Translations

Automatic Translation


Kami resep nawiskeun Anjeun tarjamahan otomatis tina sakabéh eusi HTML dina ramatloka urang. Tarjamahanna dilakukeun ku komputer sareng aya di basa 100. Ieu ngandung harti yén sadaya karya Harold W. Percival tiasa dibaca ku paling jalma di dunya dina basa asli na. Versi PDF buku Percival sareng tulisan sanésna tetep ngan dina basa Inggris. Ieu mangrupikeun ulangan karya aslina, sareng akurasi sapertos henteu dipiharep dina tarjamahan otomatis.

Di belah kénca handap handap unggal kaca, aya pamilihan basa anu bakal ngidinan Anjeun narjamahkeun halaman ka basa nu anjeun pilih. Contona, nalika basa anu dipilih na basa Inggris, pamilihan basa sapertos kieu:

gambaran

Ku ngaklik pamilihan, anjeun tiasa milih basa anu anjeun dipikahayang.

Tarjamahan Manual


Kami ogé anu nawiskeun anjeun perkenalan Pamikiran jeung takdir dina sababaraha basa anu relawan sumping maju pikeun ngadamel. Aranjeunna dibéréndélkeun di handap abjad.

Bab Kahiji ieu ngupus sawaréh ka subjék anu diungkabkeun dina buku. Providesta nyayogikeun pamaca sakaligus kontéks sareng papan papan pikeun sakabéh buku. Kusabab ieu, urang nyadiakeun panarjamahan Vérsi kualitas manusa tina Perkenalan nalika urang tiasa. Kami pohara ngahargaan ka sukarelawan anu ngabantosan The Word Foundation nyieun tarjamahan bab ieu mimiti. Mangga kontak urang upami anjeun hoyong nyumbangkeun tarjamahan Perkenalan kana basa anu sanés.

Loba sahiji palajaran bakal sigana aneh. Sababaraha di antarana bisa jadi startling. Anjeun bisa manggihan yén maranéhna sagala ajak tinimbangan wijaksana.HW Percival