The Word Yayasan offline Pilihan Orde

Pilihan pamayaran séjén
dana AS wungkul - Hatur Anjeun

Mangga pilih salah sahiji tilu pilihan ieu:

1) Telepon: Telepon: (585) 544-6790
Tol Free di AS: (877) 272-1531

2) fax: Lebetkeun inpo pribadi Anjeun, nyitak formulir jeung eusian informasi urutan anjeun, lajeng fax ka (585) 544-6975

3) Surat: Lebetkeun inpo pribadi Anjeun, nyitak formulir jeung eusian informasi urutan anjeun, lajeng kintun kalawan dipariksa, urutan duit, atawa informasi kartu kiridit ka:

Meja Internet ordo: Attn
The Word Yayasan, Inc.
PO Box 17510
Rochester, Ny 14617

ngaran:

surélék:

telepon:

Alamat Pangiriman

Jalan:

Street2:

kota:

Propinsi:

MailCode / pos:

Propinsi:

nagara:

Parentah husus:


Nyitak formulir urutan ieu lajeng eusian informasi urutan anjeun di handap

buku urutan
harga
kuantitas
total
Pamikiran jeung takdir Kualitas softcover (kaca 1080)
$26.00
Pamikiran jeung takdir DELUXE hardcover (kaca 1080)
$36.00
Audiobook Pamikiran jeung takdir (3 Cakram)
$22.00
Lalaki jeung Woman na Child (Kaca 208)
$14.00
Démokrasi Dupi Timer Pamaréntah (Kaca 240)
$14.00
Masonry jeung Simbol Anak (Kaca 94)
$8.00
nu kecap Series II Jilid I (kaca 458)
Hardbound Kumpulan
nu kecap 1986 quarterly - 1992
$35.00
nu kecap Series II Jilid II (kaca 450)
Hardbound Kumpulan
nu kecap 1992 quarterly - 1999
$35.00
nu kecap Runtuyan jilid II I & II
Hardbound Kumpulan
nu kecap 1986 quarterly - 1999
$60.00
Subtotal
buku
A diskon 40% (pikeun buku wungkul) nyaeta sadia pikeun anggota The Word Foundation. Anggota ogé nampanu kecap majalah.
anggota:
Subtract 40%
kaanggotaan
(Bagian Ieu oge masih keur renewals kaanggotaan)
Ngahubungkeun iuran Kaanggotaan Taunan
$25.00
Contributing Kaanggotaan iuran taunan
$50.00
Sponsoring Kaanggotaan iuran taunan
$100.00
Senior atawa Mahasiswa Kaanggotaan iuran taunan
$15.00

kado Kaanggotaan
Panarima Ngaran na Alamat:

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

$15.00
émbaran pengiriman barang

Ongkos dina AS

Nepi ka $ 26.00
.................. ..
$3.50
26.01 - 52.00
.................. ..
5.00
52.01 - 150.00
.................. ..
7.50
150.01 - 250.00
.................. ..
10.00
250.01 - sarta nepi
.................. ..
15.00

Émbaran pengiriman barang internasional

Mangga ngitung biaya pengiriman barang anjeun sarta asupkeun éta dieu:
sumbangan
Nyumbang kana The Word Yayasan

Hatur nuhun! Total urutan anjeun didieu:

Ngaran citak saperti ka nembongan dina kartu kiridit: ___________________________________

Kartu kiridit #: _______________________

MC

pisa

manggih

Tanggal béakna: _____________ tilu nomer Tukang on deui tina kartu: _________

Signature: ______________________________

Urang ngahargaan privasi sadaya individu.
Mangga nyaho yen informasi dina
dina kaca ieu diteundeun mastikeun rahasia.