuring geus teu kapanggih disebutkeun dina buku. Tapi bakal jadi alesan keur tempo jumlah nu urusan misalna bisa jadi, acan jadi kanyahoan mun batur. Kedah aya jelema nu nyaho tapi teu tiasa ngabejaan. Kami handapeun euweuh jangji tina rasiah. Kuring milik euweuh organisasi nanaon. Kuring megatkeun henteu iman sangkan naon geus I kapanggih ku pamikiran; ku pamikiran ajeg bari hudang, teu di saré atawa dina trance. Kuring geus pernah geus atawa ngalakukeun I kantos hayang janten di trance nanaon nanaon.

Naon atuh geus sadar tina bari pamikiran ngeunaan subjék kayaning spasi, unit zat, konstitusi zat, intelegensi, waktu, dimensi, kreasi sarta exteriorization pikiran, bakal, abdi miharep, geus dibuka realms pikeun éksplorasi jeung eksploitasi ka hareup . Ku waktu anu ngalaksanakeun katuhu kedah janten bagian tina kahirupan manusa, sarta kedah tetep abreast sains jeung penemuan. Lajeng peradaban bisa neruskeun, sarta Kamerdikaan jeung Tanggung jawab bakal aturan kahirupan individu jeung Pamaréntahan.

Di dieu téh sketsa tina sababaraha pangalaman ngeunaan hirup mimiti kuring:

Wirahma éta rarasaan mimiti mah sambungan kalawan dunya fisik ieu. Engké on I bisa ngarasakeun jero awak, sarta kuring bisa ngadéngé voices. Kuring dipikaharti hartina sora dijieun ku voices; Kuring teu ningali nanaon, tapi abdi, sakumaha rarasaan, bisa meunang makna salah sahiji kecap-sora dikedalkeun, ku wirahma anu; jeung rarasaan mah masihan bentuk jeung warna teh objék nu anu digambarkeun ku kecap. Nalika kuring bisa make rasa tetempoan sarta bisa ningali obyek, abdi kapanggih bentuk na appearances nu kuring, sakumaha rarasaan, kungsi dirasakeun, janten dina perjangjian perkiraan kalayan naon anu kuring apprehended. Kapan ieu mah bisa ngagunakeun indra tina tetempoan, dédéngéan, rasa sarta ambeu sarta bisa nanyakeun jeung ngajawab patarosan, abdi kapanggih sorangan jadi muhrim dina dunya aneh. Kuring terang ieu mah awak abdi cicing di, tapi teu saurang ogé bisa ngawartosan anu atanapi naon atuh éta atanapi dimana kuring datang ti, sarta lolobana jelema saha kuring questioned seemed yakin éta awak nu maranéhna cicing.

Kuring sadar yen kuring dina awak ti mana kuring teu bisa ngosongkeun sorangan. Kuring ieu leungit, nyalira, sarta dina kaayaan punten tina sedih. happenings ngulang jeung pangalaman yakin kuring yen hal éta teu naon maranéhna mucunghul janten; nu aya robah terus; yén teu aya permanence nanaon; yén jalma sering nyarios sabalikna ti naon sih maranéhna dimaksudkan. Barudak maén kaulinan aranjeunna disebut "nyieun-yakin" atawa "hayu urang pretend". Barudak maén, lalaki jeung awewe latihan make-yakin na pretense; comparatively sababaraha jalma bener jujur ​​tur ikhlas. Aya runtah di usaha manusa, sarta appearances teu lepas. Appearances teu dijieun pikeun panungtungan. Kuring nanya ka sorangan: Kumaha kedah hal dilakukeun anu bakal lepas, sarta dijieun tanpa runtah jeung karusuhan? bagian sejen diri diwaler: Kahiji, nyaho naon rék; tingali jeung steadily tahan dina pikiran formulir di nu bakal mibanda naon rék. Lajeng pikir tur bakal sarta nyarita yén kana penampilan, jeung naon pikir bakal dikumpulkeun tina atmosfir kawih jeung dibereskeun kana na sabudeureun formulir éta. Kuring henteu lajeng pikir dina ieu kecap, tapi ieu kecap nganyatakeun naon lajeng Teu sangka. Kuring ngarasa yakin kuring bisa ngalakukeun eta, sarta sakaligus diusahakeun tur diusahakeun panjang. Kuring gagal. Dina gagal Kuring ngarasa disgraced, didegradasi, sarta kuring isin.

Abdi teu bisa mantuan keur perhatian tina acara. Naon atuh uninga urang nyebutkeun ngeunaan hal anu kajadian, utamana ngeunaan pati, henteu sigana lumrah. kolot mah éta Kristen taat. Kuring ngadéngé éta maca na ngomong yén Allah nyiptakeun dunya; yén anjeunna dijieun hiji jiwa abadi pikeun tiap awak manusa di dunya; na yén jiwa anu teu taat ka Allah bakal jadi matak kana naraka tur bakal kaduruk dina seuneu jeung brimstone for geus pernah jeung kantos. Kuring teu yakin hiji kecap tina éta. Ieu seemed teuing absurd keur kuring mun anggap atanapi yakin yén sagala Alloh atawa mahluk bisa boga supir dunya atawa geus nyieun kuring keur awak nu Kuring cicing. Kuring kungsi dibeuleum ramo kuring ku cocok brimstone, sarta kuring dipercaya yén awak bisa dibeuleum pati; tapi terang yén Abdi, naon sadar salaku abdi, teu bisa dibeuleum sarta teu bisa maot, seuneu nu na brimstone teu bisa maéhan abdi, sanajan nyeri tina ngabeuleum anu dreadful. Kuring bisa akal bahaya, tapi kuring henteu sieun.

Jalma teu nyaho rasana 'naha' atawa 'naon', ngeunaan kahirupan atanapi ngeunaan maot. Kuring terang yen kudu aya alesan pikeun sagalana yén kajadian. Kuring hayang nyaho kana Rahasia hirup jeung maot, sarta hirup salawasna. Kuring teu nyaho naha, tapi kuring teu bisa nulungan wanting éta. Kuring terang yen aya bisa jadi euweuh peuting jeung beurang sarta hirup jeung pati, sarta euweuh dunya, iwal aya leuwih wijaksana anu junun dunya jeung peuting jeung beurang sarta hirup jeung pati. Najan kitu, kuring ditangtukeun yén Tujuan kuring bakal jadi pikeun manggihan maranéhanana leuwih wijaksana anu bakal ngawartosan kumaha kuring kedah diajar jeung naon atuh, bisa dipercayakeun ku Rahasia hirup jeung pati. Kuring malah acan bakal mikir sangkan ieu ngabéréskeun teguh kuring, sabab urang teu bakal ngarti; aranjeunna bakal yakin kuring janten foolish atanapi waras. Kuring yuswa kira tujuh taun dina wayah éta.

Lima belas atawa leuwih taun kaliwat. Kuring kungsi noticed nu outlook béda dina kahirupan budak na katresna, bari maranéhna tumuwuh sarta dirobah kana lalaki jeung awewe, utamana dina mangsa rumaja, sarta utamana anu ti abdi sorangan. pintonan kuring kungsi robah, tapi Tujuan kuring - pikeun manggihan jalma anu nya wijaksana, anu terang, ti saha kuring bisa diajar Rahasia hirup jeung pati - éta unchanged. Kuring éta pasti tina ayana maranéhna; dunya teu bisa jadi, tanpa aranjeunna. Dina nyusun acara I bisa ningali yén kudu aya pamaréntah sarta manajemén di dunya, ngan sakumaha kedah aya pamarentahan nagara atawa manajemen bisnis mana wae pikeun ieu neruskeun. Hiji poé indung kuring nanya kuring kumaha kuring dipercaya. Tanpa ragu kuring ngomong: Kuring nyaho tanpa ragu yén kaadilan aturan dunya, sanajan hirup kuring sorangan sigana bukti yen eta henteu, kusabab abdi tiasa ningali aya kamungkinan accomplishing naon inherently I terang, sareng naon atuh paling kahayang.

Dina éta sataun sarua, dina cinyusu tina 1892, abdi maca dina makalah Minggu nu hiji Madam Blavatsky tangtu kungsi jadi murid tina lalaki wijaksana di Wétan anu disebut Mahatmas; nu ngaliwatan kahirupan terus-terusan di bumi, maranéhna sempet attained kana hikmah; yen aranjeunna kasurupan teh Rahasia hirup jeung pati, sarta yén maranéhna kungsi disababkeun Madam Blavatsky pikeun ngabentuk Theosophical Society, ngaliwatan nu ajaranana bisa dibikeun ka umum. Aya bakal janten Kuliah malem éta. Ku margi. Engké on I janten hiji anggota ardent tina Society. Pernyataan yen aya lalaki wijaksana - ku ngaran naon maranéhna disebut - henteu kuring reuwas; anu ngan bukti verbal naon atuh inherently geus yakin tina sakumaha dipikabutuh pikeun kamajuan lalaki jeung arah sarta hidayah alam. Kuring maca kabéh anu kuring bisa ngeunaan éta. Kuring panginten kenging gelar murid ngeunaan salah sahiji lalaki wijaksana; tapi terus mikir ngajurung kuring ngartos yén cara nyata teu ku naon aplikasi formal keur sasaha, tapi janten sorangan pas na siap. Kuring geus teu katempo atawa ngadéngé ti, atawa geus Kuring kungsi wae kontak sareng 'leuwih wijaksana' kayaning Kuring kungsi katimu. Kuring geus teu boga guru. Ayeuna kuring boga pamahaman hadé tina urusan misalna. Nyata 'Wise leuwih' téh Selves Triune, dina The Realm of Permanence. Kuring ceased sambungan kalawan sakabeh masyarakat.

Ti Nopémber of 1892 I dialirkeun pangalaman pikaheraneun jeung krusial, di handap nu, dina cinyusu tina 1893, aya lumangsung dina acara paling rongkah tina hirup kuring. Kuring kungsi meuntas 14th Street di 4th Avenue, di New York City. Mobil jeung jalma anu hurrying ku. Bari stepping nepi ka kalér sudut curbstone, Lampu, gede ti nu ti myriads of suns dibuka di puseur sirah kuring. Dina éta instan atanapi titik, eternities anu apprehended. Aya waktu euweuh. Jarak jeung dimensi éta teu di bukti. Alam ieu diwangun ku unit. Kuring éta sadar tina unit alam jeung unit salaku Intelligences. Dina tur saluareun, jadi ngomong, aya gede tur Lampu Lesser; nu gede pervading nu Lampu Lesser, anu kaungkap rupa béda unit. The Lampu éta teu alam; maranéhanana éta Lampu sakumaha Intelligences, Lampu Sadar. Dibandingkeun jeung kacaangan atawa lightness jalma Lampu, anu cahya panonpoé sabudeureun éta hiji kabut padet. Na di na ngaliwatan sagala Lampu jeung unit sarta objék ieu sadar ayana eling. Kuring éta sadar tina eling salaku pamungkas jeung kanyataan Absolute, sarta sadar tina hubungan mahluk. Kuring ngalaman henteu thrills, émosi, atawa ekstasi. Kecap gagal utterly pikeun ngajelaskeun atawa ngajelaskeun eling. Eta bakal sia sia mun nyobian pedaran tina grandeur luhur sarta kakuatan sarta urutan na hubungan di poise naon atuh éta lajeng sadar. Dua kali salila opat belas taun hareup, pikeun lila on tiap kasempetan, kuring sadar tina eling. Tapi dina mangsa éta mah sadar ti moal leuwih ti kuring kungsi sadar tina dina éta momen munggaran.

Keur sadar tina eling teh set kecap patali Kuring geus dipilih salaku frase ka nyarita anu momen paling potent na luar biasa tina kahirupan kuring.

Eling aya dina unggal Unit. Kituna ayana eling ngajadikeun unggal Unit sadar salaku fungsi eta ngalaksanakeun dina gelar nu éta sadar.

Keur sadar tina eling mangka éta 'kanyahoan' pikeun hiji anu geus jadi sadar. Mangka bakal kawajiban hiji yén sangkan dipikawanoh naon anjeunna tiasa keur sadar tina eling.

The patut hébat dina keur sadar tina eling téh nya éta nyandak hiji uninga ngeunaan poko naon, ku pamikiran. Pamikiran teh nyepeng ajeg tina Lampu Sadar aya dina dina subyek mikir. Sakeudeung nyatakeun, pamikiran anu ku opat hambalan: milih subjek; nyekel Lampu Sadar kana subyek nu; fokus ka Lampu; na, fokus di Lampu. Sabot Lampu ieu museur, subjek geus dipikawanoh. Ku metode ieu, Pamikiran tur takdir geus ditulis.

Tujuan husus tina ieu buku nyaeta: Pikeun nyaritakeun selves sadar na awak manusa nu kami bagéan migawe leupas tina trinities individu sadar abadi, Triune Selves, saha, dina jeung saluareun waktos, cicing jeung thinker na knower hébat bagian urang na awak sexless sampurna dina realm of Permanence; yén urang, anu selves sadar ayeuna na awak manusa, gagal dina test krusial, sarta kukituna dipiceun Sunan Gunung Djati ti éta Realm of Permanence kana ieu temporal lalaki sarta awéwé dunya kalahiran jeung pati na ulang ayana; yén urang kudu aya memori ieu alatan kami nempatkeun diri kana saré timer hipnotik, mun impian; yén urang baris neruskeun impian ngaliwatan kahirupan, ngaliwatan maot na deui mun hirup; yén urang kedah neruskeun ngalakukeun ieu dugi kami de-ngipnotis, hudang, Sunan Gunung Djati kaluar tina hipnotis kana nu urang nempatkeun diri; nu kitu lila waktu nu diperlukeun, urang kudu dihudangkeun tina ngimpi urang, janten sadar tina diri urang sorangan salaku Sunan Gunung Djati na awak urang, lajeng baranahan tur malikkeun awak urang kana hirup langgeng di imah kami - The Realm of Permanence ti mana kami sumping - nu permeates dunya ieu ours, tapi teu katempo ku panon fana. Lajeng urang sadar nyandak tempat kami sarta nuluykeun patempatan kami dina Orde abadi of progression. Cara keur ngalengkepan ieu ditémbongkeun dina bab nu nuturkeun.

Dina ieu tulisan naskah karya ieu kalawan printer nu. Aya sakedik waktos pikeun nambahkeun naon geus ditulis. Salila sababaraha taun persiapan na eta geus mindeng nanya nu kuring kaasup dina téks sababaraha tafsir tina passages Alkitab anu sigana teu kaharti, tapi nu, di lampu tina naon geus nyatakeun di kaca ieu, make rasa jeung miboga harti, sarta anu , dina waktos anu sareng, corroborate pernyataan dilakukeun dina karya ieu. Tapi éta averse sangkan babandinganana atawa acara correspondences. Kuring hayang karya ieu bisa judged solely on merits sorangan.

Dina taun katukang mah nuju volume ngandung The Lost Buku tina Kitab Suci jeung Buku The poho Eden. Dina scanning kaca buku ieu, éta pikaheraneun ningali sabaraha aneh tur disebutkeun kaharti passages bisa comprehended nalika salah understands naon ieu dieu ditulis ngeunaan Triune Self sarta tilu bagian na; ngeunaan kaderisasi awak fisik manusa kana, awak fisik abadi perfected, sarta Realm of Permanence, nu dina kecap Yesus teh "Karajaan Allah teh."

Deui requests geus dilakukeun pikeun clarifications of passages Alkitab. Sugan éta ogé yén ieu dipigawé sarta ogé yén pamiarsa pikiran jeung takdir dibikeun sabagian bukti mun corroborate pernyataan tangtu dina buku, nu bukti bisa kapanggih duanana dina Perjanjian Anyar sarta dina buku di luhur disebutkeun. Kituna kuring bakal nambahan hiji bagian kalima ka Bab X, Dewata sarta Religions maranéhanana, kaayaan urusan ieu.

HWP

New York, March 1946

Neruskeun Perkenalan ➔