Pamikiran jeung takdir Audiobook


Eusi ku Nomer File



Bab I: Perkenalan


01.01 Perkenalan.

Bab 2 maksud na Plan Alam Semesta

02.01 Aya Tujuan sarta rencana di Alam Semesta. Hukum pamikiran. Agama. Jiwa. Téori ngeunaan takdir jiwa.

02.02 The Jiwa.

02.03 Outline of sistem Alam Semesta. Waktos. Spasi. Dimensi.

Plan 02.04 patali jeung lapisan bumi.

02.05 Transisi ti hiji Unit napas-formulir ka nagara Aia. Orde langgeng ti progression. Pamaréntah dunya. The "tumiba lalaki." Regenerasi awak. Petikan unit ti alam-sisi jeung calakan-sisi.

Bab 3 Objections kana Hukum sangka

03.01 The Law pamikiran dina agama jeung di kacilakaan.

03.02 Hiji kacilakaan mangrupa exteriorization pamikiran hiji. Tujuan kacilakaan. Penjelasan ngeunaan kacilakaan. Kacilakaan di sajarah.

03.03 Religions. Dewa. klaim maranéhanana. Kudu tina agama. Code Moral.

03.04 The murka Allah. The takdir ti manusa. Iman leuleuy dina kaadilan.

03.05 Carita dosa aslina.

03.06 The kode moral dina agama.

Bab 4 Operasi tina Hukum sangka

04.01 Matéri. Unit. Hiji kecerdasan. A Triune Self. Hiji mahluk manusa.

04.02 Mind. Pamikiran. Hiji pamikiran anu mahluk a. The atmospheres tina Triune Self. Kumaha pikiran anu dihasilkeun.

04.03 Kursus na exteriorization pamikiran hiji. Gagasan leuleuy kaadilan.

04.04 The hukum pamikiran. Exteriorizations na interiorizations. Paranormal, mental, sarta noetic hasilna. Kakawasaan pamikiran. Balancing pamikiran hiji. Siklus.

04.05 Kumaha exteriorizations pamikiran hiji anu dibawa ngeunaan. Agen hukum. Hastening atanapi delaying takdir.

04.06 tugas ti hiji mahluk manusa. Tanggung jawab. Nurani. Dosa.

04.07 The hukum pamikiran. Fisik, psikis, mental, sarta noetic takdir.

Bab 5 fisik takdir

05.01 Naon takdir fisik ngawengku.

05.02 kaayaan luar saperti takdir fisik.

05.03 turunan fisik mangrupa takdir. awak séhat atanapi sakitan. persecutions adil. Kasalahan kaadilan. idiots bawaan. Bentang hirup. Tata cara maot.

05.04 Duit. Duit Allah. Kamiskinan. Reversals. maling teh dilahirkeun. Aya kacilakaan kabeungharan atawa pusaka.

takdir 05.05 Grup. Naek na ragrag hiji bangsa. Fakta sajarah. Ajen tina hukum. Agama jadi takdir grup. Naha jalma anu geus dilahirkeun kana agama.

05.06 Pamaréntah dunya. Kumaha nu destinies tina individu, masarakat, atawa bangsa nu dilakukeun ku pamikiran; na kumaha takdir urusanna.

05.07 Mungkin rusuh di sakuliah dunya. Intelligences ngatur runtuyan acara.

Bab 6 paranormal takdir

06.01 Bentuk takdir. takdir mastikeun paranormal. Genep kelas tina takdir paranormal. The Aia. The napas-formulir.

06.02 Bentuk takdir. pangaruh Prenatal. Genep kelas tina takdir paranormal.

06.03 Bentuk takdir. pangaruh Prenatal. Konsepsi. ngembangkeun boh.

06.04 Prenatal pangaruh kolot. Pikiran ngeunaan indungna. Pusaka tilas pikiran.

06.05 The sababaraha taun mimiti hirup. warisan paranormal.

06.06 Mediumship. Materializations. Seances.

06.07 Clairvoyance. kakuatan paranormal.

06.08 Pranayama. fenomena paranormal ku heran-pagawe.

06.09 magnetism Personal.

06.10 Vibrations. Kelir. Astrologi.

06.11 Religions, sakumaha takdir paranormal.

06.12 paranormal takdir ngandung pamaréntah sarta lembaga.

06.13 paranormal takdir ngandung pihak sarta kelas arwah.

06.14 Kabiasaan, adat, jeung fashions mangrupakeun takdir paranormal.

06.15 Garawangi. Nginum. Sumanget alkohol.

06.16 gloom, pesimis, niat jahat, sieun, harepan, joyousness, amanah, betah, -as takdir paranormal.

06.17 Saré.

06.18 Impian. Nightmares. Obsessions dina impian. Jero sare. Waktos dina sare.

06.19 halusinasi. Somnambulism. Hipnotis.

06.20 Prosés dying. Ngaben. Janten sadar dina momen pati.

06.21 Sapupusna. Komunikasi jeung maot. Apparitions. migawe jadi sadar yen awak na geus maot.

06.22 The belas tahapan migawe, ti salah sahiji kahirupan bumi ka hareup. Sapupusna migawe nu jadi marga kahirupan komposit. The judgment. Apan dijieun ku hawa nafsu. Jurig.

06.23 Surga mangrupakeun kanyataanana a. Ulang ayana bagian migawe succeeding.

Bab 7 Mental takdir

07.01 Suasana mental manusa dina.

07.02 Hiji AKAL. The Triune Self. Tilu pesenan ti Intelligences. The Lampu ti AKAL.

07.03 pamikiran Real. pamikiran aktif; pamikiran pasif. Tilu benak migawe. Ngeunaan kurangna istilah. Rightness-na-alesan. Tujuh pikiran tina Triune Self. Hiji pamikiran manusa téh mahluk anu boga sistem a. Exteriorizations pamikiran hiji.

07.04 pamikiran Asasi Manusa mana sapanjang jalur keok.

07.05 Aksara tina atmosfir mental manusa dina. aspék moral pikiran. fatwa teh panginten. sikep méntal sarta set méntal. Rasa-pangaweruh jeung timer pangaweruh. Nurani. Kajujuran ti atmosfir méntal. Hasil pamikiran jujur. pamikiran jujur. Pamikiran bohong.

07.06 Tanggung jawab jeung tugas. Rasa-learning jeung rasa-pangaweruh. Migawe-learning jeung migawe-pangaweruh. Intuisi.

07.07 genius.

07.08 Opat kelas manusa.

07.09 konsepsi Awal a. Dunya permanén fisik atawa Realm of Permanence, jeung opat earths. Tes percobaan tina sexes. The "turun" tina migawe. Doers janten tunduk ulang ayana di lalaki sarta awéwé awak.

07.10 sajarah prasejarah. Kahiji, Peradaban Kadua, sarta Katilu on bumi manusa. doers fallen ti jero bumi.

07.11 A Kaopat Peradaban. lalaki wijaksana. Naék na ragrag tina siklus. Gugah tina siklus panganyarna.
07.12 The bentuk alam datangna ngaliwatan napas-wangun manusa. Aya progression, tapi euweuh évolusi. The badan dina wangun sato jeung tutuwuhan nu matak kaluar parasaan tur kahayang lalaki. The badan dina vermin, dina kembang.

07.13 Sajarah sahiji karajaan alam. Nyiptakeun ku napas sarta ucapan. Pamikiran dina tipe dua. Awak manusa teh pola di karajaan alam. The kecerdasan di alam.

07.14 Ieu hiji umur pamikiran. Pamikiran.

07.15 mistik.

07.16 Spiritism.

07.17 Sakola dasar pikiran nu maké mikir pikeun ngahasilkeun hasil langsung fisik. penyembuhan méntal.

07.18 Pikiran téh bibit panyakit.

07.19 Tujuan tina panyakit. The tamba nyata. Ngeunaan pamikiran pikeun miceun kasakit jeung kamiskinan.

07.20 Pamikiran ngalawan panyakit. cara sejenna penyembuhan méntal. Aya kabur ti pembayaran ti diajar.

healers 07.21 Mental jeung prosedur maranéhanana.

07.22 Iman.

magnetism 07.23 Sato. Hypnotism. Na bahaya. nagara Trance. tatu henteu aya rasa nyeri inflicted, sedengkeun di trance.

07.24 Timer hipnotis. Pamulihan pangaweruh poho.

07.25 Timer saran. pamakéan ngahaja pikiran pasif. Conto rumus.

07.26 The Eastern Gerak. catetan wétan pangaweruh. Degeneration tina kanyaho kuna. The Suasana India.

07.27 napas The. Naon napas nu manten. The paranormal napas. The napas méntal. The noetic napas. The napas fisik fourfold. Pranayama. Na bahaya.

07.28 Sistem of Patanjali. Na dalapan tahapan tina yoga. commentaries kuna. Review of sistem na. harti jero sababaraha kecap basa Sanskerta. Ajar kuno nu ngambah salamet. Naon hayang Jabar.

07.29 The Theosophical Gerak. Ajaran Theosophy.

07.30 Amérika tina mahluk manusa dina saré jero.

07.31 Mental takdir di sanggeus nagara pati. Babak tina dua belas hambalan tina hirup mun hirup. Hells jeung langit.

Bab 8 Noetic takdir

08.01 Pangaweruh tina diri sadar dina awak urang. The noetic dunya. Timer pangaweruh ngeunaan knower tina Triune diri. Nalika pangaweruh ngeunaan diri sadar dina awak téh aya kana manusa.

08.02 The test na sidang tina sexes. Proyéksi ti hiji formulir bikang. Ilustrasi. Sajarah ti Triune Self.

08.03 The Lampu ti AKAL. The Lampu di knower tina Triune Self; di thinker nu; dina migawe. The Lampu nu geus Isro kana alam.

08.04 The AKAL di alam asalna tina manusa. Tarikan alam pikeun Lampu. Leungitna Lampu kana alam.

08.05 otomatis balikna Lampu ti alam. The lunar germ. Pangendalian diri.

08.06 Reclamation of Light ku timer kontrol. Prosés Leungitna germ lunar. Ingetan tina germ lunar. The surya germ. Ketuhanan, atawa "suci beresih," konsepsi dina sirah. Kaderisasi awak fisik. Hiram Abiff. Asal Kristen.
08.07 Tilu tingkat Lampu ti Intelligences. Pamikiran tanpa nyieun pikiran atanapi takdir. Awak pikeun migawe, thinker, sarta knower tina Triune Self, jeroeun awak fisik sampurna.

08.08 Free bakal. Masalah bakal gratis.

Bab 9 Re-Ayana

09.01 Recapitulation: Jieun-up of a mahluk manusa. The Triune Self. The Lampu ti AKAL. Hiji awak manusa salaku tumbu antara alam jeung migawe. Pupusna awak. The migawe sanggeus pati. Ulang ayana migawe.

09.02 Opat rupa unit. Progression unit.

09.03 raising of Aia ka janten Self Triune dina Realm of Permanence. Tugas ti migawe na, dina awak sampurna. Rarasaan-na-kahayang dihasilkeun parobahan dina awak urang. The Twain, atawa awak dual. Trial and test tina bringing feeling- na-kahayang kana rugbi saimbang.

09.04 The "tumiba lalaki," ie migawe. Parobahan dina awak urang. Pati. Ulang ayana dina jalu atawa awak bikangna. The doers ayeuna di bumi. Circulations unit ngaliwatan awak manusa.

09.05 Kaopat Peradaban. Parobahan dina kulit bumi. Gaya. Mineral, tutuwuhan jeung kembang. Jenis variatif anu dihasilkeun ku pikiran manusa.

09.06 Kaopat Peradaban. peradaban Lesser.

09.07 Kaopat Peradaban. Pamaréntah. ajaran kuna tina Lampu ti AKAL. Agama.

09.08 The doers ayeuna di bumi sumping ti umur bumi prior. Gagalna migawe nu pikeun ngaronjatkeun. Carita feeling- na-kahayang. Mantra sahiji sexes. Tujuan ulang existences.

09.09 Pentingna awak daging. Reclamation of Light. Pupusna awak. Wanderings sahiji unit. Balik deui unit pikeun awak hiji.

09.10 The migawe-di-nu-awak. Kasalahan dina konsepsi "I." kapribadian The na ulang ayana. Bagian migawe sanggeus pati. The porsi teu dina awak urang. Kumaha nyangkokkeun migawe anu digambar kaluar pikeun ulang ayana.

09.11 The pikiran diringkeskeun dina momen pati. Acara ditangtukeun lajeng, pikeun hirup ka hareup. The flare-up di Palasik Yunani. Hal ngeunaan Israil. Perangko Allah dina kalahiran. Kulawarga. Kelamin. Ngabalukarkeun ngarobah kelamin teh.

09.12 ogé predetermined mangrupa jenis awak. turunan fisik na kumaha eta ngan bisa laksana. occupations mundane lulugu. Kasakit. Kajadian lulugu dina kahirupan. Kumaha takdir bisa nungkulan.

09.13 Waktu antara existences. Ngeunaan awak sawarga. Waktos. Naha urang cocog kana umur nu maranéhna hirup.

09.14 Sagala saatosna aya takdir. Inventors. Palasik Hellas. Ulang ayana di grup bangsa. Puseur succeeding peradaban. Yunani, Mesir, India.

09.15 Pelatihan sahiji bagian migawe sanajan memori teu hadir. Awak-pikiran. Migawe-memori. memori Sense-. A memori alus. Memori sanggeus pati.

09.16 Naha éta untung nu manusa teu apal existences saméméhna. Latihan tina migawe. Hiji manusa nyangka dirina salaku badan kalawan ngaran. Janten sadar of jeung as. The palsu "Kuring" jeung illusions na.

09.17 Nalika ulang existences of nyangkokkeun migawe eureun. A "leungit" Porsi migawe. The hells jero kulit bumi. The lecherous. The drunkards. fiends narkoba. Kaayaan hiji "leungit" migawe. Ngalahirkeun awak fisik. The test numana doers gagal.

09.18 Ringkesan tina harita bab. Eling teh Hiji kanyataan. Lalaki minangka puseur dunya waktu. Circulations sahiji unit. lembaga permanén. Rékaman pikiran anu dilakukeun dina titik. The takdir manusa anu ditulis dina spasi starry. Balancing pamikiran hiji. Siklus pikiran. Kakuatan keur narik ati nu hal nu katempo. Sensations anu elementals. Naha alam nyiar migawe. Illusions. Hal penting dina kahirupan.

Bab 10 Dewata sarta Religions Maranéhna

10.01 Religions; on naon maranéhna diadegkeun. Naha kapercayaan dina Gusti pribadi. Masalah agama kudu nepungan. Sagala agama leuwih hade tinimbang nanaon.

10.02 kelas tina Dewata. Dewata agama; kumaha aranjeunna datang kana ayana. Sabaraha lami aranjeunna panungtungan. Penampilan a Allah. Parobahan tina hiji Allah. Dewa gaduh mung naon manusa boga anu nyieun na tetep. Nami hiji Allah. Dewata Kristen.

10.03 The qualities manusa tina hiji Allah. Pangaweruh hiji Allah. objék sarta kapentingan. Hubungan of a Allah. Kodeu moral. Flattery. Kumaha Dewata leungit kakuatan maranéhanana. Naon Allah tiasa ngalakukeun pikeun nyembah na; naon anjeunna teu tiasa ngalakukeun. Sanggeus maot. Kafir. Doa.

Mangpaat 10.04 tina kapercayaan dina Allah. Néangan Allah. Doa. ajaran luar jeung kahirupan batin. ajaran batin. Dua belas jinis ajaran. Jehova ibadah. Hurup Ibrani. Kristen. St. Paul. Carita Yesus. acara simbolis. Karajaan Surga, jeung Karajaan Allah. Kristen Trinity.

10.05 Interprétasi ngeunaan sayings Alkitab. Carita Adam jeung Hawa. Sidang sarta uji tina sexes. "Tumiba lalaki". Kalanggengan. St. Paul. Kaderisasi awak. Saha jeung naon Yesus? Misi Yesus. Yesus, anu pola pikeun lalaki. Runtuyan Melchisedec. Baptisan. Kalakuan seksual, dosa aslina. The Trinity. Ngasupkeun The Great Jalan.

Bab 11 The Great Jalan

11.01 The "turunan" Manusa. Aya évolusi tanpa, kahiji, involution. The misteri tumuwuhna sél germ. Masa depan manusa teh. Tembok Jalan. Brotherhoods. Mysteries kuna. Initiations. Alkémis. Rosicrucians.

lengkep 11.02 The Triune Self. The Threefold Jalan, sarta tilu jalur unggal Jalan. The lunar, solar, sareng lampu kuman. Ketuhanan, "suci beresih" konsepsi. Bentuk, hirup, sarta jalur lampu The Jalan di awak.
11.03 The Jalan pikiran. Kajujuran jeung truthfulness salaku pondasi kamajuan. Fisik, psikis, syarat méntal. Parobahan dina awak dina prosés regenerasi.

11.04 Nuliskeun The Jalan. Hiji kahirupan anyar muka. Kamajuan dina jalur formulir, hirup, sarta lampu. The lunar, solar, sareng lampu kuman. Sasak antara dua sistim saraf. parobahan salajengna dina awak urang. Sampurna, abadi, awak fisik. Tilu awak batin pikeun migawe, thinker, nu knower tina Triune Self, jeroeun awak fisik sampurna.

11.05 The Jalan di bumi. ongoer daun dunya. Bentuk jalur: naon anjeunna nilik dinya. Nuansa tina maot. "Kilang kitu" porsi of doers. Pilihan.

11.06 The ongoer dina jalur hirup; dina jalur lampu, di bumi. Anjeunna weruh saha manéhna téh. pilihan séjén.

11.07 Nyiapkeun muka diri pikeun nuliskeun kana Jalan The. Kajujuran jeung truthfulness. The regenerative napas. The opat hambalan dina pamikiran.

Bab 12 The Point atanapi Circle

12.01 Lahirna pamikiran hiji. Metoda pamikiran ku ngawangun dina titik hiji. pamikiran manusa. Pamikiran dilakukeun ku Intelligences. Pamikiran nu teu nyieun pikiran, atawa takdir.

12.02 Métode mikir dina fashioning alam. Bentuk alam asalna ti Pikiran manusa. Pra-kimia.

12.03 The konstitusi zat. Unit.

12.04 conceptions Erroneous. Dimensi. Awak sawarga. Waktos. Spasi.

Bab 13 The Circle atanapi zodiak

lambang 13.01 geometri. The Circle jeung dua belas nunjuk Nameless. Nilai tina simbol zodiacal.

13.02 Naon zodiak jeung dua belas titik na melambangkan.

13.03 The zodiak patali awak manusa; ka Triune Self; ka AKAL.

13.04 zodiak The mangka tujuan Alam Semesta.

13.05 The zodiak salaku catetan sajarah jeung prophetic; sakumaha jam pikeun ngukur kamajuan di alam sarta dina calakan-sisi, sarta dina wangunan kaluar pamikiran hiji.
13.06 Grup tanda zodiacal. Aplikasi pikeun awak manusa.


Bab 14 pamikiran: The Jalan mun kalanggengan Sadar

14.01 Sistim mikir tanpa nyieun takdir. Kalayan naon eta anu bersangkutan. Kalayan naon eta teu prihatin. Pikeun saha eta anu dibere. Asal sistem ieu. Taya guru anu diperlukeun. Watesan. Preliminaries bisa dipikaharti.

14.02 Recapitulation: The make-up di mahluk manusa. Unit. Panca indra. The napas. The napas-formulir. The Aia. awak manusa sarta luar alam semesta.

14.03 Recapitulation dituluykeun. Bagian migawe dina awak urang. The Triune Self sarta tilu bagian na. Dua belas porsi tina migawe. Sabaraha lami a manusa téh sugema.

14.04 Recapitulation dituluykeun. The migawe sakumaha rarasaan sarta sakumaha kahayang. Dua belas porsi tina migawe. The paranormal atmosfir.

14.05 Recapitulation dituluykeun. The thinker tina Triune Self. Tilu benak migawe. Alam pikiran zaman thinker na knower nu. Kumaha kahayang speaks di tempat rightness; nu malikkeun buleud. Suasana méntal.

14.06 Recapitulation dituluykeun. The knower tina Triune Self, selfness na I-ness. The noetic atmosfir. Naon a manusa téh sadar as. Isolasi tina rasa; tina kahayang. Keur sadar tina eling.

14.07 The System pikiran. Naon éta. Hambalan on: The Jalan mun kalanggengan Sadar.