Editorials ti The Word Magazine



Harold W. Percival, Editorials ti The Word Magazine

editorials ieu ku Harold W. Percival ngawakilan kempelan lengkep diterbitkeun dina nu kecap Majalah antara 1904 na 1917. Kira saratus taun di umur, anu majalah bulanan aslina ayeuna jarang dipake. The dua puluh lima volume kabeungkeut sét nu kecap anu ngan dipiboga ku sababaraha kolektor jeung perpustakaan sakuliah dunya.

Ku waktu buku munggaran Mr. Percival urang, Pamikiran jeung takdir, Ieu diterbitkeun dina 1946, anjeunna ngalaman ngembangkeun hiji terminologi anyar nu bakal ngaktipkeun anjeunna keur hadé nepikeun hasil pamikiran-Na. Ieu sakitu legana ngécéskeun naon Bedana antara na saméméhna jeung karya engké. typos occasional éta dipikaresep alatan deadlines bulanan kedap jeung kabutuhan di Typeset unggal aksara ku leungeun. Dina kapentingan preserving kaaslian dokumén ieu, keur ayeuna ogé generasi nu bakal datang, aranjeunna dihasilkeun dieu unabridged. Ieu ngandung harti yén kasalahan panulisan, pamakéan baca populér mangsa éta, sarta saloba mungkin nu typestyle sarta perenah, geus dipikagaduh.

Mun anjeun anyar pikeun tulisan Mr. Percival urang Anjeun meureun hoyong mimiti jadi akrab jeung opus magnum-Na, Pamikiran jeung takdir.