Harold W. Percival



Ngeunaan gentleman mahiwal ieu, Harold Waldwin Percival, urang henteu jadi prihatin kalayan kapribadian Na. minat urang perenahna di naon manéhna jeung kumaha anjeunna dilakonan eta. Percival dirina pikaresep pikeun tetep inconspicuous, sakumaha anjeunna nunjuk kaluar dina Author urang Foreword ka Pamikiran jeung takdir. Ieu kusabab ieu yen manehna teu hayang nulis hiji otobiografi atanapi gaduh biografi ditulis. Anjeunna miharep tulisan pikeun nangtung dina istighfar sorangan. niat nya éta yén validitas pernyataan na diuji numutkeun darajat Timer pangaweruh dina maca tur moal dipangaruhan ku kapribadian Percival urang sorangan.

Tapi, urang ulah hayang nyaho hal ngeunaan hiji panulis catetan, utamina lamun aya greatly kapangaruhan ku pamendak-Na. Salaku Percival diliwatan jauh di 1953, dina yuswa dalapan puluh-opat, taya salah kiwari aya kénéh anu terang anjeunna dina hirup mimiti sarta ngan sababaraha anu nyaho rinci ngeunaan kahirupan engké-Na. Kami geus dirakit pamadegan sababaraha fakta nu dipikawanoh; kumaha oge, ieu kudu teu dianggap biografi lengkep, tapi rada hiji sketsa ringkes.

(1868 - 1953)

Harold Waldwin Percival lahir di Bridgetown, Barbados, British Hindia Kulon, dina April 15, 1868, dina perkebunan milik kolotna. Anjeunna nu katilu tina opat barudak teh, taya of saha cageur anjeunna. kolotna Inggris-Na, Elizabeth Ann Mekarwangi sarta James Percival, éta Kristen taat. Acan loba naon manéhna ngadéngé salaku anak ngora pisan teu sigana lumrah, tur aya no waleran nyugemakeun ka loba patarosan-Na. Manéhna ngarasa yén kedah aya jalma anu terang, sareng dina hiji umur pisan mimiti ditangtukeun yén anjeunna bakal manggihan nu "leuwih Wise" na diajar ti maranéhna. Salaku taun kaliwat, konsep na teh "leuwih Wise" robah, tapi Tujuan na mangtaun Timer pangaweruh tetep.

Nalika Harold Percival yuswa sapuluh taun, bapana maot sarta indungna pindah ka Amérika Serikat, settling di Boston, sarta engké di New York City. Anjeunna kokotéténgan sanggeus indungna salila kira tilu belas taun dugi pupusna nya di 1905. Hiji avid maca, anjeunna sakitu legana timer dididik.

Di New York City Percival janten museurkeun Theosophy sarta ngagabung di Theosophical Society di 1892. masarakat anu dibeulah jadi faksi sanggeus pupusna William Q. Hakim dina 1896. Percival engké dikelompokeun dina Theosophical Society Pranata mangsa, nu patepung jeung diajar tulisan Madame Blavatsky sarta Wétan "kitab suci".

Dina 1893, sarta dua kali salila opat belas taun hareup, Percival kagungan pangalaman unik keur "sadar tina eling," a pencerahan spiritual na noetic potent. Anjeunna nyatakeun, "Keur sadar tina eling mangka éta 'kanyahoan' pikeun hiji anu geus jadi sadar. Mangka bakal kawajiban hiji yén sangkan dipikawanoh naon anjeunna tiasa keur sadar tina eling ". Anjeunna nyatakeun yén ajén pangalaman anu yén éta diaktipkeun anjeunna uninga ngeunaan poko naon ku prosés mental manehna disebut" pamikiran nyata. "Kusabab pangalaman ieu wangsit leuwih ti ieu dikandung dina Theosophy, manéhna hayang nulis ngeunaan aranjeunna sarta babagi pangaweruh ieu kalayan manusa.

Ti 1904 mun 1917, Percival diterbitkeun majalah bulanan, nu kecapNu ieu dedicated ka babarayaan tina manusa jeung miboga sirkulasi di sakuliah dunya. Loba panulis eminent poé nyumbang ka majalah na sakabéh isu ngandung hiji artikel ku Percival ogé. Ieu tulisan mimiti earned anjeunna tempat di Saha nu saha di Amérika.

Dina 1908, sarta pikeun sababaraha taun, Percival jeung sababaraha babaturan dipiboga tur dioperasikeun ngeunaan lima ratus acres of orchards, lemah keur pertanian, sarta cannery di Upstate New York. Nalika sipat ieu dijual Percival diteundeun ngeunaan dalapan puluh acres on nu aya imah leutik. Ieu dimana anjeunna resided salila bulan usum panas jeung devoted waktu pikeun karya sinambung on naskah-Na.

Dina 1912 manéhna mimitian outline bahan pikeun buku nu bakal ngandung Sistim lengkep na pikiran. Kusabab awakna kungsi jadi kénéh bari ceuk pikir, anjeunna didikte iraha bantuan éta aya. Dina 1932 RUU mimiti réngsé; eta katelah Hukum pamikiran. Anjeunna terus dianggo naskah leuwih sarta leuwih netelakeun tur edit eta. Anjeunna teu hayang ieu janten buku misteri na ieu ditangtukeun pikeun makekeun baju karyana dina kecap akurat pas kumaha ogé panjang atanapi hébat usaha. judul na dirobah kana Pamikiran jeung takdir sarta pamustunganana dicitak dina 1946.

hiji-sarébu-kaca ieu karya ieu dihasilkeun ngaliwatan periode tilu puluh opat taun. buku nyertakeun subjek Manusa jeung dunya di jéntré tuntas. Salajengna, dina 1951, anjeunna diterbitkeun Lalaki jeung Woman na Child sarta di 1952, Masonry jeung Simbol Anak jeung Démokrasi Dupi Timer Pamaréntah. Tilu buku leutik anu dumasar kana Pamikiran jeung takdir sarta nungkulan subjék dipilih tina pentingna dina gede jéntré.

Dina 1946, Percival, dua babaturan, kabentuk The Word Publishing Co., nu mimiti diterbitkeun sarta disebarkeun buku-Na. Salila periode ieu, Percival digawé nyiapkeun naskah pikeun buku tambahan, tapi anjeunna salawasna buatan sorangan sadia pikeun ngajawab loba patarosan ti correspondents.

The Word Yayasan, Inc. dibentuk taun 1950 sangkan dipikawanoh pikeun rahayat dunya kabeh buku ditulis ku Harold W. Percival jeung ka nanggungkeun ka kantor asuransi nu warisan pikeun manusa bakal jadi perpetuated. Percival ditugaskeun di hak cipta pikeun sakabéh buku pikeun The Word Yayasan, Inc.

On Maret 6, 1953, Percival diliwatan jauh tina sabab alam di New York City sababaraha minggu saméméh na ulang dalapan puluh-kalima. awakna ieu ngaben, nurutkeun kahayang Na.

Eta geus nyatakeun yén salah henteu bisa papanggih Percival tanpa perasaan yén maranéhna kungsi patepung hiji mahluk manusa sabenerna luar biasa. bukuna ngagambarkeun prestasi towering di alamat kaayaan leres, sareng poténsi, manusa teh. kontribusi pikeun humankind bisa boga pangaruh jauh-ngahontal kana peradaban jeung peradaban urang datang.