Editorials ti The Word Magazine



Harold W. Percival, Editorials ti The Word Magazine

editorials ieu ku Harold W. Percival ngawakilan kempelan lengkep diterbitkeun dina nu kecap Majalah antara 1904 na 1917. Kira saratus taun di umur, anu majalah bulanan aslina ayeuna jarang dipake. The dua puluh lima volume kabeungkeut sét nu kecap anu ngan dipiboga ku sababaraha kolektor jeung perpustakaan sakuliah dunya.

Ku waktu buku munggaran Mr. Percival urang, Pamikiran jeung takdir, dipedar dina 1946, anjeunna parantos ngembangkeun terminologi énggal anu bakal ngajantenkeun anjeunna langkung hadé nyebarkeun hasil tina pamikiran na. Ieu kalolobaan ngécéskeun naon bédana antara anjeunna sateuacanna sareng engké dianggo. Typos aya kalana kamungkinan kusabab wates bulan bulanan anu sarat sareng kabutuhan ngetikkeun tiap hurup ku leungeun. Pikeun kapentingan ngajaga kaaslian dokumén ieu, pikeun generasi ayeuna ogé generasi anu bakal datang, aranjeunna didamel deui henteu terbatas. Ieu ngandung harti yén kasalahan tipografis sareng panggunaan tanda baca populér dina periode éta parantos dipikagaduh.

Mun anjeun anyar pikeun tulisan Mr. Percival urang Anjeun meureun hoyong mimiti jadi akrab jeung opus magnum-Na, Pamikiran jeung takdir.



Klik PDF ieu di handap pikeun réplika format aslina.
Klik HTML pikeun gampang napigasi.
Pikeun éditor anu panjang, klik Daptar eusi pikeun daptar eusi.

Sababaraha éditorial tiasa ngarujuk kana éditor sanésna (diidentipikasi ku Vol. Sareng No.). Anu tiasa dipendakan Ieuh.

Adepts Masters sareng Mahatmas PDF HTMLDaptar eusi
Atmospheres PDF HTML
Kalahiran Pupus Pupus PDF HTML
napas PDF HTML
Brotherhood PDF HTML
Kristus PDF HTML
Natal Lampu PDF HTML
kelingan PDF HTML
Eling Ngaliwatan Pangaweruh PDF HTMLDaptar eusi
siklus PDF HTML
kahayang PDF HTML
cangcaya PDF HTML
ngalayang PDF HTML
kadaharan PDF HTML
wujud PDF HTML
babaturan PDF HTML
hantu PDF HTMLDaptar eusi
Glamour PDF HTML
sawarga PDF HTML
naraka PDF HTML
Mugi teras Sieun PDF HTML
Abdi dina Sénu PDF HTML
lamunan keur nyiptakeun gegambaran PDF HTML
Individuality PDF HTML
Intoxications PDF HTMLDaptar eusi
karma PDF HTMLDaptar eusi
kahirupan PDF HTML
Hirup - Hirup salamina PDF HTMLDaptar eusi
kaca spion PDF HTML
gerakan PDF HTML
pesen kami PDF HTML
kapribadian PDF HTML
Tendencies paranormal jeung KamekaranPDF HTML
awewe atawa lalaki PDF HTML
bayangan PDF HTMLDaptar eusi
sare PDF HTML
jiwa PDF HTML
eusi PDF HTML
pikiran PDF HTML
Dijilbab of ISIS, The PDF HTML
kahayang PDF HTML
wishing PDF HTML
Zodiak, The PDF HTMLDaptar eusi