Masonry jeung Simbol Anak casts hiji lampu anyar dina lambang umur-lami, emblems, parabot, ciri, ajaran, tur tujuan Maha Agung ngeunaan Freemasonry.

Orde kuna ieu eksis di handapeun salah sahiji ngaran atawa sejen lila saméméh wangunan piramida pangkolotna. Éta heubeul tinimbang agama dipikawanoh kiwari! nyeratna nunjuk kaluar nu Masonry kanggo manusa-keur diri sadar dina unggal awak manusa.

Masonry jeung Simbol Anak illuminates kumaha wae salah sahiji urang bisa milih pikeun nyiapkeun tujuan pangluhurna umat manusa-Timer pangaweruh, kaderisasi jeung kalanggengan Sadar.