Buku na Audio

Buku Percival nu sadia sakumaha e-buku ti booksellers utama.

Thinking and Destiny Softcover

$26.00

Thinking and Destiny Hardcover

$36.00

Thinking and Destiny Audiobook

$22.00

Man and Woman and Child

$14.00

Democracy Is Self-Government

$14.00

Masonry and Its Symbols

$8.00

kaanggotaan

Kabéh anggota The Word Wikimedia, paduli naon tingkat pangrojong anjeun milih, bakal nampa Majalah urang quarterly, The Word, sarta diskon 40% dina buku Percival. Mun hayang jadi anggota sarta nyandak diskon dina urutan, atawa lamun geus anggota jeung rék nerapkeun diskon, punten Taros Kami pikeun nempatkeun urutan liwat dipariksa, telepon atawa fax.

Kaanggotaan Mitra

$25.00

contributing Kaanggotaan

$50.00

Sponsoring Kaanggotaan

$100.00

Senior atawa Mahasiswa Kaanggotaan

$15.00

sumbangan

Pikeun leuwih 70 taun, The Word Yayasan geus komitmen nyieun karya Harold W. Percival urang sadia ka sadaya anu neangan Kaleresan. Anjeun tutulung greatly ngaapresiasi bakal ngabantu dilegakeun jangkauan kami sarta ogé ngarojong loba wewengkon penting gawé kami, kayaning ngajaga buku di citak, penerbitan éléktronik, iklan, sarta supplying buku bébas warga binaan panjara, perpustakaan, jeung individu anu teu bisa mampuh aranjeunna.

$500

$100

$50

$25

Ngarojong Us di Cara lianna

Punten taros Kami ngeunaan:

  • Nyieun hiji kado Dana Taunan
  • Nyieun kado ti stock atawa jaminan
  • Remembering The Word Yayasan di will kuring
  • Nyusun keur bayaran kumat sahiji sumbangan dina bulanan, quarterly, atawa dadasar taunan