Pamikiran jeung takdir


ku Harold W. Percival




A singket Pedaran




Naon pangpentingna ka anjeun dina kahirupan?

Lamun jawaban anjeun pikeun ngahontal pamahaman leuwih gede diri jeung dunya nu urang hirup; lamun éta ngartos naha urang di dieu di bumi sarta naon awaits kami saatosna; lamun éta uninga kaperluan leres hirup, hirup anjeun, Pamikiran jeung takdir nawarkeun maneh kasempetan pikeun manggihan jawaban ieu jeung loba deui. . .


"Buku ngécéskeun Tujuan hirup. Tujuan anu henteu saukur pikeun manggihan kabagjaan, boh di dieu atawa akhirat. Ngayakeun nyaeta ka "simpen" jiwa hiji urang. Tujuan nyata hirup, maksud anu bakal nyugemakeun duanana akal jeung alesan, ieu: yen unggal salah sahiji urang bakal progressively sadar dina derajat kantos luhur di mahluk sadar; nyaeta, sadar alam, sarta di na liwat sarta saluareun alam. "HW, Percival