Translations tina Perkenalan ka:

Pamikiran jeung takdir




Dear Reader,

Urang pleased nawarkeun maneh Bab I ngeunaan Pamikiran jeung takdir dina basa séjén. Bab mimiti nawarkeun sababaraha mata pelajaran diurus dina kitab. Kusabab ieu publikasi taun 1946, buku geus diteundeun di print jeung shipped sabudeureun dunya, tapi ngan dina basa Inggris. Simkuring pisan appreciative yén sukarelawan geus datangna maju ka nyieun sababaraha tarjamahan ieu, sarta hatur aranjeunna pikeun nulungan The Word Yayasan nyieun Perkenalan ieu Pamikiran jeung takdir sadia ka batur. Simkuring miharep pikeun nambahkeun basa tambahan dina mangsa nu bakal datang. Punten taros Kami lamun ngarasa anjeun bisa nyumbang kana usaha ieu.

handap mangrupa daptar abjad tina tarjamahan:


Deutsch: Einleitung von Denken und Bestimmung (Jerman: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Deutch: Einleitung

Español: Introducción a Pensar y destino (Spanyol: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Español: Introducción

Esperanto: Enkonduko al Pensado kaj Destinado (Esperanto: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Esperanto: Enkonduko

Français: Introduction à Penser et le destin (Basa Prancis: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Français: Introduction

Italiano: Introduzione a Pensiero e destino (Italia: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Italiano: Introduzione

Nederlands: Inleiding tot Denken en Bestemming (Basa Walanda: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Nederlands: Inleiding

Polski: Wprowadzenie do Myślenia i przeznaczenia (Polandia: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Polski: Wprowadzenie

Русский: Введение в Мышление и судьба (Rusia: Perkenalan ka Pamikiran jeung takdir)

Русский: Введение
Loba sahiji palajaran bakal sigana aneh. Sababaraha di antarana bisa jadi startling. Anjeun bisa manggihan yén maranéhna sagala ajak tinimbangan wijaksana.HW Percival