Buku, Buku Buku sareng Audio

Buku Percival sayogi dina bentuk éléktronik ti kami Halaman buku.

Thinking and Destiny Softcover

$26.00

Thinking and Destiny Hardcover

$36.00

Thinking and Destiny Audiobook (USB Flash Drive, format MP3)

$22.00

Man and Woman and Child

$14.00

Democracy Is Self-Government

$14.00

Masonry and Its Symbols

$8.00

kaanggotaan

Sadaya anggota Yayasan Kecap, henteu paduli tingkat naon anu anjeun pilih, bakal nampa majalah kuartal urang, The Word, sareng diskon 40% dina buku Percival. Upami anjeun badé janten anggota sareng kéngingkeun diskon pikeun pesenan anjeun, atanapi upami anjeun parantos janten anggota sareng badé nerapkeun diskon, punten Taros Kami pikeun nempatkeun pesenan anjeun via cek, telepon atanapi fax.

Kaanggotaan Mitra

$25.00

contributing Kaanggotaan

$50.00

Sponsoring Kaanggotaan

$100.00

Senior atawa Mahasiswa Kaanggotaan

$15.00

sumbangan

Langkung ti 70 taun, The Word Foundation parantos komitmen kana damel karya Harold W. Percival anu sayogi pikeun sadayana anu milari Kaleresan. Sumbangan anjeun anu ageung ngahargaan bakal ngabantosan jangkauan urang sareng ogé ngadukung seueur hal penting dina padamelan urang, sapertos nyimpen buku dina print, medarkeun éléktronik, pariwara, sareng nyayogikeun buku gratis kanggo warga tahanan, perpustakaan, sareng individu anu teu tiasa mampuh.

$500

$100

$50

$25

Ngarojong Us di Cara lianna

Punten taros Kami ngeunaan:

  • Nyiptakeun kado dana taunan
  • Ngadamel kado saham atanapi sekuritas
  • Nyusun sumbangan dana bulanan
  • Ngingetan The Word Yayasan dina wasiat anjeun