The Word Yayasan Pidio



Pamikiran jeung takdir, ku Harold W. Percival, Geus heralded ku loba salaku buku paling lengkep kantos ditulis dina Man and Alam Semesta. Dina print pikeun leuwih 70 taun, éta sheds a Lampu cemerlang dina patarosan jero nu kantos perplexed kaca humanity.Our Video ngawengku hiji presentasi audio tina kaca 3 mimitina tina perkenalan sareng sawangan, nganggo kecap Percival nyalira, kana cara anu teu biasa Pamikiran jeung takdir ieu ditulis.



Harold Percival digambarkeun potent, pangalaman noetic na keur sadar tina eling di foreword mun opus magnum-Na, Pamikiran jeung takdir. Video ieu mangrupikeun narasi tina halaman-halaman éta. Ieu hiji-hijina conto anu dianggo jalma mimiti "Kuring". Éta némbongan tempat séjén di Pamikiran jeung takdir. Percival nyatakeun yén anjeunna pikaresep yén buku nangtung dina istighfar sorangan teu dipangaruhan ku kapribadian Na.



Pidéo ieu di handap kalebet Perkenalan audio anu lengkep —kabéh bab kahiji — ka Pamikiran jeung takdir by Harold W. Percival. Bacaan ieu ti édisi ka-11.