The Magazine Kecap


The Magazine Kecap Momen kalawan Friends

"Momen kalawan Friends" mangrupakeun Q & A fitur tina nu kecap majalah. Antara 1906 na 1916, anu patarosan di handap ieu anu ngawarah ku pamiarsa tina nu kecap sarta dijawab ku Mr. Percival di handapeun appellation "babaturan". Jeung petikan waktos, urang ngabogaan mutuskeun pikeun nempatkeun ngaranna jadi panulis dina waleran. Kaping handap mangrupakeun Tumbu ka PDFs individu dimana sakabéh ieu patarosan aslina sarta jawaban anu dihasilkeun unabridged. Pikeun ngawétkeun kaaslian sajarah, sagala kasalahan panulisan geus dipikagaduh sapanjang jeung pamakéan baca populér dina mangsa éta.

Dina 1986, The Word Yayasan dijieun versi quarterly The Majalah Kecap anu masih dina ieu publikasi. Ogé ciri anu "Momen kalawan Friends" bagian nu ngawengku patarosan ngawarah ku pamiarsa urang.

Moments kalawan Friends


The Magazine Kecap panutup, Oktober - Maret 1906

Patarosan na Jawaban


Klik dina kaping disorot handap pikeun ngakses waleran ka unggal patarosan didaptarkeun dina tanggal éta.




Maret 1906

• Kumaha urang tiasa ngabejaan naon we geus di nitis panungtungan kami?

• Dupi urang ngabejaan sabaraha kali kami dilahirkeun saméméh?

• Dupi urang sadar antara reincarnations kami?

• Naon anu pintonan theosophical Adam sarta reincarnations Hawa urang?

• Naon panjang waktos diangkat antara reincarnations, upami aya wae ditangtukeun?

• Ulah kami ngarobah kapribadian urang lamun urang balik deui ka bumi?




April 1906

• Dupi Theosophist a percanten tahayul?

• dadasar Naon aya keur goib nu salah dilahirkeun ku "caul" bisa mibanda sababaraha dosen paranormal atawa kakuatan gaib?

• Mun pamikiran hiji bisa jadi dikirimkeun ka pikiran sejen, naha ieu henteu dipigawé saperti akurat tur kalawan salaku loba kecerdasan sakumaha paguneman biasa dibawa on?

• Boga kami nanaon nu analog kana proses pamikiran transference?

• Kumaha urang tiasa ngawangkong ku sangka intelligently?

• Dupi éta katuhu maca pikiran batur naha maranéhna ngalakukeunana nu urang kedah atanapi henteu?




bisa 1906
  • Naha éta hadé pikeun mibanda awak ngaben saatosna tinimbang sanggeus éta dikubur?

  • Nyaeta aya bebeneran dina carita yen urang baca atanapi ngadangu ngeunaan, ngeunaan vampires na vampirism?

  • Naon alesan nu maot ngadadak di urang naha ngora atawa di perdana tina kahirupan, nalika eta bakal muncul nu loba taun usefulness sarta kamekaran, méntal sarta fisik, anu saméméh éta?

  • Lamun astral panangan, leg, atawa anggota sejenna awak teu severed nalika anggota fisik anu Utung, naha nya awak astral teu bisa baranahan panangan fisik sejen atawa leg?



Juni 1906
  • Mangrupakeun vegetarian atawa eater daging a Theosophist?

  • Kumaha tiasa a theosophist nyata nganggap dirina theosophist sarta masih tuang daging lamun urang terang yén kahayang sato nu dibikeun ti daging sato kana awak hiji anu eats eta?

  • Éta teu bener yén yogis India, sarta lalaki ti attainments ketuhanan, hirup dina sayuran, jeung lamun kitu, teu kudu jelema nu bakal ngamekarkeun diri ulah daging jeung ogé hirup di sayuran?

  • Naon éfék teu di dahar sayur gaduh dina awak manusa, sakumaha dibandingkeun jeung dahar daging?



Juli 1906
  • Kumaha vegetarian bisa nyegah konsentrasi pikiran nalika vegetarian geus disarankan guna attain konsentrasi?



Oktober 1906
  • Naon hartina pasti nu elementals istilah, dipaké dina loba sambungan ku theosophists na occultists?
  • Naon anu dimaksud ku "unsur manusa"? Nyaeta aya bédana antara eta jeung pikiran handap?
  • Dupi aya unsur ngadalikeun kahayang, lian ngadalikeun gaya vital, sejen ngadalikeun pungsi ragana, atanapi teu kontrol unsur manusa kabeh ieu?
  • Teu kontrol unsur anu sarua boh meta sadar jeung fungsi pingsan awak?
  • Dupi elementals sacara umum ngembang badan, sarta bakal aranjeunna sadayana atawa di antarana dina kursus évolusi jadi lalaki?



November 1906
  • Éta bener mungkin keur salah ningali ka lembur?
  • Éta moal mungkin keur salah ningali kajadian anu lumangsungna sabenerna geus kaliwat jeung kajadian anu lumangsungna sabab bakal di mangsa nu bakal datang salaku jelas tur distinctly sakumaha anjeunna nilik jaman kiwari?
  • Kumaha mungkin keur salah ningali clairvoyantly lamun manéh sapertos ieu sabalikna sakabeh pangalaman urang?
  • Naon organ dipaké dina clairvoyance, sarta kumaha ieu visi hiji urang dibikeun ti objék deukeut di leungeun pamadegan di jarak hébat, sarta ti ditingali dipikawanoh jeung siluman kanyahoan?
  • Tiasa hiji occultist katingal kana masa depan iraha manehna jadi Wills, sarta henteu anjeunna ngagunakeun dosen clairvoyant ngalakukeun hal eta?
  • Mun hiji occultist tiasa Pierce jilbab naha teu occultists, individual atanapi koléktif kauntungan tina pangaweruh maranéhanana acara datang?
  • What is the "mata katilu" na teu ka clairvoyant na occultist nu make eta?
  • Anu ngagunakeun kelenjar pineal, sarta naon objek pamakéan na?
  • Kumaha carana sangkan mata katilu atawa kelenjar pineal kabuka, sarta naon kajadian di lawang misalna?



Désémber 1906
  • Teu Natal ngagaduhan harti nu tangtu mun theosophist hiji, sareng lamun kitu, naon?
  • Éta probable yen Isa éta hiji jalma nu sabenerna, tur yén anjeunna dilahirkeun dina Poé Natal?
  • Mun Yesus éta hiji lalaki nu sabenerna naha éta yén urang kudu catetan euweuh deui sajarah ti kalahiran atawa kahirupan hiji lalaki sapertos ti pernyataan bibel?
  • Naha maranéhna nelepon ieu, nu 25th Désémber, Christmas tinimbang Jesusmass atanapi Jesusday, atawa ku sababaraha ngaran séjén?
  • Dupi aya cara esoteric sahiji pamahaman kalahiran sarta hirup Yesus?
  • Anjeun spoke Kristus salaku prinsip nu. Anjeun ngadamel bedana antara Yesus, sarta Kristus?
  • Naon alesan nu tangtu nyaéta aya pikeun celebrating dinten 25th Désémber salaku mahluk anu ti kalahiran Yesus?
  • Lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manusa mahluk pikeun jadi Kristus, kumaha eta dilakonan tur kumaha anu eta disambungkeun jeung dinten 25th Désémber?



Maret 1907
  • Éta salah ngagunakeun mental tinimbang hartosna fisik cageur ills fisik?

  • Geus eta hak nyobian cageur ills fisik ku perlakuan mental?

  • Lamun bener cageur ills fisik ku cara mental, nyadiakeun ills fisik gaduh asal mental, naha éta salah pikeun élmuwan méntal atawa Kristen cageur pamadegan ills ku perlakuan mental?

  • Naha éta salah keur élmuwan mental pikeun nampa duit keur pengobatan ills fisik atanapi mental bari médis ngecas waragad biasa maranéhanana?

  • Naha éta teu bener pikeun élmuwan mental pikeun nampa duit perlakuan panyakit lamun anjeunna devotes sadayana waktos pikeun karya ieu jeung kudu boga duit cicing?

  • Kumaha sifat bisa nyadiakeun hiji anu bener kahayang kauntungan batur, tapi anu boga sarana ngarojong dirina?

  • Aya nu élmuwan Kristen jeung méntal teu lakukeun alus lamun aranjeunna pangaruh cures mana médis gagal?

  • Naon kriteria kudu urang salaku naon syarat méntal hiji élmuwan mental kudu boga?

  • Dina cara naon teu kamampuhan pikeun nuturkeun hiji urang sorangan atawa nu sejen nu operasi mental, jeung ka sabenerna ningali sabab, ngabantah klaim élmuwan méntal sarta Kristen?

  • Naon hasilna nu ditampa jeung prakték ngeunaan ajaran élmuwan Kristen atanapi mental?

  • Naha jadi loba healers méntal sejahtera lamun maranéhna teu pangaruh cures, sarta lamun maranehna teu naon maranéhna digambarkeun sorangan janten, bakal penderita maranéhanana henteu manggihan kanyataan?

  • Teu bogoh jeung loba para wali cageur ills fisik ku cara méntal sarta lamun kitu éta eta salah?

  • Lamun anu salah pikeun nampa duit curing ills fisik ku prosés mental, atawa pikeun méré "pengajaran elmu," éta teu oge salah pikeun guru sakola pikeun nampa duit instructing siswana dina salah sahiji cabang tina diajar?



Oktober 1907
  • (Dina surat ka sanésna, anu Maret 1907 "Momen kalawan Friends" ieu critiqued, dituturkeun ku respon ti Mr. Percival.-Ed.)



November 1907
  • Kristen nyebutkeun yen Man ngabogaan Awak, Jiwa sarta Roh. The Theosophist nyebutkeun yen Man boga Tujuh Prinsip. Dina sababaraha kecap naon Tujuh Prinsip ieu?

  • Dina sababaraha kecap tiasa ngawartosan naon lumangsung dina maot?

  • Paling spiritualists ngaku yen di seances maranéhna nu jiwa tina undur muncul tur ngawangkong sareng rerencangan. Theosophists disebutkeun yen ieu teu masalahna; yén naon anu ditempo sanes jiwa tapi cangkang, spook atawa kahayang awak nu jiwa geus dipiceun. Saha nu bener?

  • Mun jiwa lalaki bisa jadi ngayakeun tawanan saatosna ku awak kahayang na, naha bisa jadi teu jiwa ieu muncul di seances jeung naha éta salah disebutkeun yen teu némbongan na ngawangkong jeung sitters?

  • Lamun appearances di seances téh ukur cangkang, spooks atawa awak kahayang, nu geus discarnated ku jiwa manusa sanggeus maot, naha éta anu sipatna bisa komunikasi jeung sitters dina subyek ukur dipikawanoh jeung jalma merhatikeun, sarta naha geus éta yén subjék anu sarua bakal dibawa nepi leuwih sarta leuwih deui?

  • kanyataan teu bisa ditolak yen roh ulah sok ngabejaan bebeneran jeung oge masihan saran mana lamun dituturkeun bakal hasil kana manfaat sadaya prihatin. Kumaha tiasa di theosophist, atawa naon baé sejenna sabalikna spiritualism, kufur atanapi ngajelaskeun jauh fakta ieu?



Maret 1908
  • Lamun leres yen taya tapi cangkang, spooks na badan devoid of Manas némbongan, nurutkeun ajaran theosophical, di seances, mana asalna éta informasi jeung ajaran alam filosofis tur mindeng theosophical, nu sababaraha mediums geus undoubtedly ditampi?

  • Ngalakukeun pagawéan maot individual atanapi koléktif kana attain hiji tungtung tangtu?

  • Kumaha nu maot dahar, lamun di sagala? Naon sustains hirup maranéhanana?

  • Naha baju maké maot?

  • Naha hirup maot di imah?

  • Naha saré maot?



bisa 1908
  • Naha hirup maot di kulawarga, dina komunitas, jeung lamun kitu téh aya pamaréntah?

  • Dupi aya hukuman atawa ganjaran pikeun amal dipigawé ku maot, boh bari di kahirupan atanapi saatosna?

  • Naha pangaweruh acquire maot?

  • Ulah maot nu terang naon anu bade di di dunya ieu?

  • Kumaha anjeun ngajelaskeun perkara dimana maot di geus mucunghul boh dina impian, atawa ka jelema anu nya jagjag, sarta geus ngumumkeun yén pupusna jalma tangtu, umumna anggota lianna ti kulawarga, éta deukeut?

  • Aya nu maot katarik anggota naon kulawarga maranéhanana bari di bumi, sarta ngalakukeun aranjeunna lalajo leuwih aranjeunna; sebutkeun hiji indung undur leuwih barudak ngora nya?

  • Di dunya ti maot téh aya panonpoé anu sarua jeung bulan sarta béntang sakumaha di dunya urang?

  • Éta mungkin keur mayit pangaruh hirup tanpa pangaweruh ngeunaan hirup, ku suggesting pikiran atawa amal?



Juni 1908
  • Teu saha nyaho dimana pusat nyaéta di sabudeureun nu panonpoe kami jeung planét na sigana jadi revolving? Kuring geus maca eta bisa jadi Alcyone atanapi Sirius.

  • Naon ngajadikeun hiji urang ngamen haté; éta nu Geter gelombang ti panonpoé, ogé kumaha upami engapan?

  • Naon hubunganna antara haté jeung fungsi-ogé kelamin engapan di?

  • Sabaraha teu bulan kudu ngalakukeun jeung lalaki na hirup lianna di bumi?

  • Teu panonpoé atawa bulan ngatur atawa ngatur periode catamenial? Lamun henteu, kumaha teu?



Juli 1908
  • Dupi anjeun ngawartosan nanaon ngeunaan alam seuneu atanapi seuneu? Geus salawasna seemed hal paling misterius. Abdi tiasa henteu informasi nyugemakeun ti buku ilmiah.
  • Naon anu ngabalukarkeun conflagrations hébat, kayaning kahuruan tegal sarta kahuruan anu sigana cinyusu sakaligus ti bagian nu sejen kota, sarta naon durukan spontan?
  • Kumaha aya logam kayaning emas, tambaga jeung pérak dibentuk?



Agustus 1908
  • Anjeun percanten astrologi salaku élmu? Lamun kitu, kumaha tebih éta bisa dianggap salaku anu patali jeung kahirupan tur kapentingan manusa?
  • Naha teu momen kalahiran kana dunya fisik pangaruh takdir ti ego keur nitis eta?
  • Kumaha carana sangkan momen kalahiran nangtukeun takdir hiji di dunya?
  • Kumaha éta pangaruh dina kalahiran, atanapi takdir hiji urang, cooperate jeung karma ti ego teh?
  • Aya nu pangaruh planet padamelan ka administer karma manusa, atawa nasib? Mun kitu, mana henteu haratis baris datangna dina?



Désémber 1908
  • Naha eta kadang ngomong yén Yesus éta salah sahiji saviors umat manusa sarta yén bangsa ti jaman baheula kungsi oge saviors maranéhanana, tinimbang nyebutkeun anjeunna The Jurusalamet di dunya, sakumaha anu dilaksanakeun ku sakabeh Christendom?
  • Dupi anjeun ngabejaan urang lamun aya wae jalma anu ngagungkeun lahir saviors maranéhanana dina atawa sakitar dinten dua puluh-kalima Désémber (wanoh yén panonpoé waktu keur ngasupkeun tanda Capricorn?
  • Konon ku sababaraha yén kalahiran Kristus mangrupakeun kalahiran spiritual. Lamun ieu téh jadi, pangna eta nu Natal geus sohor pikeun awak fisik ku dahar jeung nginum, dina cara bahan, nu kacida sabalikna ti conceptions kami tina spiritualitas?
  • Dina "Momen kalawan Friends," tina Vol. 4, kaca 189, mangka ngadawuh Natal hartina "The kalahiran ti panonpoé halimunan cahaya, nu Prinsipna Kristus," nu, salaku terus, "Kudu dilahirkeun dina lalaki." Mun ieu jadi, teu dinya nuturkeun yén fisik kalahiran Yesus oge dina dua puluh-kalima Désémber?
  • Mun bogoh atawa Kristus henteu cicing tur ngajar salaku anjeunna sakuduna dituju geus rengse, kumaha eta nu kasalahan misalna hiji bisa geus prevailed for ngarah loba abad na kedah lumaku kiwari?
  • Anjeun hartosna disebutkeun yen sajarah Kristen aya sia tapi fabel a, yén hirup Kristus nyaeta mitos, sarta yén pikeun taun ampir 2,000 dunya geus percanten dina mitos?



Maret 1909
  • Mun intelligences astral nu bisa ningali ngaliwatan zat, naha éta nu aya kontrol sumanget sedeng hiji bisa minuhan test cacah jeruk ayeuna kawentar?

  • Naon katerangan bisa Theosophy nawiskeun keur lini terrific nu jadi remen lumangsung, sarta anu bisa ngancurkeun rébuan jalma?



Juni 1909
  • Naon téh nitis ketuhanan atawa nitis ti mahluk Agung?
  • Naon pamakéan atawa fungsi awak hipofisis?
  • Naon pamakéan atawa fungsi kelenjar pineal?
  • Naon pamakéan atawa fungsi limpa?
  • Naon pamakéan atawa fungsi kelenjar tiroid?



Juli 1909
  • Gaduh sato pikiran jeung ulah aranjeunna pikir?
  • Moal sagala pangaruh jahat dibawa ka manusa ku ayana sato domestik?



Agustus 1909
  • Nyaeta aya taneuh pikeun ngaku jalma anu nyebutkeun yén jiwa lalaki undur incarnate dina manuk atawa sato?

  • Dupi anjeun ngajelaskeun leuwih pinuh kumaha pikiran béda ti lalaki polah dina urusan dunya fisik ku kituna ngahasilkeun rupa béda sato kayaning singa, biruang, merak, oray ngencring?(Sual ieu nujul kana redaksi Percival urang pikiran.-Ed.)



September 1909
  • Bisa hiji kasampak jero awakna tur ningali workings sahiji organ béda, jeung lamun kitu carana bisa kieu dilakukeun?



Oktober 1909
  • Dina naon titik penting teu ka dunya astral beda ti spiritual? istilah ieu dipake bulak balik di buku na majalah kaayaan subjék ieu, sarta pamakéan ieu apt keur galau pikiran nu maca.

  • Nyaeta tiap organ awak hiji entitas calakan atawa henteu eta ngalakukeun pagawean na otomatis?

  • Mun tiap organ atawa bagian awak fisik anu digambarkeun dina pikiran, teras naha teu hiji jalma waras teu leungit pamakéan awakna nalika anjeunna leungiteun pamakéan pikiran na?



November 1909
  • Teu sigana lumrah nu dua atawa leuwih kontradiktif pendapat tiasa katuhu ngeunaan bebeneran nanaon. Naha aya kitu loba pendapat ngeunaan sababaraha masalah atawa hal? Kumaha lajeng urang wajib bisa ngabejaan nu pendapat anu katuhu jeung naon kaleresan aya?



Désémber 1909
  • Naha aya batu mulia ditugaskeun ka bulan nu tangtu sataun? Geus kieu disababkeun ku nanaon sejenna batan fancy bangsa urang?

  • Ngabogaan inten atawa batu mulia sejenna a nilai lian ti éta nu geus digambarkeun ku standar duit? na, upami kitu, dina naon nilai a inten atawa batu sapertos sejen gumantung?



Januari 1910
  • Teu kalakuan sumanget jeung lalaki na naon mahluk spiritual?



Pébruari 1910
  • Aya teu kapercayaan yén Atlanteans bisa ngapung? Mun kitu, mana ieu kapercayaan sapertos nyatakeun?

  • Aya nu individu anu nyoba ngajawab masalah navigasi hawa, reincarnated Atlanteans?

  • Lamun Atlanteans sempet direngsekeun masalah navigasi hawa, sarta lamun jalma anu ayeuna museur dina masalah anu sarua nya Atlanteans, teras naha geus ieu individu teu reincarnated ti sinking Atlantis jeung méméh waktos ayeuna, jeung lamun maranehna geus reincarnated méméh umur hadir, naha geus teu geus bisa ngawasaan hawa atawa ngapung méméh waktos hadir?



Maret 1910
  • Urang atawa urang teu di rugbi jeung atma-buddhi?
  • Éta leres henteu yen sagala nu bisa jadi geus di urang jeung nu sagala kudu urang pigawé nyaéta pikeun jadi sadar tina eta?



April 1910
  • Nyaeta gelap henteuna lampu, atawa éta hal misah sorangan sarta nu nyokot tempat lampu? Mun aranjeunna béda jeung misah, naon gelap sarta naon lampu?

  • Naon radium na kumaha mungkin keur ka buang kaluar terus hiji energi hébat tanpa limbah katempo sarta leungitna kakuatan jeung awak sorangan, jeung naon sumber tina radioaktivitas hébat na?



bisa 1910
  • Éta mungkin pikeun nyieun hiji spésiés anyar sayur, buah atawa tutuwuhan, sagemblengna béda jeung béda ti sagala spésiés séjén dipikawanoh? Lamun kitu, kumaha keur eta dilakukeun?



Juni 1910
  • Éta mungkin jeung éta katuhu kasampak ka lembur sarta ngaduga acara kahareup?



Agustus 1910
  • Teu nu milik Rusiah masyarakat boga efek retarding atanapi advancing pikiran dina évolusi na? Éta mungkin mun meunang hal pikeun euweuh?
  • Naha urang coba mun meunang hal pikeun euweuh? Kumaha jalma anu kaciri meunang hal pikeun euweuh, kudu mayar naon maranéhna meunang?



September 1910
  • Naon anu béda penting diantara Theosophy jeung New panginten?

  • Naon anu ngabalukarkeun kanker? Nyaeta aya tamba dipikawanoh pikeun atawa bakal sababaraha metoda pengobatan geus bisa kapanggih saméméh cageur na bisa effected?



Oktober 1910
  • Naha oray dianggap jadi béda ku jalma béda? Kadang-kadang nu oray anu diucapkeun salaku wakil jahat, di kali lianna salaku simbol hikmah. Naha teu lalaki mibanda misalna hiji sieun alamiah tina oray?

  • Nyaeta aya bebeneran dina carita yén Rosicrucians kungsi kantos ngaduruk lampu? Lamun kitu, kumaha anu aranjeunna dijieun, naon Tujuan teu aranjeunna ngawula, sarta bisa aranjeunna dijieun tur dipaké ayeuna?




bisa 1912
  • Naha elang nu dipaké salaku lambang rupa-rupa bangsa?

  • Teu elang dipingpin kana ganda ayeuna dipaké salaku lambang nasional sababaraha nagara, sarta mana anu kapanggih dina monumen tina Hittites kuno kali Alkitabiah, allude kana kaayaan androgynous manusa?




Juni 1912
  • Di opat suku na satengah suku tina bunderan dina Masonic Keystone of Royal Arch Bab nu hurup HTWSSTKS Dupi maranéhna sagala hubungan tina zodiak, sarta naon anu posisi maranéhanana sabudeureun bunderan nunjukkeun?




Juli 1912
  • Naon Dupi Rasa Dina Food?

  • Boga rasa dina dahareun nilai wae sakumaha nourishment sajaba ti dahareun?




Oktober 1912
  • Kumaha hiji bisa ngajaga dirina ngalawan ngampar atanapi fitnah batur?




November 1912
  • Kumaha do sato hibernating hirup tanpa dahareun jeung tétéla tanpa hawa salila période lila maranéhanana hibernasi?

  • Tiasa sato kalawan bayah hirup tanpa engapan? Lamun kitu, kumaha teu eta hirup?

  • Teu sains ngakuan hukum wae ku nu lalaki bisa hirup tanpa dahareun jeung hawa; lamun kitu, kudu lalaki jadi cicing, sarta naon anu hukum?




Désémber 1912
  • Naha waktu dibagi sakumaha anu kasebut?




Januari 1913
  • Boga waktu di bagean na kana taun, bulan, minggu, poé, jam, menit jeung detik wae susuratan jeung fisiologis atawa prosés séjénna dina awak manusa? Lamun kitu, naon anu correspondences?




Pébruari 1913
  • Dupi manusa hirup ngaliwatan, rengse tugas ti, sarta maot ka leuwih ti hiji kahirupan nalika bentang na allotted taun di bumi ieu?




Maret 1913
  • Bisa masalah dasar, ku prosés gaib, dibawa kana formulir beton ku cara maké leungeun; lamun kitu, naon formulir tinangtu bisa dihasilkeun na kumaha ieu eta dilakukeun?

  • Kumaha kedah leungeun dipaké dina penyembuhan awak fisik hiji urang sorangan atawa bagian awak?




April 1913
  • Naon dipikabutuh pikeun tumuwuh dina bakti?

  • Naon alam menyan, jeung sabaraha lila geus eta geus dipake?

  • Aya naon kauntungan diturunkeun tina ngaduruk menyan, salila tapa?

  • Aya efek tina menyan ngaduruk observasi dina salah sahiji planes?




bisa 1913
  • kelir naon, logam jeung batu anu attributed ka tujuh planét?

  • Kedah nu ngagem tina kelir, logam sarta batu jadi ditangtukeun ku aspék planét nu ngabawah wearer lahir?

  • Boga kelir, logam jeung batu sagala virtues husus, sarta kumaha tiasa aranjeunna jadi dipaké tanpa hal ka planét?

  • Naon hurup atawa angka meungkeut atawa ascribed ka planét?




Juni 1913
  • Nyaeta manusa mikrokosmos tina makrokosmos, jagat di miniatur? Upami kitu, nu planét jeung béntang ditingali kudu digambarkeun dina anjeunna. Dimana maranéhna lokasina?

  • Naon anu dimaksud ku kaséhatan sacara umum? Lamun dina kasatimbangan kakuatan manusa fisik, mental na spiritual, teras kumaha ieu baki ngurusan?




Juli 1913
  • Éta pangalusna pikeun lalaki ninggalkeun badan jasmani na teu eling, yen jiwa nu bisa asupkeun kaayaan ngimpi na?

  • Naon jangkungna ulah jiwa ngahontal anu ninggalkeun awak fisikna sadar tur anu tetep sadar sanggeus maot?




Agustus 1913
  • Mangga masihan hiji harti kalanggengan sarta kaayaan sakeudeung kumaha kalanggengan bisa attained?

  • Dupi manusa likes sarta henteu janten reflections tina jiwa sorangan? Lamun kitu, kumaha aranjeunna reflected? Lamun henteu, mana datangna likes ieu sarta henteu janten?




September 1913
  • Éta pangalusna anu lalaki kudu ngurangan kahayang seksual na, sarta kedah anjeunna narékahan pikeun hirup hiji kahirupan kawin?




Oktober 1913
  • What is the rationale sahiji doktrin panebusan, sarta kumaha tiasa eta jadi reconciled kalawan hukum karma?




November 1913
  • Naon seuri, sarta naha jalma seuri?




April 1915
  • Naon hubunganna antara magnetism jeung gravitasi, sarta kumaha aranjeunna bénten, upami pisan? Sarta naon hubunganna antara magnetism na magnetism sato, sarta kumaha aranjeunna bénten, upami pisan?

  • Kumaha anu cures effected ku magnetism sato?




bisa 1915
  • Dupi magnetism sato, mesmerism, sarta hypnotism patali, sarta lamun kitu, kumaha keur maranéhna patali?

  • Kumaha tiasa magnetism sato jadi diaktipkeun, sarta naon pamakéan tiasa eta jadi nempatkeun?




Juni 1915
  • Naon rasa bau; kumaha teu eta kalakuan; ngalakukeun partikel fisik kalibet dina produksi sensasi, sarta naon bagian teu smelling muter dina hirup?

  • Naon imajinasi? Kumaha tiasa eta jadi dibudidaya sarta dipaké?




Juli 1915
  • Naon kasakit jeung naon sambungan gaduh baktéri kalayan eta?

  • Naon kanker sarta bisa eta diubaran, sarta lamun eta bisa diubaran, naon cageur?




Agustus 1915
  • Naon cara alus pikeun nyambungkeun nagara bagean bangun na ngimpi jadi yén teu aya interval salila sleeper nyaeta pingsan?




September 1915
  • Naon nyorong urang proselytize pikeun opini urang? Naon extent urang diwenangkeun ngalawan opini urang pikeun pamadegan batur?




Oktober 1915
  • Kumaha éta nu masalah nu geus baffled sagala usaha sarta sigana teu mungkin leyuran salila bangun jam kudu direngsekeun salila saré atawa langsung dina bangun?




November 1915
  • Naon memori?




Désémber 1915
  • Naon anu jadi sabab leungitna ingetan?

  • Naon anu jadi sabab salah poho ngaran sorangan atanapi dimana manehna hirup, sanajan memori na bisa jadi teu jadi impaired dina ngahormat séjén?




Januari 1916
  • Naon anu biasana dimaksud ku istilah "Jiwa" na kudu kumaha ka Jiwa istilah dipaké?




Juni 1916
  • Teu doktrin Theosophical tina sangsara urang di bumi sakumaha retribusi karmic, dina tara jeung pernyataan Téologi tina sangsara urang salaku retribusi di naraka, dina éta duanana assertions kudu ditarima dina iman saukur; na, salajengna, salah nyaeta ngeunaan sakumaha alus salaku séjén pikeun ngahasilkeun aduh moral?