Bapak Percival nyadiakeun hiji konsep aslina tur sagemblengna anyar Demokrasi "Leres", mana urusan pribadi jeung nasional anu dibawa dina sorotan of truths langgeng.

Ieu lain buku pulitik, sakumaha umumna dipikaharti. Ieu mangrupa runtuyan mahiwal tina karangan nu sheds lampu dina sambungan langsung antara diri sadar dina unggal awak manusa jeung urusan ti dunya nu urang cicing.

Di jaman krusial di peradaban urang, kakuatan anyar karuksakan geus mecenghul nu bisa disada dina knell parting pikeun kahirupan di bumi sakumaha urang terang eta. Na acan, aya kénéh waktos ngabendung pasang dina. Percival Kami ngabejaan yen unggal mahluk manusa téh sumber sadaya jadi sabab, kaayaan, masalah na leyuran. Kituna, urang masing-masing boga hiji kasempetan, kitu ogé tugas a, mawa Hukum langgeng, Kaadilan, sarta harmoni ka dunya. Ieu dimimitian kalawan learning to ngatur Sunan Gunung Djati-urang karep, vices, appetites, sarta kabiasaan.

"Tujuan buku ieu téh nujul ka jalan."

-HW Percival