sumbangan

kontribusi anjeun ngabantu The Word Yayasan neruskeun misi miboga nyieun buku Percival sadia ka jalma di dunya. Lamun ngakuan pentingna warisan Harold W. Percival pikeun manusa jeung rék ngarojong kami di bagean ieu, tutulung anjeun bakal mantuan kami pikeun babagi bukuna kalawan jumlah leuwih gede jalma. Sadaya sumbangan pikeun The Word Yayasan, Inc. anu deductible pajeg.


Lamun bakal resep nyumbangkeun ku mail, alamat urang nyaeta:

The Word Yayasan, Inc.
PO Box 17510
Rochester, Ny 14617