The Word Yayasan

Tilu alam ngurilingan, nembus sareng nanggung dunya fisik ieu, anu panghandapna, sareng sedimen tilu.

Pilar-seuri.

THE

WORD

Vol. 6 Désémber, 1907. No 3

Copyright, 1907, ku HW PERCIVAL.

KONSUSKAN PERSEKUTUAN MENYANGKUT.

Tulisan ieu bakal nyobian nunjukkeun naon ari pikiran sareng kaitanana sareng awak jasmani. Éta bakal nunjukkeun kaluar hubungan langsung ka alam dunya-alam di jeroeun sareng urang, nunjukkeun sareng ngagambarkeun eksistensi nyata dunya abstrak, nunjukkeun kumaha pikiran hirup sadar di dinya, sareng kumaha, ku kanyaho, saurang tiasa janten eling eling.

Seueur jalma anu bakal nyarios yén anjeunna terang yén anjeunna gaduh awak, yén anjeunna gaduh kahirupan, kahayang, sensasi, sareng yén anjeunna gaduh pikiran sareng nganggé mikiran éta; tapi upami ditaroskeun naon ari saleresna awakna, naon hirupna, kahayang, sareng sensasi, naon pikirna, naon pikiranna, sareng naon prosés operasionalna nalika anjeunna mikir, anjeunna moal percanten kana jawabanna. ngan saloba siap negeskeun yén aranjeunna terang jalma, tempat, hal atanapi subjek, tapi upami aranjeunna kedah nyarios naon anu aranjeunna terang ngeunaan aranjeunna sareng kumaha aranjeunna terang, aranjeunna bakal langkung pasti dina pernyataanana. Upami manusa kedah ngajelaskeun naon anu aya di dunya dina bagian na konstituénna, kumaha sareng kunaon bumi ngahasilkeun flora sareng fauna na, naon anu nyababkeun arus laut, angin, seuneu sareng kakuatan anu ngalaksanakeun bumi operasi, naon anu nyababkeun distribusi balapan umat manusa, naékna sareng ragrag peradaban, sareng naon anu nyababkeun manusa mikir, maka anjeunna téh mandeg, upami pikeun pertama kalina fikiran diarahkeun kana patarosan sapertos kitu.

Lalaki sato asup kana dunya; kaayaan sareng lingkungan resep mode hirupna. Nalika anjeunna tetep lalaki sato, anjeunna wareg akur dina cara paling gampang ku cara senang-balik-untung. Salami panginten anjeunna saharita wareg, anjeunna nyandak hal-hal anu anjeunna ningal tanpa ditaroskeun ngeunaan sababana, sareng hirup kahirupan sato anu biasa. Aya waktos na waktos dina évolusi nalika anjeunna mimiti héran. Anjeunna kagum di gunung-gunung, chasms, gemuruh sagara, anjeunna kaajaiban seuneu sareng kakuatanana sadayana, anjeunna kaajaiban kana badai, angin, guludug, petir, sareng dina unsur battling. Anjeunna ningali sareng kaajaiban kana usum-musim anu parobihan, pepelakan ngembang, ngawarnaan kembang, anjeunna keajaiban dina béntang-kedip, bulan sareng dina fase anu parobihan, sareng anjeunna katingali sareng kaajaiban di panonpoé sareng nguja éta salaku pemberi éta. lampu sareng kahirupan.

Kamampuhan heran pikeun ngarobih anjeunna tina sato ka manusa, sabab heran mangrupikeun indikasi munggaran anu kabangkitan; tapi pikiran teu kedah héran. Tahap kadua mangrupikeun upaya pikeun ngartos sareng ngamangpaatkeun objék anu kaget. Nalika sato sato ngahontal tahap ieu dina évolusi, anjeunna ningali panonpoé anu parah na musim anu parobihan, sareng nandaan kamajuan waktos. Ku cara pengamatna, anjeunna diajar ngagunakeun usum dumasar kambuhna siklikna, sareng anjeunna dibantuan usahana pikeun terang ku makhluk anu, samentawis sateuacanna, parantos ngalangkungan sakola anu anjeunna teraskeun. Pikeun nangtoskeun leres fénoména alam anu ngulang deui, ieu mangrupikeun manusa ayeuna-ayeuna nyauran pangaweruh. Pangaweruhna mangrupikeun hal-hal sareng peristiwa-peristiwa anu nunjukkeun sakumaha anu dipikahoyong luyu sareng tina segi panca indra.

Éta parantos umur pikeun ménak ngawangun sareng ngokolakeun indra sareng mangtaun hiji pangaweruh dunya fisik ngalangkungan aranjeunna; tapi dina ngaraoskeun dunya dunya, pikiran leungiteun élmu, sabab fungsina sareng fakultas parantos dilatih pisan sareng disaluyukeun sareng ku panca indera yén éta henteu tiasa ningali naon waé anu henteu dilangkungan atanapi ngarayu kana panca indra .

Pikeun kanyaho nyata, pikiran biasa nangtung dina hubungan anu sami sareng pikiran sato sato ka dunya dina jangka waktu na. Lalaki nyaéta kebangkitan dinten pikeun kemungkinan dunya batin salaku sato sato bangun pikeun jalma-jalma tina dunya fisik. Salila abad panungtung, pikiran manusa parantos ngalangkungan seueur siklus sareng tahap pangwangunan. Dédéngéan tiasa dilahirkeun, janten diasuh, ngambekan, tuang sareng nginum, usaha, kawin sareng maot, kalayan harepan surga, tapi anjeunna henteu ayeuna janten kontén. Anjeunna ngalaksanakeun sadayana ieu nalika anjeunna ngalakukeun sateuacan na bakal teras ngalakukeun dina peradaban anu acan datang, tapi pikiran manusa dina kaayaan bangun tina hal anu sanés tinimbang urusan humdrum kahirupan. Pikiran dipindahkeun sareng diganggu ku kaayaan marudah anu meryogikeun hal-hal saluareun watesan pikeun kemungkinan-gancang na. Ieu pisan paménta mangrupikeun bukti yén mungkin dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun pikiran jeung terang leuwih ti anu dipikanyaho. Lalaki naroskeun dirina sakumaha ka saha saha anjeunna.

Milarian dirina dina kaayaan anu saé, ngembang dina ieu sareng dididik numutkeun kana badé, anjeunna ngalebetkeun bisnis, tapi upami anjeunna neraskeun bisnis anjeunna mendakan yén bisnis moal bakal nyugemakeun anjeunna sanaos sukses anjeunna tiasa. Anjeunna nungtut langkung suksés, kéngingkeun éta, sareng tetep anjeunna teu puas. Anjeunna tiasa nungtut masarakat sareng gayitions, kenikmatan, cita-cita sareng kameunuhan kahirupan sosial, sareng anjeunna tiasa nungtut sareng ngahontal posisi sareng kakawasaan, tapi anjeunna masih teu puas. Panaliti ilmiah nyugemakeun pikeun hiji waktos kusabab ngajawab pertanyaan ngeunaan pamikiran ngeunaan penampilan fenomena sareng sababaraha hukum-hukum saharita anu ngatur fenomena. Pikiran panginten tiasa nyarios yén éta terang, tapi nalika nyobian terang sabab éta fenomena, éta henteu deui puas. Kasenian ngabantosan pikiran dina ngumbara kana alam, tapi akhirna henteu pikaresepeun kana pikiran sabab langkung geulis kana idéal, kurang éta tiasa nunjukkeun rasa panca. Agama mangrupikeun sumber sumber anu pangsaéna anu nyugemakeun, sanaos téma éta luhur, diturunkeun ku interpretasi ngaliwatan panca indera, najan wawakil agama nyarioskeun agama-agamana salaku saluhureun pancaindera, aranjeunna nyababkeun klaimna ku teologi anu dirambat ku cara, sareng ngalangkungan indra. Dimana waé salah sahiji sareng naon waé kaayaan anjeunna, anjeunna moal tiasa kabur dina patarosan anu sami: Naon waé hartosna - nyeri, kenikmatan, kasuksésan, kabiasaan, silaturahim, hate, cinta, amarah, napsu; éta frivolities, ilusi, ilusi, cita-cita, cita-cita? Anjeunna panginten tiasa ngahontal kasuksésan dina bisnis, pendidikan, jabatan, anjeunna tiasa gaduh pangajaran anu hébat, tapi upami anjeunna naroskeun dirina naon anu anjeunna terang tina naon anu parantos diajar, jawaban na teu memuaskan. Sanaos anjeunna tiasa gaduh pangaweruh anu hébat dunya, anjeunna terang yén anjeunna henteu terang naon anu anjeunna panginten anjeunna terang. Kalayan mikir naon hartosna, anjeunna nunjukkeun kamungkinan asupna kana realisasi dunya anu sanés dina dunya fisik. Tapi tugasna disababkeun ku anjeunna henteu terang kumaha carana ngamimitian. Ieu henteu kedah lami héran kusabab palebah dunya anyar butuh pangembangan fakultas ku dunya anyar tiasa kahartos. Upami fakultas ieu dikembangkeun, dunya tangtosna, moal anyar. Tapi ku sabab éta énggal sareng fakultas anu dipikabutuh pikeun sadar ayana di dunya anyar mangrupikeun hiji-hijina hartosna ku anjeunna tiasa terang dunya anyar, anjeunna kedah ngembangkeun fakultas ieu. Anu dilakukeun ku tarékah sareng upaya pikeun make fakultas. Sakumaha pikiran geus diajar terang dunya jasmani, kitu ogé kedah kitu, pikiran, diajar terang awakna fisik, ngawangun awak, kahirupan, sareng prinsip-prinsipna, salaku prinsip anu béda, sareng anu béda ti dirina. Dina nyobian diajar naon jasmani awakna, pikiran sacara alami ngabédakeun dirina tina awak jasmani sahingga tiasa langkung gampang sadar kana komposisi sareng struktur jasmani sareng bagian awak awakna bakal dimaénkeun sareng bakal nyandak di hareup . Nalika terus ngalaman, pikiran diajar pelajaran anu nyeri sareng kenikmatan dunya ngajar ngalangkungan awakna fisik, sareng diajar ieu mimiti diajar ngaidentipikasi sorangan sapertos sajauh tina awak. Tapi henteu dugi saatos umur sareng umurna ageung éta tiasa ngaidentipikasi kitu téa. Nalika anjeunna ngahudangkeun pelajaran anu nyeri sareng kabingahan sareng kasedih, kasihatan sareng panyakit, sareng mimiti neuteup kana haténa sorangan, manusa nyaksian yén dunya ieu, éndah tur permanén siga anu sigana, ngan ukur anu paling kasar jeung hardest tina loba dunya. anu aya di jeroeun sareng éta. Nalika anjeunna tiasa dianggo nganggo pikiran na, anjeunna tiasa ningali sareng ngartos dunya-alam di jeroeun sareng di jero badan fisik ieu sareng bumi na, bahkan sakumaha anjeunna mendakan sareng paham kana barang-barang fisik anu ayeuna anjeunna mikirkeun anjeunna terang, tapi anu kanyataanana terang pisan tina.

Aya tilu alam dunya anu ngurilingan, nembus sareng nanggung dunya fisik ieu, anu panghandapna sareng pemprosesan tilu. Dunya fisik ieu ngagambarkeun hasil tina waktos anu ageung sakumaha diitung ku cara-anggapan urang, sareng ngagambarkeun hasil tina henteu kahakutan tina dunya-umur anu lawas ngeunaan masalah éterial anu béda-béda tina kapadetan. Unsur sareng kakuatan anu ayeuna dijalankeun ngaliwatan bumi fisik ieu mangrupikeun wawakil ti alam-alam di dunya.

Tilu dunya anu sateuacanna urang tetep aya sareng urang sareng dikenal ku jaman baheula salaku seuneu, hawa sareng cai, tapi hawa seuneu, cai, sareng bumi ogé, sanes jalma anu urang terang dina panggunaan biasa istilah éta. Aranjeunna mangrupikeun unsur gaib anu mangrupikeun substrat masalah anu urang terang ku istilah-istilah éta.

Anu ieu alam dunya janten langkung gampang kaharti urang bakal deui ngenalkeun Gambar 30. Éta ngagambarkeun opat alam anu kedah urang nyarios, dina aspékilitas sareng evolusi na, sareng éta nunjukkeun ogé opat aspék atanapi prinsip manusa, masing-masing bertindak dina dunya sorangan, sareng sadayana operasional dina fisik.

♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♈︎ ♉︎ ♊︎ ♋︎ ♌︎ ♍︎ ♎︎ ♏︎ ♐︎ ♑︎ ♒︎ ♓︎ ♎︎
Gambar 30.

Tina opat, dunya anu munggaran sareng pangluhurna, unsur gaib anu seuneu, teu acan dirumuskeun perkawis ku élmu modéren, alesan anu bakal dipidangkeun. Dunya munggaran ieu dunya mangrupikeun hiji unsur anu aya seuneu, tapi anu ngandung kemungkinan sadaya hal anu ditingali sabada. Salah sahiji unsur seuneu nyaéta pusat laya anu ngamungkinkeun jalan anu katingali kana halimunan, sareng transit anu urang sebut seuneu, tapi éta, sareng éta kénéh, dunya anu saluareun konsep urang bentuk atanapi unsur . Ciri na mangrupikeun napas sarta diwakilan ku kanker tanda (♋︎) dina Gambar 30. Éta, napas, ngandung potensi sagala hal sareng anu disebut na disebut seuneu sabab seuneu mangrupikeun kakuatan anu gerak dina sadaya awak. Tapi seuneu anu ku urang nyarioskeun éta sanés seuneu anu kaduruk atanapi nyaosan dunya urang.

Dina usaha pencerobohan, seuneu, atanapi napasna, lebar dina lebetna, sareng aya anu disebut kana kahirupan dunya, anu digambarkeun ku tanda leo (♌︎), kahirupan, unsur gaib tina hawa. Di dinya kahirupan dunya, unsur anu aya hawa, dikurilingan sareng ditanggung ku dunya napas, unsur anu aya seuneu. Dunya kahirupan ieu diduga sareng téori-téori anu parantos maju ku élmu modéren, sanaos téori-épisi ngeunaan kahirupan naon anu teu acan memuaskan pikeun para teoritis. Ngahasilkeun, kitu, aranjeunna leres dina seueur lamunan na. Zat, anu homogen, ngaliwatan napas, manifes dualitas di dunya kahirupan, sareng manifestasi ieu mangrupikeun masalah spiritual. Jinis-masalah nyaéta unsur ghaib tina hawa dina dunya kahirupan, leo (♌︎); hal anu ku ilmuwan parantos ngubaran spekulasi métafisik ka aranjeunna nyauran matéri atom. Definisi ilmiah ngeunaan hiji atom nyaéta: bagian tina masalah pangleutikna anu tiasa disebatkeun kana formasi molekul atanapi bagian dina réaksi kimia, nyaéta mangrupikeun partikel masalah anu teu tiasa dibagi-bagi. Definisi ieu bakal ngajawab pikeun manifestasi zat dina dunya kahirupan (♌︎), anu urang nyebat masalah rohani. Éta, masalah jirim, hiji atom, partikel anu teu bisa dibagi, henteu tunduk kana pamariksaan ku panca fisik, sanaos tiasa dipikiran ku pamikiran ku hiji anu tiasa ningali pamikiran, sabab pamikiran (♐︎) nyaéta sabalikna, sisi évolusionér pesawat masalah jiwa, kahirupan (♌︎), nyaéta sisi teu upaya, pamikiran hirup (♌︎-♐︎), sapertos anu bakal dipidangkeun dina Gambar 30. Dina kamajuan ékspérimén sareng spekulasi ilmiah, éta ngira yén atom henteu kabédakeun deui, sabab éta tiasa kabagi kana sababaraha bagian, unggal bagian anu tiasa dibagi deui; tapi sadayana ieu ngan ukur ngabuktikeun yén subjek ékspérimén sareng tiori henteu atom, tapi bahkan langkung tebih dibandingkeun atom nyata, anu teu bisa dibagi. Éta mangrupikeun masalah-roh anu hese pisan tina hal kahirupan dunya, unsur anu aya unsur gaib anu dipikanyaho dina jaman baheula salaku hawa.

Nalika siklus henteu aktipkeun, dunya kahirupan, leo (♌︎), nyababkeun sareng nyababkeun partikel unsur-unsur roh atanapi atom, sareng prasambaran sareng kristalisasi ayeuna diucapkeun salaku astral. Astral ieu mangrupikeun bentuk dunya, dilambangkeun ku tanda virgo (♍︎). Bentukna, atanapi dunya astral ngandung bentuk abstrak tina, dina, sareng dimana dunya fisik diwangun. Unsur wujud dunya nyaéta cai, tapi sanés cai anu mangrupakeun gabungan dua komponén fisik anu disebat fisika. Astral ieu, atanapi bentuk dunya, mangrupikeun dunya anu, ku para ilmuwan, salah kaprah pikeun dunya kahirupan atom. Éta, jagat bentuk astral, diwangun ku zat molekular sareng henteu katingali ku panon, anu gampang pisan ukur geter fisik; éta aya di jero, sareng nyepengkeun sadaya bentuk anu, dina materialisasina, janten fisik.

Terakhir urang gaduh dunya jasmani anu diwakilan ku tanda libra (♎︎). Unsur ghaib tina dunya jasmani urang katelah jaman baheula salaku bumi; sanes bumi anu urang terang, tapi bumi anu teu katingali anu diayakeun di dunya bentuk astral, sareng anu nyababkeun sésa-sésa ngahiji partikel masalah sareng munculna salaku bumi anu katingali. Ku kituna, di bumi fisik anu katingali, urang, bumi bumi mimiti (♎︎), teras bentuk astral (♍︎), maka unsur-unsur ieu diwangun, anu hirup (♌︎), ngaduap dua, sareng napasna (♋︎), anu mangrupikeun tina seuneu seuneu anu tetep sareng ngajaga sagala hal dina ojah.

Di dunya jasmani urang anu museurkeun kakuatan sareng elemen tina opat dunya, sareng hak istimewa urang datang kana pangaweruh sareng nganggo ieu upami urang bakal. Tina dirina, dunya fisik mangrupikeun cangkang remuk, bayangan teu warna-warni, upami ditingali atanapi diraoskeun dina dirina, sapertos kitu kasaksian kasihatan nalika kaserang, kasedih sareng kasangsaraan sareng sepi parantos mundur rasa narik rasa sareng nyurung pikiran ningali kana. kekosongan dunya. Ieu datang nalika pikiran parantos mendakan sareng béak lawanna. Ieu musna, sareng teu aya anu nyandak tempatna, dunya leungiteun sadaya warna sareng kaendahan sareng janten suram, gurun anu gersang.

Nalika pikiran dugi ka kaayaan kieu, dimana sadaya warna parantos kaluar tina kahirupan sareng kahirupan na sorangan sigana henteu aya tujuan sanésna pikeun ngahasilkeun kasangsaraan, maot enggalna kieu dugi ka aya kajadian anu lumangsung anu bakal ngaleungitkeun pikiran deui atanapi ngahudangkeun kana sababaraha perasaan simpati, atanapi pikeun nunjukkeun éta sababaraha tujuan dina sahingga sangsara. Nalika ieu kajantenan, kahirupan ieu dirobih tina kabiasaan tilas, sareng numutkeun cahaya anyar anu parantos dugi ka dinya, éta ngartikeun dunya sareng sorangan. Maka naon anu teu nganggo warna butuh ku warna anyar sareng kahirupan dimimitian deui. Sagala sareng sagala hal di dunya gaduh artos anu béda ti baheula. Aya kasampurnaan anu sateuacan sigana kosong. Kapayunna sigana gaduh prospek sareng cita-cita anyar anu muncul pikeun pamikiran sareng tujuan anu langkung saé.

In Gambar 30, tilu dunya ditembongkeun sareng lalaki masing-masing nangtung dina kaopat sareng panghandapna, awak fisik, dina tanda libra (♎︎). Lalaki fisik libra, jinis, diwatesan pikeun dunya virgo-scorpio (♍︎-♏︎), bentuk-kahayang. Nalika hiji pikiran ngandung sorangan janten ngan ukur awak fisik sareng panca indera, éta nyobian ngontrak sadaya alam dunya pikeun rupa-rupa awak kana awak fisik sareng éta ngalangkungan panca indra na, anu mangrupikeun avenues awakna anu nuju kana jasmani dunya; ku kituna hubunganana sadayana fakultas na kamungkinan pikeun dunya fisik waé, sareng éta ngaleungitkeun lampu tina dunya anu langkung luhur. Sipat fisik manusa, janten, henteu, atanapi moal, nyusun nanaon anu langkung luhur ti kahirupan fisikna di dunya fisik ieu. Perlu diémutan yén urang parantos ngahontal période anu panghandapna dina henteu terlibat kana dunya fisik sareng awak tina jinis, libra (♎︎), asalna tina napas, atanapi dunya seuneu, dikandung ku kanker tanda (♋︎). napas, teu inténsitas sareng ngawangun dina tanda suara (♌︎), kahirupan, sareng gaya dina tanda virgo (♍︎), bentuk, sareng dilahirkeun kana tanda libra (♎︎), kelamin.

Dunya napas napas mangrupikeun awal mekarkeun pikiran dina zodiak mutlak; éta mangrupikeun awal nalar tina pikiran anu paling luhur, nyaéta rohani manusa, anu parantos dimimitian dina zodiak lalaki spiritual dina aries (♈︎), diturunkeun tina taurus (♉︎) sareng gemini (♊︎) kana kanker tanda ( ♋︎), tina zodiak spiritual, anu aya dina pesawat tina tanda leo (♌︎) zodiak mutlak. Tanda ieu leo ​​(♌︎), kahirupan, zodiak mutlak nyaéta kanker (♋︎), napas, tina zodiak spiritual, sareng mangrupikeun awal musyawarah zodiak méntal; ieu dimimitian dina tanda aries (♈︎), tina zodiak mental, ngalangkungan ngaliwatan taurus (♉︎) pikeun kanker (♋︎) tina zodiak méntal, nyaéta hirup, leo (♌︎), tina zodiak spiritual, sareng ka handap ka handap tanda leo (♌︎), tina zodiak méntal, anu dina pesawat virgo (♍︎), wujud, zodiak mutlak, dina pesawat kanker (♋︎), tina zodiak psikologis, sareng wates zodiak fisik sakumaha ditandaan ku tanda aries (♈︎), tina awak manusa sareng zodiak na.

Dina jaman baheula jauh sajarah manusa, pikiran manusa diangkat jadi wujud manusa, siap nampi éta; éta masih ditanda ku tanda anu sami, tahapan, tingkat pamekaran sareng kalahiran, supados teras janten ulang dina jaman urang. Dina titik ieu hese pikeun nuturkeun komplikasi anu kalibet kana manusa fisik, tapi terus dipikiran dina opat lalaki sareng zodiakna dina zodiak mutlak, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 30, bakal ngungkabkeun seueur bebeneran anu digambar dina tokoh éta.

Évolusi pamikiran manusa sareng awakna tiheula aya kana awak jasmani, mimitian ti jasmani, dipidangkeun ku libra (♎︎), jinis, awak fisik. Évolusi hasil, mimiti dumasar kana kahayang, sakumaha ditandaan ku tanda scorpio (♏︎), kahayang, tina zodiak mutlak. Hal ieu bakal katingali yén tanda scorpio (♏︎) tina zodiak mutlak, nyaéta pelengkap kana sareng di sabalikna tina tanda virgo (♍︎). Tahap ieu, virgo-scorpio (♍︎-♏︎), tina zodiak mutlak, nembus pesawat pamikiran hirup, leo-sagittary (♌︎-♐︎), tina zodiak méntal, anu mangrupikeun pesawat kanker-capricorn, napasna kapribadian (♋︎-♑︎), tina zodiak psikis, anu mangrupikeun wates sareng wates manusa fisik sareng zodiak na. Ku sabab kitu dimungkinkeun, berhubungan kana awakna kana awak jasmani anu pakait sareng unsur, kakuatan sareng kakuatanana pikeun alam anu béda, pikeun manusa fisik nyusun dirina salaku awak fisik; alesan anu anjeunna tiasa mikir sareng mikir dirina salaku hiji awak awak anu mikir sabab kanyataan yén sirah na nyabak pesawat tina leo-sagittary (♌︎-♐︎), dipikiran-hirup, tina zodiak méntal, sareng tah kitu ogé kanker-capricorn (♋︎-♑︎), napas-individual, tina zodiak psikis; tapi sadayana ieu dugi ka pesawat bentuk-kahayang, virgo-scorpio (♍︎-♏︎), tina zodiak mutlak. Kusabab poténsi méntal na, manusa jasmani tiasa, janten hirup dina tanda scorpio (♏︎), mikahayang sareng ningali dunya sareng bentuk dunya, pesawat virgo (♍︎), bentuk, tapi nalika hirup dina ieu tanda sareng ngawatesan dirina ku pamikiran ka pesawat leo-sagittary (♌︎-♐︎), tina dunya méntalna, atanapi zodiak, anjeunna tiasa ningali henteu langkung ngan ukur bentuk fisik sareng kahirupan sareng pamikiran dunya méntal salaku diwakilan ku napas sareng individualitas kapribadian psychic na, ngalangkungan awak fisikna di libra (♎︎). Ieu mangrupikeun sato sato anu kami parantos nyarios.

Ayeuna, nalika sato sato anu ketat, janten dina kaayaan primitip, atanapi dina kahirupan beradaban, mimiti heran kana misteri kahirupan sareng ngaduga-duga kamungkinan tina fénoména anu anjeunna ningali, anjeunna parantos ngabobol cangkang fisik na zodiak sareng dunya sareng ngalegaan pikiran ti jasmani ka dunya psikis; teras ngembangkeun manusa psikis dimimitian. Ieu ditingalikeun dina simbol urang. Hal ditandaan ku aries (♈︎) lalaki fisik dina zodiak na, anu dina pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎) lalaki psikis, sareng leo-sagittary (♌︎-♐︎), hirup-pikir, éta jelema méntal. Laksanakeun tina tanda capricorn (♑︎), anu mangrupikeun wates manusa anu jasmani, anjeunna naék ka luhur dina zodiak dina dunya psikis teras ngalangkungan fase sareng tanda akuisari (♒︎), jiwa, pisces (♓︎), bakal. ka aries (♈︎), eling, dina jiwa psikis, anu aya dina pesawat kanker-capricorn (♋︎ – ♑︎), napasitas-individu, tina jiwa méntal sareng leo-sagittary (♌︎-♐︎), hirup-pikir. tina zodiak spiritual. Lalaki psikis tiasa ngembangkeun, janten, jero sareng ngeunaan awak jasmani sareng meureun, ku pamikiran sareng aksi na, nyayogikeun bahan sareng iklas rencana pikeun pangwangunanna, anu dimimitian dina tanda capricorn (♑︎) tina zodiak mental sareng ngalegaan ka luhur ku tanda-tanda aquarius, jiwa, pisces, will, to aries (♈︎), manusa méntal sareng zodiak na. Anjeunna ayeuna dina pesawat kanker-capricorn (♋︎-♑︎), napasitas-individu, tina zodiak spiritual, anu ogé pesawat leo-sagittary (♌︎-♐︎), panginten-hirup, tina zodiak mutlak.

Bisa wae pikeun hiji, nalika anjeunna parantos ngembangkeun pikiran kana zodiak mental, pikeun mental ningali kahirupan sareng pamikiran dunya. Ieu mangrupikeun wates wates sareng manusa sains. Anjeunna tiasa naék ku pamekaran intelektualna pikeun tahapan pamikiran dunya, anu mangrupikeun individualitas manusa méntal, sareng ngaduga ngeunaan napas sareng kahirupan pesawat anu sami. Upami kitu, manusa méntal henteu kedah ngabatesan diri ku pamikiran-péta kana zodiak mental, tapi kedah naékna ningkatna, anjeunna bakal dimimitian dina batas pesawat sareng tanda ti mana anjeunna fungsina, nyaéta capricorn (♑︎ ) zodiak spiritualna, sareng naékkeun tanda-tanda aquarius (♒︎), jiwa, pisces (♓︎), bakal, ka aries (♈︎), eling, anu mangrupikeun pangembangan manusa spiritual dina zodiak spiritual na, anu manjangan sareng kabeungkeut ku pesawat kanker-capricorn (♋︎-♑︎) -na napas-individual, tina zodiak mutlak. Ieu jangkungna ngahontal kamekaran sareng kamekaran tina pikiran ngaliwat awak jasmani. Nalika ieu kahontal, kalanggengan individu mangrupikeun kanyataan sareng kanyataan; moal deui, dina kaayaan naon waé atanapi kaayaan, bakal ménak, anu parantos ngahontal, kantos lirén janten sadar.

Ngalajengkeun.


Dina éditor pamungkas dina "Tidur," kecap-kecap "otot-otot anu teu rela sareng saraf" teu leres-leres dianggo. Otot anu padamelan nalika bangun sareng bobo sami, tapi dina sare dorongan anu nyababkeun gerakan-gerakan awak utamina kusabab sistem saraf simpatik, sedengkeun dina kaayaan hudang impulses ngan ukur dibawa ku jalan saraf saraf tulang tonggong . Gagasan ieu tahan saé kanggo sadayana redaksi "Saré."