DEFINISI sarta guaran


Sarat jeung frasa tina pamikiran tur takdir



Kacilakaan, Hiji: biasana bisa disebutkeun hiji lumangsung kaduga atanapi acara tanpa ngabalukarkeun katempo. Tapi, kacilakaan anu hijina bagean ditingali dina ranté atawa circle sabab teu katalungtik atawa harita inevitably hasilna yén lumangsungna disebut kacilakaan. Bagéan séjénna bunderan anu pikiran jeung meta nu patali jeung kacilakaan éta.

Aia: ieu ngaran di dieu dibikeun ka hiji Unit nu geus successively ngembang liwat unggal sarta unggal gelar dina keur sadar salaku fungsi na dina universitas Laws, dina awak sampurna, sexless tur abadi; nu geus lulus ti alam, sarta mangrupakeun dina calakan-sisi salaku titik atanapi garis distinguishing tina alam-sisi.

alkohol: mangrupakeun panyakit paranormal tina migawe kahayang-na-rasa, jeung nu kasakit badan jasmani geus kainféksi ku nginum tina liquors alkohol. Alkohol nyaéta alus teuing jeung dipercaya, bari diteundeun salaku hamba a, atawa dipaké salaku medium dina pembuatan tina olahan farmasi. Tapi alkohol, sakumaha roh hiji, nyaeta kejam jeung relentless nalika janten master. Éta wungkul hitungan waktu, dina ieu atanapi sabagian kahirupan nu bakal datang, lamun unggal migawe wasiat kabutuhan kudu nyanghareupan fiend jeung nalukkeun atawa ngawasa ku eta. inuman nu ngandung alkohol nyaéta bahya, upami salah teu inuman eta; éta ngan hiji médium. Tapi lamun salah sahiji inuman t, sumanget nu alkohol nyaéta sedeng ngajadikeun kontak kalayan kahayang dina getih jeung ku eeling dina saraf sarta cajoles kahayang jeung perasaan kana kapercayaan yén éta téh babaturan, jeung kapercayaan ieu tumuwuh sarta tumuwuh. Ieu sumanget conviviality jeung ukhuwah alus ngaliwatan sagala tahapan mabok sapanjang nu eta ngabalukarkeun korban na. Jeung nalika migawe nu ahirna teuing depraved nyandak dina formulir manusa, fiend nu jadi marga ka panjara na di recesses jero bumi, dimana eta dibereskeun di inersia sadar. inersia sadar téh beuki galling na frightful batan kahuruan fiercest tina sagala teologis atanapi sejenna apan conceivable. Alkohol nyaéta sumanget preserving di alam; tapi maéhan hal nu eta preserves. Sumanget mabok takwa teh Lampu Sadar di manusa, sarta strives mun incapacitate manusa teh. Hiji-hijina jalan pasti janten master teu budak dina sumanget alkohol nyaéta: Ulah rasa eta. Boga sikep méntal teguh sarta definite tur nyetel teu nyandak eta kaayaan sagala pretense atanapi formulir. Lajeng salah bakal jagoan.

anger: nyaeta kahayang ngaduruk dina getih sarta akting di ambek-ambekan dina naon atanapi anu sakuduna dituju janten salah mun muka diri atawa nu sejen.

penampilan: mangrupa unit alam digolongkeun kana massa atawa formulir tur katempo; éta poko keur ngarobah atawa leungit, nalika yen nu nahan eta babarengan parobahan atawa anu ditarik.

napsu: nyaeta kahayang gratify rasa jeung bau ku bahan, dina respon kana pangjurung tina badan alam tetep masalah dina sirkulasi.

seni: mangrupa skill dina ekspresi rasa jeung kahayang.

astral: mangrupa masalah starry.

Astral Awak: salaku istilah anu digunakeun dina ieu buku téh pikeun nerangkeun radian-padet awak fisik fourfold. Tilu séjén anu airy-padet, cairan-padet, sarta padet-padet. The airy-padet sarta cairan-padet téh ngan beurat, aranjeunna henteu
dimekarkeun jadi formulir. Awak astral éta nu wangun zat awak tumuwuh dumasar kana wangun napas-formulir dugi kalahiran. Saterusna, awak fisik gumantung kana awak astral tetep struktur taun formulir
nurutkeun wangun napas-formulir. Sanggeus napas-formulir daun awak dina maot, awak astral tetep deukeut struktur fisik. Lajeng awak astral gumantung kana struktur pikeun diropéa, sarta dispersed salaku
Struktur decays.

suasana: nyaéta massa zat diffused nu radiates ti na lingku sagala obyek atawa hal.

Suasana, Asasi Manusa fisik: nyaéta massa buleud tina radian, airy, cairan, jeung unit solid emanating ti na diteundeun sirkulasi dina opat aliran konstan unit dina tur ngaliwatan awak ku napas, anu sisi aktif tina napas-formulir.

Suasana di Asasi Manusa, paranormal: teh sisi aktif tina migawe, dina bagian paranormal tina Triune Self, anu sisi pasip hiji nyangkokkeun sabagian nu nyampak dina ginjal sarta adrenals sarta saraf sukarela jeung getih tina awak manusa. Ieu surges, pon, metot sarta ngadorong ngaliwatan getih jeung saraf awak dina respon kana kahayang jeung rarasaan tina migawe nu ulang aya dina awak urang.

Suasana di Asasi Manusa, Mental: éta bagian tina atmosfir mental tina Triune Self nu liwat atmosfir paranormal jeung ku cara maké nu rarasaan-pikiran jeung kahayang-pikiran bisa pikir di titik nétral antara inflow uninterrupted na outflow tina engapan.

Suasana, ti Salah urang Triune Self, Noetic: ieu, jadi ngomong, embung, ti mana éta Lampu Sadar geus conveyed ku atmospheres méntal sarta paranormal kana migawe-di-kana-awak ngaliwatan napas nu.

Atmosfir Bumi: diwangun ku opat zona buleud atanapi beurat tina radian, airy, cairan, jeung unit padet nu tetep nepi a sirkulasi konstan ti na ngaliwatan kulit bumi compacted tur buleud, sarta ti na ngaliwatan pedalaman jeung béntang farthest.

napas: teh hirup getih, nu pervader jeung pembina jaringan, nu preserver na penghancur, ku atanapi nu sagala operasi awak neruskeun aya atanapi maot kaluar tina ayana, dugi ku pamikiran eta dijieun pikeun baranahan tur malikkeun awak kana hirup langgeng.

Napas-formulir: mangrupakeun Unit alam nu wujud hirup individual (jiwa) unggal awak manusa. napas na ngawangun sarta renews jeung mere kahirupan ka jaringan nurutkeun kana pola dihias ku formulir, sarta formulir na ngajaga dina formulir struktur, awak na, salila ayana na dina awak urang. Pupusna mangrupa hasil separation na tina awak.

Sél, A: nyaeta hiji organisasi nu diwangun ku unit fana zat tina radian, airy, cairan, jeung aliran solid zat, dikelompokeun kana struktur hirup ku aksi patali jeung kabalikan tina opat unit compositor: nu napas-link,
hirup-link, formulir-link, sarta sél-link unit compositor constituting yén sél, nu teu katingali, moal awak diwangun unit fana nu bisa ditingali atawa ditempo dina mikroskop. Opat unit compositor dikaitkeun
babarengan jeung tetep dina sél nu; unit fana nu kawas ngalir aliran ti mana éta compositors nuluykeun nyekel jeung nyusun satuan fana kana na salaku badan sél nu salila continuance organisasi badag nu sél nu mangrupa bagian komponén. Opat unit compositor sél di awak manusa téh indestructible; lamun maranéhna teu disadiakeun kalawan unit fana awak sél bakal cease, jadi decomposed sarta ngaleungit, tapi compositors sél deui bakal ngawangun kaluar awak hiji di sababaraha waktu kahareup.

kasempetan: nyaéta kecap dipaké pikeun maafkan muka diri pikeun teu ngarti, atawa ngajelaskeun meta, objék jeung acara anu lumangsung sarta nu teu gampang dipedar, sakumaha "kaulinan tina kasempetan," atawa "happenings kasempetan." Tapi teu aya hal kayaning kasempetan, dina rasa anu hiji lumangsung bisa geus lumangsung dina sagala cara lian ti eta tuh, bebas tina hukum sarta urutan. Unggal kalakuan kasempetan, kayaning nu flipping tina koin a, anu balik ti kartu a, anu ngalungkeun of a paeh, kajadian nurutkeun hukum katangtu jeung dina urutan, naha maranéhna téh nurutkeun hukum fisika atawa hukum knavery na trickery. Mun naon nu disebut kasempetan éta bebas tina hukum, pasti bakal moal hukum diandelkeun alam. Lajeng pasti bakal euweuh kapastian tina musim, tina beurang jeung peuting. Di handap ieu mangrupakeun hukum nu urang leuwih atawa kirang ngartos, ngan sakumaha nu "kasempetan" happenings, nu urang teu nyandak cukup kasulitan ngartos.

karakter: nyaeta darajat kajujuran jeung truthfulness tina parasaan tur kahayang salah urang, sakumaha anu ditepikeun ku pamikiran individu-Na, kecap jeung aksi. Kajujuran jeung truthfulness dina pamikiran jeung kalakuan anu Chairil Anwar tina
Karakter alus, anu tanda distinguishing tina karakter kuat tur considerate jeung henteu sieun. Karakter anu inborn, warisan ti tilas nyawa salah urang sorangan, salaku predisposition mikir jeung polah; eta geus dituluykeun atawa dirobah jadi mangka pilih.

komuni: teh pamikiran muka diri kana hubungan kalayan rightness, sarta dina narima Lampu, nurutkeun sistem mikir.

Konsepsi, Illahi, "suci beresih": teu impregnation tina hiji ovum dina hiji awewe, bisa dituturkeun ku gestation jeung kalahiran awak fisik sejen. A kalahiran seksual teu hasil ti konsepsi ketuhanan. A sabenerna "suci beresih" konsepsi anu keur rebuilding awak fisik seksual sampurna maot kana badan jasmani sexless sampurna hirup langgeng. Lamun dua belas harita kuman lunar geus dihijikeun sareng germ lunar katilu belas, dina na mulang ka sirah teh, nya eta aya patepung ku germ surya, sarta narima hiji sinar of Light ti AKAL. Nu mangrupakeun timer impregnation, a konsepsi ketuhanan. The rebuilding awak sampurna kieu.

nurani: ngarupakeun jumlah tina pangaweruh ngeunaan kumaha sakuduna teu dilakukeun dina hubungan naon matuh moral. Ieu standar salah urang keur pamikiran katuhu, rasa bener, sarta aksi katuhu; eta teh sora soundless of rightness dina haté yén forbids sagala pamikiran atawa polah nu beda-beda ti naon eta weruh janten katuhu. The "No" atawa "Ulah" ieu sora pangaweruh migawe urang ngeunaan naon anu kudu anjeunna ulah atawa teu ngalakukeun
atanapi henteu masihan idin bisa dipigawé dina situasi naon wae.

sadar: nyaeta, ku pangaweruh; gelar dina nu nu nu sadar téh sadar dina hubungan pangaweruh.

eling: teh Ayana dina sagala hal-ku nu unggal hal anu sadar dina gelar nu éta sadar as naon atawa of naon éta atanapi teu. Salaku kecap eta nyaeta kecap sipat "sadar" dikembangkeun kana nomina ku
akhiran ". ness" Éta téh kecap unik dina basa; teu boga sinonim, sarta miboga harti ngalegaan leuwih pamahaman manusa. Eling nya beginningless, sarta sajajalan; éta indivisible, tanpa bagian, qualities, nagara bagian, atribut atawa watesan. Acan, sagalana, tina sahanteuna ka greatest, dina jeung saluareun waktos na spasi téh gumantung ka dinya, janten mun jeung maneh. ayana taun unggal Unit alam jeung saluareun alam nyandak sagala hal jeung mahluk janten sadar as naon atawa of naon aranjeunna, sarta anu ka maneh, janten sadar tur sadar ngeunaan sagala hal sejen tur mahluk, sarta pikeun kamajuan di neraskeun derajat luhur keur sadar arah ngan hiji pamungkas kanyataanana-eling.

Credulity: nyaéta kesiapan polos tina migawe-di-nu-awak nepi ka yakin yén hal anu saperti maranéhna muncul, sarta narima sakumaha leres naon anu ceuk atanapi tulisan.

budaya: nyaeta ngembangkeun tinggi pembelajaran, skill na karakter hiji jalma, atawa peradaban sakabéhna.

Pupusna: teh miang tina diri sadar dina awak ti tinggal fleshly na, anu umbar atanapi Kalibening tina elastis thread silvery rupa anu ngahubungkeun napas-formulir kalawan awak. Kalibening nu disababkeun ku daék atawa ku idin ti muka diri pikeun mibanda awak na maot. Kalawan pegatna benang, resuscitation anu mustahil.

harti: éta komposisi kecap patali nu expresses hartina hiji subjék atawa hal na, ku pamikiran kana nu, pangaweruh téh aya.

Turunan Manusa: geus rupa na figuratively ngawartoskeun dina kitab suci kuna, sakumaha dina carita Alkitab ngeunaan Adam sareng Hawa di Taman Eden; dedi maranéhanana, ragrag maranéhanana, dosa aslina maranéhanana sarta expulsion ti Eden. ieu
geus ditémbongkeun salaku opat hambalan dina miang tina migawe-di-nu-awak tina Realm of Permanence. The turunan ti Realm of Permanence kana dunya ieu kalahiran jeung pati, éta ku variasi, division, modifikasi sarta degeneration. Variasi dimimitian sabot dina migawe kahayang-na-rarasaan ngalegaan bagian awak na sampurna jeung nempo perasaan dina bagian nambahan. Divisi ieu migawe urang ningali kahayang na dina awak jalu jeung rarasaan na di awak bikangna jeung pamikiran téa sakumaha dua tinimbang salah, sarta miang na ti permanence. Modifikasi ieu sortir atanapi gumelar ti pedalaman jeung finer kana kaayaan luar jeung handap zat sarta ngarobah dina struktur awak. Degeneration ieu datang dina kulit luar bumi, ngembangkeun organ seksual jeung generasi awak seksual.

kahayang: nyaeta kakuatan sadar dina; eta brings ngeunaan parobahan dina diri jeung ngabalukarkeun parobahan dina hal séjén. Kahayang teh sisi aktif tina migawe-di-nu-awak, dina sisi pasip sahiji nu geus perasaan; Tapi kahayang teu bisa meta tanpa sisi leupas na sejen, perasaan. Kahayang téh indivisible tapi muncul bisa dibagi; éta bisa dibédakeun jadi: kahayang pikeun pangaweruh jeung kahayang pikeun kelamin. Éta, ku rasa, anu ngabalukarkeun produksi jeung baranahan sagala hal dipikawanoh atawa sensed ku manusa teh. Salaku kahayang pikeun kelamin eta tetep teu jelas, tapi manifests ngaliwatan opat cabang na: kahayang pikeun dahareun, kahayang pikeun possessions, kahayang pikeun ngaran, tur kahayang pikeun kakuatan, sareng offshoots henteu kaetung maranéhanana, kayaning lapar, cinta, hate , sayang, cruelty, alatan masalah, karanjingan, ambisi, petualangan, kapanggihna, jeung prestasi. Kahayang pikeun pangaweruh moal robah; éta angger sakumaha kahayang pikeun Timer pangaweruh.

Kahayang pikeun Ngaran, (Inohong): mangrupakeun gugusan tayangan tina atribut indeterminate pikeun kapribadian hiji, nu aya salaku kosong tur evanescent sakumaha gelembung a.

Kahayang pikeun Power: teh ilusi dijieun anu mangrupa turunan sarta musuh tina kahayang pikeun Timer knowledge- (kahayang pikeun kelamin).

Kahayang pikeun Timer Pangaweruh: nyaeta kahayang ditangtukeun sarta unyielding tina migawe nu janten dina hubungan sadar atanapi rugbi jeung knower sahiji na Triune Self.

Kahayang pikeun Sex: ieu selfishness grounded di jahiliah ngeunaan diri; kahayang anu dikedalkeun ku lawan awak nu éta, sarta nu nyiar ngahiji jeung sisi na diteken jeung unexpressed, ku ngahijikeun ku awak lawan jenis.

asa: teh pasrah kana sieun; nu pengunduran diri unreserved mun ngantep lumangsung naon meureun.

takdir: nyaeta kabutuhan; yen anu kudu atawa kajadian, salaku hasil tina naon anu geus mikir sarta ngomong atawa dipigawé.

Takdir, Fisika: ngawengku sagalana ngeunaan turunan sarta konstitusi awak fisik manusa; panca indra, baham, formulir, sarta fitur; kasehatan, posisi dina kahirupan, kulawarga, sarta Hubungan manusa; bentang hirup jeung
tata cara maot. Awak sarta sagala ngeunaan awak APBD kiridit na debit nu geus datang leuwih ti kahirupan kaliwat hiji urang salaku hasil tina naon anu salah pamikiran na naon di eta nyawa, sarta kalawan nu salah boga nungkulan dina kahirupan kiwari. Salah teu bisa kabur naon awak sarta ngawakilan. Hiji kudu nampa éta sarta neruskeun meta salaku nu geus kaliwat, atawa salah bisa ngarobah nu geus kaliwat kana naon salah nyangka na Wills janten, mun ngalakukeun, jeung mun kudu.

Takdir, paranormal: éta geus ngalakonan kalawan rarasaan-na-kahayang salaku diri sadar salah di awak sakabeh; eta teh hasil tina naon anu di hiji kaliwat geus dipikahoyong jeung pamikiran sarta dipigawé, sarta anu nu kapayunna bakal hasil tina
naon salah ayeuna kahayang jeung nyangka na teu jeung nu bakal mangaruhan hiji urang rarasaan-na-kahayang.

Takdir, Mental: ditangtukeun saperti naon, tina naon, jeung keur naon kahayang na rarasaan tina mikir migawe-di-nu-awak. Tilu pikiran-awak-pikiran, kahayang-pikiran, jeung rasa-pikiran-aya nempatkeun di layanan tina migawe, ku thinker sahiji na Triune Self. The pamikiran nu migawe nu teu mibanda tilu pikiran ieu mangrupa takdir mental na. takdir mental na aya dina atmosfir méntal sarta ngawengku karakter na mental, sikap mental, attainments intelektual na endowments méntal lianna.

Takdir, Noetic: mangrupa jumlah atawa gelar tina Timer pangaweruh anu salah boga tina muka diri sakumaha rarasaan jeung kahayang, nu sadia, aya dina éta bagian tina atmosfir noetic nu aya dina atmosfir paranormal salah urang. Ieu hasil tina
salah urang pamikiran sarta ngagunakeun gaya kreatif sarta generative salah urang; eta manifests salaku pangaweruh salah ngeunaan manusa jeung hubungan manusa dina hiji leungeun, sarta di sisi séjén ngaliwatan takdir fisik, saperti troubles, afflictions, kasakit, atawa
infirmities. Timer pangaweruh anu ditémbongkeun ku timer kontrol, kontrol parasaan tur kahayang salah urang. Hiji urang takdir noetic bisa ditempo dina waktu krisis, nalika hiji weruh ngan naon kudu dilakukeun pikeun muka diri jeung sajabana. Ogé bisa datangna saperti intuisi keur pencerahan dina subjék.

Iblis, The: hiji urang lulugu kahayang jahat sorangan. Ieu tempts, goads jeung drive salah mun Peta salah dina kahirupan fisik, sarta eta torments nu salah salila bagian tina na sanggeus nagara pati.

dimensi: mangrupakeun zat, teu ruang; spasi boga dimensi, spasi teu dimensi. Dimensi nu unit; unit anu komponén indivisible zat massa; jadi masalah yen hiji make-up, diwangun ku atanapi unit salaku indivisible patali jeung dibédakeun ti silih ku rupa tangtu maranéhna zat, sakumaha dimensi. Perkara anu sahiji opat dimensi: dina ness, atanapi urusan beungeut; di-ness, atawa sudut matéri; throughness, atanapi masalah garis; sarta ayana, atanapi masalah titik. panomeran téh ti katempo sarta wawuh ka jauh.

Dimensi mimiti unit, dina ness atanapi unit beungeut cai, boga jero atra atanapi ketebalan atanapi solidity; eta gumantung kana sarta utamana perlu diménsi kadua jeung katilu make ditingali, tangible, padet.

Dimensi kadua unit aya dina-ness atawa sudut matéri; eta gumantung kana dimensi katilu pikeun ka kompak surfaces onto surfaces salaku massa.

Dimensi katilu tina unit téh throughness atanapi garis masalah; eta gumantung kana dimensi kaopat pikeun eta mawa, ngalaksanakeun, ngirimkeun, angkutan, impor sarta ékspor masalah tina masalah non-dimensi unmanifested kana di-ness sarta ngalereskeun surfaces onto surfaces tur jadi awakna kaluar na nyaimbangkeun surfaces masalah beungeut sakumaha padet.

Dimensi kaopat tina unit téh ayana atanapi titik masalah, kasuksesan titik sakumaha garis masalah dasar titik, sapanjang nu atanapi liwat mana dimensi hareup zat garis ieu diwangun jeung dimekarkeun. Ku sabab kitu eta bakal katempo yen masalah undimensional unmanifested manifests sakumaha atanapi liwat atawa ku cara maké titik, sarta salaku suksesi titik salaku garis hitungan unit titik, ku cara maké nu dimensi hareup unit salaku zat garis anu dimekarkeun, sarta ku cara maké anu aya di-ness atawa sudut matéri nu compacts surfaces on surfaces dugi ditingali masalah solid tangible ieu ditémbongkeun salaku meta, objék jeung kajadian dunya fisik obyektif ieu.

Panyakit: Hiji hasil panyakit ti aksi kumulatif pamikiran hiji sakumaha eta terus ngaliwatan bagian atawa badan bisa kapangaruhan, sarta ahirna di exteriorization pamikiran sapertos anu kasakit.

Dishonesty: teh pamikiran atawa lakonan ngalawan naon anu dipikawanoh janten katuhu, tur pamikiran jeung lakukeun naon ieu dipikawanoh janten lepat. hiji nu jadi pamikiran jeung lakukeun pamustunganana bisa nyieun sorangan yakin yén naon katuhu anu salah; na yén naon salah téh ka katuhu.

migawe: Yén bagian sadar jeung leupas tina Triune Self nu périodik ulang nyampak dina lalaki awakna atawa awéwé awakna, tur nu biasana nangtukeun sorangan salaku awak sarta ku ngaran awak. Éta dua belas porsi, genep di antarana aya sisi aktif salaku kahayang jeung genep aya samping pasip salaku rarasaan. Genep porsi aktif kahayang ulang aya successively na awak lalaki jeung genep porsi pasip tina perasaan ulang aya successively na awak awéwé. tapi kahayang
sarta rarasaan nu pernah misah; kahayang dina awak lalaki disababkeun awak janten jalu jeung mendominasi samping rarasaan na; jeung rarasaan na awak awéwé disababkeun awak na janten bikang sarta mendominasi samping kahayang na.

mamang: mangrupakeun kaayaan gelap méntal salaku hasil tina pamikiran moal cukup jelas uninga naon nu kudu na naon teu ngalakukeun dina kaayaan hiji.

impian: anu sahiji obyektif jeung subjektif. Ngimpi obyektif teh kaayaan bangun atanapi kaayaan keur ngahudangkeun; Tapi éta impian bangun. Ngimpi subjektif teh ngimpi saré. Bédana téh nu di bangun di
impian kabeh objék atawa sora nu katempo atawa ngadéngé tur nu sigana jadi nyata anu exteriorizations pikiran salah urang sorangan atawa lain urang kana kasang tukang tina dunya obyektif; na, yén hal anu urang tingali atanapi ngadangu dina ngimpi saré anu reflections kana kasang tukang tina dunya subjektif tina projections tina dunya obyektif. Bari urang keur ngalamun dina saré anu reflections anu sagampil nyata urang salaku anu projections di dunya bangun
ayeuna. Tapi, tangtu, nalika kami ngahudangkeun urang bisa apal kumaha nyata ngimpi saré lajeng éta, lantaran ti dunya bangun dunya ngimpi sigana shadowy jeung teu nyata. Sanajan kitu, sagala rupa nu urang tingali atanapi ngadangu atanapi ngalakukeun dina impian bari saré anu reflections leuwih atawa kirang menyimpang tina hal anu lumangsung nepi ka urang sarta hirup urang mikir ngeunaan bari kami dina kaayaan bangun. Ngimpi saré bisa jadi Samalah eunteung nu ngagambarkeun hal dilaksanakeun saméméh éta. Ku niis dina happenings dina sare teh ngimpi salah bisa naksir loba ngeunaan dirina, pikiran sarta ketak-Na, yen anjeunna teu saméméh sadar. hirup ngimpi nyaéta dunya sejen, vast jeung variatif. Impian tacan, tapi kudu, digolongkeun, sahenteuna kana jinis jeung variétas. The saatosna nagara nu patali jeung kahirupan bumi rada sakumaha teh sare ngimpi ka kaayaan bangun.

tugas: nyaeta naon salah owes mun muka diri atawa batur, nu kudu dibayar, willingly atanapi unwillingly, dina pagelaran kayaning tugas anu nyaéta panggero pikeun. Tugas ngabeungkeut migawe-di-nu-awak nepi ka nyawa-terusan di bumi, dugi migawe frees sorangan ku
kinerja sadaya tugas, willingly na gladly, tanpa harepan pujian atawa sieun ngalepatkeun, sarta mahluk unattached kana hasil dipigawé ogé.

"Dweller": mangrupakeun istilah dipaké pikeun signify kahayang galak ti kahirupan urut tina migawe na awak manusa kiwari, anu dwells di atmosfir paranormal jeung nyoba nter awak sarta pangaruh migawe anu meta kekerasan, atawa indulge di lila-ngabahayakeun pikeun migawe na awak. migawe nu tanggung jawab kahayang anak, sakumaha dweller atanapi sakumaha cloak of vices; kahayang na teu bisa ancur; aranjeunna kedah ahirna dirobah ku pamikiran tur ku bakal.

dying: nya éta prosés dadakan atawa panjang digambar kaluar tina napas-bentuk ngumpul formulir rupa na ti extremities kana jantung lajeng puffing sorangan kaluar ngaliwatan sungut jeung engap-engapan panungtungan tina napas, biasana ngabalukarkeun gurgle atanapi meletok dina tikoro. Dina pupusna migawe daun awak kalayan napas nu.

betah: mangrupa hasil reliance nu migawe di takdir na sorangan; a poise tangtu dina peta, irrespective kabeungharan atawa kamiskinan, posisi di kahirupan atawa kulawarga atawa babaturan.

ego: teh rasa identitas "Kuring" tina manusa, alatan hubungan tina rasa kana identitas kuring-ness sahiji na Triune Self. ego nu biasana ngawengku kapribadian awak kalayan sorangan, tapi ego teh nyaeta mung rarasaan identitas. Mun nu
rarasaan éta identitas, rarasaan dina awak bakal nyaho sorangan salaku permanén na deathless "Kuring" nu persists liwat sarta saluareun sadayana waktos di continuity unbroken, sedengkeun nu ego manusa weruh teu langkung seueur ngeunaan diri ti eta
éta "rasa".

Unsur, Hiji: mangrupa salah sahiji opat rupa dasar unit alam kana nu alam salaku zat anu digolongkeun na tina nu sakabeh awak atawa fenomena diwangun, ku kituna unggal unsur bisa dibédakeun ku nanaon na ti unggal tilu elemen séjén, sarta ku kituna unggal jenis bisa jadi dipikawanoh ku karakter sarta fungsi, naha ngagabungkeun jeung akting salaku pasukan alam atanapi dina wangunan awak nanaon.

Unsur, Hiji: mangrupakeun Unit alam manifesting salaku sahiji unsur seuneu, atawa tina hawa, atawa tina cai, atawa bumi, individual; atawa minangka Unit individu ngeunaan unsur dina massa unit alam séjén sarta dominating yén massa unit.

Elementals, Handap: anu ti opat unsur seuneu, angin, cai, jeung unit bumi di dieu disebut kausal, portal, formulir, sarta unit struktur. Éta anu jadi sabab, parobahan, maintainers, sarta appearances ngeunaan sagala hal di alam mana
datang kana ayana, nu robah, nu tetep pikeun awhile, sarta anu bakal ngaleyurkeun sarta ngaleungit, bisa ulang dijieun kana appearances lianna.

Elementals, Upper: mangrupakeun mahluk anu elemen seuneu, angin, cai, jeung bumi ti mana maranéhna téh dijieun ku Intelligences tina spheres, atawa ku Triune Selves lengkep, anu mangrupakeun Pamaréntah dunya. tina diri
mahluk ieu nyaho nanaon sarta teu becus. Aranjeunna teu elementals alam individu salaku unit alam, di proses pangwangunan. Éta téh dijieun kaluar tina samping unmanifested sahiji elemen ku pamikiran, sareng ngabales sampurna kana pamikiran tina Selves Triune anu langsung aranjeunna dina naon aranjeunna pikeun ngalakukeun. Aranjeunna executioners hukum, ngalawan nu euweuh dewa alam atanapi gaya séjénna bisa lumaku. Dina agama atawa tradisi maranéhna bisa jadi disebutkeun salaku archangels, malaikat, atawa utusan. Éta kalakuan ku urutan langsung The Pamaréntah dunya, tanpa instrumentality manusa, sanajan salah sahiji atawa leuwih mungkin muncul méré instruksi kana manusa, atanapi pikeun mawa ngeunaan parobahan dina urusan lalaki.

Pangrasa: teh rousing na ekspresi kahayang ku kecap atawa tindakan, dina respon kana sensations tina nyeri atanapi pelesir ku rarasaan.

dengki: teh rasa gering-will atanapi kapaitan grudging nuju hiji jalma anu geus atawa anu boga naon salah hungeringly kahayang janten atawa boga.

Kasaruaan dina Asasi Manusa: éta masing-masing jalma jawab boga hak mikir, janten, mun moal, mun ngalakukeun, jeung mun kudu, naon anjeunna téh bisa jadi, mun moal, mun ngalakukeun tur boga, tanpa gaya, tekanan atawa restraint, mun extent nu yén anjeunna teu coba
pikeun nyegah sejen tina hak-hak anu sarua.

Langgeng, The: éta nu unaffected ku waktu, beginningless na sajajalan, dina jeung saluareun waktu jeung itungan, teu gumantung, kawates atawa ukuran ku waktu jeung itungan saperti baheula, ayeuna, atawa ka hareup; yén nu hal anu dipikawanoh janten sakumaha aranjeunna, sarta nu teu bisa muncul janten sabab henteu.

pangalaman: mangrupa gambaran tina hiji kalakuan, obyek atawa acara dihasilkeun ngaliwatan panca indra dina perasaan dina awak, jeung réaksi salaku respon rarasaan sakumaha nyeri atanapi pelesir, bungah atawa ngenes, atawa naon baé rarasaan séjén atawa emosi. pangalaman nu geus panggih jeung nu exteriorization keur migawe jeung anu ngajar, nu migawe nu bisa nimba learning tina pangalaman éta.

Exteriorization, Hiji: mangrupa kalakuan, obyek atawa acara anu gambaran fisik dina pamikiran samemeh eta exteriorized salaku hiji kalakuan, obyek atawa acara dina pesawat fisik, saperti takdir fisik.

fakta: anu realities tina obyektif atanapi subjektif meta, objék atawa acara di kaayaan atawa dina pesawat on mana maranéhna téh ngalaman atawa katalungtik, sakumaha dibuktikeun ka na diusahakeun ku panca indra, atawa sakumaha dianggap na judged ku alesan. Fakta anu opat rupa: fakta fisik, fakta paranormal, fakta mental, sarta fakta noetic.

iman: nyaeta imajinasi tina migawe nu ngajadikeun hiji gambaran kuat dina napas-formulir kusabab percaya jeung kayakinan tanpa ragu. Iman asalna tina migawe.

bathil: mangrupakeun pernyataan saperti kanyataan naon dipercaya jadi bohong, atawa panolakan naon dipercaya jadi bener.

Inohong, (A Ngaran): teh klaster ngarobah tina tayangan tina atribut indeterminate pikeun kapribadian hiji, nu aya evanescent sakumaha gelembung.

sieun: teh rasa bahaya foreboding atanapi impending ngeunaan kasulitan méntal atawa emosi atawa fisik.

rarasaan: éta diri sadar salah di awak nu karasaeun; nu karasaeun awak, tapi henteu nangtukeun jeung ngabedakeun sorangan salaku rarasaan, ti awak jeung sensations nu asa; eta teh sisi pasip tina migawe-di-nu-awak, dina sisi aktif ti nu kahayang.

Perasaan, Isolasi tina: nyaeta kabebasan na tina kontrol ku awak-pikiran jeung realisasi sorangan salaku Bliss sadar.

dahareun: nyaeta tina bahan alam disusun ku kombinasi henteu kaetung sanyawa tina seuneu, angin, cai, jeung unit bumi keur wangunan up tina opat sistim jeung upkeep awak.

formulir: mangrupa gagasan, tipe, pola atawa desain anu nungtun na wangun jeung susunan bounds kana kahirupan salaku tumuwuhna; jeung formulir nyepeng tur fashions struktur kana pisibilitas sakumaha penampilan.

Kabebasan: teh kaayaan atawa kondisi kahayang-na-rarasaan tina migawe lamun eta geus detached sorangan ti alam jeung tetep unattached. Kabebasan henteu hartosna yén salah bisa nyebutkeun atawa ngalakukeun naon anjeunna pleases, dimana wae anjeuna. Kabebasan nyaeta: janten tur bakal tur ngalakukeun tur mibanda tanpa kantétan pikeun sagala obyek atawa hal tina opat indera; na, neruskeun janten, mun bakal, keur ngalakukeun, jeung mun kudu, tanpa keur napel, ku pamikiran, naon salah mangrupakeun atanapi Wills atanapi teu atawa boga. Anu ngandung harti yén anjeun teu napel dina pamikiran jeung sagala obyek atawa hal alam, sarta yén anjeun moal ngagantelkeun diri bari mikir. Kantétan hartina tindakan ngajadikeun babu.

fungsi: mangrupa kursus Peta dimaksudkeun pikeun hiji jalma atawa hal, sarta mana anu dipigawé ku pilihan, atawa ku kabutuhan.

judi: mangrupa obsesi hiji ku sumanget judi, atawa kahayang kronis seru mun meunang, meunang duit atawa hal tina nilai ku "tuah" ku "tohan," ku kaulinan tina "kasempetan," tinimbang earning eta ku gawé jujur.

Genius, A: hiji anu nembongkeun originalitas jeung kamampuhna anu ngabédakeun anjeunna ti batur dina widang bagean-Na. hadiah na aya alamiah. Aranjeunna teu kaala ku ulikan dina kahirupan kiwari. Tembok kaala ku loba pamikiran na usaha loba kahirupan kaliwat sarta anu dibawa ngaliwatan kalayan anjeunna salaku hasil tina kaliwat éta. Karakteristik distinguishing sahiji genius anu originalitas ngeunaan pamendak, metoda, sarta cara langsung ti keu genius na. Anjeunna henteu gumantung kana pangajaran di sakola mana wae; anjeunna devises metode anyar jeung migunakeun salah sahiji tilu pikiran di keu na rarasaan-na-kahayang nurutkeun panca indra. Anjeunna aya dina touch kalawan jumlah kenangan nya ku kaliwat na dina widang genius na.

Germ, The Syamsiah: dihasilkeun ku sistem generative sarta perlu keur procreation of a awak manusa, janten tempatna pikeun migawe ulang aya. Mangka disebut lunar sabab perjalanan na ngaliwatan awak sarupa jeung fase tina waxing na waning bulan, sarta mibanda hubungan bulan. Dimimitian ti awak hipofisis sarta terus jalur handap na sapanjang saraf saluran esophagus jeung pencernaan, teras, upami teu leungit, ascends sapanjang tulang tonggong pikeun sirah. Di jalur handap na eta gathers Lampu nu ieu dikirimkeun kaluar ka alam, sarta mana anu dipulang ku alam dina dahareun dicokot kana sistim digésti mah, sarta eta gathers Lampu ti getih nu geus reclaimed ku timer kontrol.

Germ, The Solar: mangrupakeun bagian tina migawe nu di pubertas aya dina awak hipofisis sarta ngabogaan sababaraha Lampu jelas. Salila genep bulan eta descends, kawas panonpoé, dina jalur kidul, di sisi katuhu tina tulang tukang; lajeng nu kabukti, di Vertebra lumbar kahiji, sarta ascends dina sisi kenca asup kuliah kalér na salila genep bulan nepika ngahontal awak pineal. Di kidul jeung kalér journeying eta patrols na teh tulang tukang, jalur tina hirup langgeng. The germ lunar anu strengthened unggal waktos eta pas nu germ surya.

kakuatan keur narik ati: mangrupakeun kaayaan nu salah keur fascinated kalawan hiji obyék atawa hal ku mantra, nu indra tuang on rarasaan-na-kahayang-Na, sarta anu nyepeng anjeunna captive, sarta jadi nyegah manehna tina ningali ngaliwatan kakuatan keur narik ati, jeung ti pamahaman nu hal saperti ieu dina kanyataanana.

gloom: mangrupakeun kaayaan paranormal, keur brooding leuwih parasaan tur kahayang unsatisfied. Dina eta salah sahiji bisa nyieun hiji atmosfer gloom nu bakal narik pikiran tina morbidness na ngarareunah, anu bisa ngakibatkeun aksi ngarugikeun ka muka diri jeung
séjénna. The tamba pikeun gloom nyaeta pamikiran timer ditangtukeun sarta aksi katuhu.

Allah, A: nyaéta pamikiran mahluk, dijieun ku pikiran manusa salaku wawakil ti hebat pisan naon maranéhna ngarasa atanapi sieun; salaku naon wae salah bakal atawa bisa laksana jadi, mun bakal, jeung ulah.

Pamaréntah, otomatis: Diri, muka diri, ngarupakeun jumlah tina parasaan tur kahayang tina migawe sadar saha jeroeun awak manusa sarta saha nu operator awak. Pamaréntah mangrupa otoritas, administrasi sarta metoda ku nu awak atawa kaayaan anu maréntah. Timer pamaréntah hartina parasaan hiji urang jeung kahayang nu aya atawa bisa jadi condong, ngaliwatan preferensi, prejudices atawa karep pikeun ngaruksak awak, bakal kaampeuh jeung dipandu tur diatur ku parasaan hadé salah urang sorangan nd kahayang nu pikir jeung meta kalawan rightness jeung alesan, salaku standar otoritas ti jeroeun, tibatan dikawasa ku likes sarta henteu janten ngeunaan objek tina itungan nu nu otoritas ti luar awak.

Grace: ieu asih kahadean di nama batur, sarta betah pamikiran jeung rarasaan dikedalkeun dina hubungan sadar pikeun ngabentuk jeung aksi.

hebat pisan: nyaeta dina gelar kamerdikaan salah urang jeung tanggung jawab jeung pangaweruh dina hubungan na jeung kaayaan batur.

karanjingan: nyaeta kahayang insatiable mun meunang, mun boga, sarta nyekel naon anu dipikahayang.

Taneuh, nu ilahar: ieu dipake di dieu pikeun hartosna hiji tempat atawa badan dina atawa nu dua atawa leuwih papanggih keur kapentingan silih. bumi nyaeta pasamoan taneuh pikeun doers na awak manusa kana polah babarengan pikeun kapentingan umum maranéhanana. Awak manusa nyaéta taneuh umum pikeun aksi antara migawe jeung hijian unsur alam nu nembus eta. Kitu ogé beungeut bumi nyaeta taneuh biasa di mana pikiran sadaya jalma di bumi anu exteriorized salaku tutuwuhan jeung sasatoan nu tumuwuh dina sarta nyicingan bumi, sarta mana anu exteriorizations kana wangun kahayang jeung parasaan manusa.

watek: mangrupa ekspresi ku kecap atawa kalakuan hiji gambaran dina napas-formulir ku pamikiran. Pengulangan sora aneh atanapi meta mindeng ngabalukarkeun uneasiness individu jeung tina panitén, nu kamungkinan pikeun jadi beuki dibaca iwal cukang lantaranana ieu dihapus. Ieu bisa dilakukeun ku teu neraskeun di pamikiran nu ngabalukarkeun kabiasaan, atanapi ku mikir positif kana: "eureun" jeung "teu ngulang" -whatever kecap atawa polah téh. The mikir positif jeung sikep méntal ngalawan watek bakal efface gambaran dina napas-formulir, sarta jadi nyegah kanceuh na.

Aula kiamat: mangrupa kaayaan saatosna nu migawe nu manggih sorangan. Naon aya sigana janten aula cahaya estu lapisan of Light Sadar. migawe nu mangrupa astonished na alarmed sarta bakal kabur, mana, upami eta bisa; tapi
eta teu bisa. Éta sadar bentuk nu, di bumi, éta dipercaya jadi sorangan, sanajan teu di formulir nu; formulir nu aya napas-formulir na tanpa badan jasmani. Dina atanapi dina ieu napas-ngabentuk Cahaya Sadar, Kaleresan, ngajadikeun
migawe sadar sadaya yen eta sempet panginten, sarta tina perbuatan anu eta tuh bari dina awak na di bumi. migawe nu geus sadar tina ieu sakumaha aranjeunna, salaku Lampu Sadar, Kaleresan, nembongkeun aranjeunna janten, sareng nu migawe sorangan hakim aranjeunna, sarta na
judgment ngajadikeun eta makéna pikeun aranjeunna salaku tugas di mangsa hirup di bumi.

kabagjaan: mangrupa hasil naon salah nyangka na teu di atos kalawan rightness-na-alesan, jeung kaayaan kahayang-na-rarasaan basa aranjeunna keur aya di rugbi saimbang jeung kudu
kapanggih cinta.

Penyembuhan ku peletakan on of Leungeun: Kauntungan sabar, dukun kudu ngarti yén manéhna téh ukur alat daék dipaké ku alam keur kaperluan ulang ngadegkeun aliran mantri tina kahirupan nu geus obstructed
atanapi ngahambat kalayan dina awak sabar urang. Ieu dukun nu bisa ngalakukeun ku cara nempatkeun éta palem ti katuhu sarta leungeun kénca di hareupeun na deui sirah, lajeng ka tilu brains poténsi sejen, dina toraks, beuteung, sarta
pelvis. Dina kitu lakukeun awak dukun urang sorangan nyaeta alat ngaliwatan nu gaya listrik jeung magnét ngalir tur nyimpen kana adjustment nu mesin sabar pikeun operasi mantri na ku alam. dukun kudu tetep di
pasip alus-will, tanpa dipinkanyaho bayar atanapi gain.

Penyembuhan, Mental: teh usaha cageur ills fisik ku cara méntal. Aya loba sakola nu nyobian ngajarkeun jeung prakna di cageur panyakit ku usaha mental, sakumaha ku panolakan nu aya kasakit, atanapi ku kaséhatan affirming
di tempat kasakit, atanapi ku doa, atawa ku pengulangan kecap atawa frasa, atawa ku naon usaha méntal lianna. Pamikiran jeung émosi do mangaruhan awak, ku harepan, surak, bungah, ngenes, gangguan, sieun. The cageur tina kasakit sabenerna tiasa
kapangaruhan ku balancing tina pamikiran nu kasakit téh exteriorization nu. Ku nyoplokkeun cukang lantaranana, kasakit disappears. Panolakan tina panyakit mangrupakeun make-yakin. Mun aya no panyakit pasti bakal euweuh panolakan ti eta. Dimana aya kaséhatan, aya nanaon massana ku affirming naon geus aya.

dédéngéan: mangrupa unit of hawa, akting salaku duta ti unsur hawa alam dina awak manusa. Dédéngéan téh saluran liwat mana unsur hawa alam jeung sistem engapan dina awak saling komunikasi. Dédéngéan téh unit alam nu ngaliwatan sarta hubungan jeung vitalizes organ sistem engapan, sarta fungsi salaku dédéngéan ngaliwatan hubungan katuhu organ na.

sawarga: teh kaayaan sarta periode kabagjaan, teu diwatesan ku waktu earthly sahiji pancaindera, sarta nu sigana boga awal. Ieu mangrupakeun komposit pikiran jeung cita kahirupan di bumi sadayana salah urang, dimana aya pamikiran sangsara atanapi
unhappiness bisa ngasupkeun, sabab ieu salaku kenangan anu dikaluarkeun tina napas-formulir salila periode purgatorial. Sawarga bener dimimitian nalika migawe geus siap jeung dicokot napas-formulir na. Ieu henteu sigana kawas awal hiji; éta salaku sanajan sempet salawasna geus. Sawarga ends nalika migawe geus Isro liwat sarta exhausted pikiran alus jeung amal soleh nu nya kungsi na tuh bari di bumi. Lajeng indra tina tetempoan jeung dédéngéan jeung rasa sarta ambeu anu loosened ti napas-formulir, sarta balik kana unsur nu éta babasan dina awak; porsi migawe nu mulih kana diri, istence, dimana éta dugi péngkolan na asalna pikeun hareup ulang ayana di bumi.

naraka: mangrupa kaayaan individu atawa kaayaan sangsara, tina siksa, teu selingkuhan masarakat. Sangsara atanapi siksa mangrupa ku bagian tina parasaan tur kahayang nu geus dipisahkeun ti na sloughed kaluar ku migawe dina petikan na ngaliwatan metempsychosis. sangsara sabab perasaan jeung kahayang boga hartosna ku atanapi liwat mana maranéhna bisa lega, atawa meunang naon maranéhna ngungun pikeun, ngabutuhkeun pisan jeung kahayang. Maksudna maranéhna siksa-naraka. Bari dina badan jasmani di bumi, perasaan jeung kahayang alus na jahat miboga perioda maranéhanana kabagjaan jeung duka nu anu intermingled sapanjang hirup nu di bumi. Tapi dina mangsa metempsychosis, prosés purgatorial misahkeun jahat ti alus teh; alus nu buka dina ngarasakeun kabagjaan unalloyed maranéhanana di "Sawarga" jeung jahat tetep dina naon lajeng mangrupa siksa tina sangsara, di mana parasaan tur kahayang individu tiasa tur aya impressed, supaya basa aranjeunna keur deui dibawa babarengan, aranjeunna bisa, lamun maranéhna milih, shun nu jahat jeung kauntungan tina alus. Surga jeung naraka téh keur ngalaman, tapi henteu keur learning. Bumi teh tempat keur diajar tina pangalaman, sabab bumi teh tempat keur mikir jeung diajar. Di nagara saatosna pikiran tur amal nu jadi dina impian cicing leuwih deui, tapi teu aya nalar atanapi pamikiran anyar.

turunan: umumna dipikaharti mun hartosna yén fisik jeung méntal qualities, faktor na fitur karuhun hiji urang anu dikirimkeun ka na diwariskeun ku éta mahluk manusa. Pasti, ieu kudu bener mun sababaraha gelar kusabab hubungan getih jeung kulawarga. Tapi verity pangpentingna henteu dibikeun tempat. Hartina, yén rasa-na-kahayang hiji migawe abadi nyokot tinggal dina awak manusa sanggeus kalahiran sarta brings mental jeung karakter sorangan kalawan eta. Nasab, pembibitan, lingkungan jeung asosiasi penting, tapi nurutkeun kualitas jeung kakuatan sorangan migawe distinguishes sorangan tina ieu. The napas-bentuk migawe nu ngabalukarkeun konsepsi; bentuk furnishes unit compositor jeung napas nu ngawangun kaluar kana formulir sorangan bahan dihias ku indung, sarta sanggeus kalahiran éta napas-formulir terus ngawangun jeung mertahankeun formulir sorangan
ngaliwatan sakabeh hambalan tumuwuhna sarta umur. The migawe dina unggal awak manusa saluareun waktos. Na napas-formulir ngasuh sajarah na, nu antecedes kabeh sajarah dipikawanoh.

Kajujuran: nyaeta kahayang pikeun mikir jeung ningali hal salaku Lampu Sadar dina pamikiran nembongkeun hal ieu sabab bener anu lajeng nungkulan eta hal salaku Lampu Sadar nunjukeun yen maranéhanana kudu diurus.

miharep: nyaeta potensi lampu alamiah dina migawe dina sakabéh wanderings na ngaliwatan padang tina dunya; eta jadi marga atawa nyarankeun dina alus atawa gering nurutkeun kana disposition tina migawe; éta salawasna pasti objék ngeunaan sahiji pancaindera, tapi nyaeta yakin lamun aturan alesan.

keur manusa, A: mangrupakeun wangunan unit tina opat unsur alam diwangun sarta dikelompokeun jadi sél jeung organ kana opat sistim digambarkeun ku opat indera tina tetempoan, dédéngéan, rasa, jeung bau, sarta otomatis ngagabung jeung dioperasikeun ku napas-formulir, anu umum manajer awak lalaki atawa badan awéwé; na, kana nu nyangkokkeun sabagian migawe diasupkeun tur ulang aya, sarta ngajadikeun manusa sato.

Manusa, The opat kelas: Ku pamikiran urang dibagi diri kana opat kelas. Kelas hususna nu tiap hiji ieu, anjeunna geus nempatkeun dirina dina ku pamikiran na; anjeunna bakal cicing di dinya salami manéhna nyangka saperti manéhna teu; anjeunna bakal nyandak nyalira kaluar ti eta jeung nempatkeun dirina kana sagala séjén tina opat kelas nalika anjeunna carana pamikiran anu bakal nempatkeun anjeunna kana kelas nu anjeunna lajeng bakal milik. Opat kelas téh: nu buruh, padagang, anu pamikir, anu
knowers. buruh tani teh nyangka mun nyugemakeun kahayang awakna, anu appetites na comforts tina awakna, tur hiburan atawa pleasures sahiji pancaindera tina awakna. padagang nu nyangka nepi ka puas kahayang-Na pikeun gain, mésér atawa ngajual atawa tukeuran for untung, mun meunang possessions, mun boga pakaya. thinker nu nyangka nepi ka puas kahayang na mun dipikir, mun idealize, pikeun manggihan, di profesi atawa seni atanapi elmu, tur unggul dina pembelajaran tur accomplishments. knower nu nyangka nepi ka puas kahayang uninga nyababkeun perkara: uninga saha jeung naon jeung dimana jeung iraha jeung kumaha na naha, jeung mun impart ka batur naon manéhna sorangan weruh.

manusa: nyaeta asal umum sarta hubungan tina sagala doers incorporeal tur abadi na awak manusa, sarta mangrupakeun rarasaan simpatik di manusa tina hubungan eta.

Hipnotis, otomatis: ieu teh ngahaja putting muka diri kana kaayaan sare jero ku hypnotizing sarta ngadalikeun muka diri ku muka diri. Tujuan timer hypnotism kedah janten timer dikawasa. Dina timer hipnotis migawe tindakan minangka hypnotist jeung ogé salaku subjek. Anjeunna ngemutan naon anu anjeunna resep ngalakukeun yén manéhna téh teu bisa ngalakukeun. Lajeng, akting salaku hypnotist, manéhna jelas instructs dirina ngaluarkeun Paréntah ieu ka dirina nalika anjeunna téh dina saré hipnotik. Lajeng, ku saran, anjeunna nyimpen dirina keur bobo ku sangkan dirina yen anjeunna bade bobo, sarta tungtungna yén manéhna téh saré. Dina saré hipnotik anjeunna paréntah sorangan pikeun ngalakukeun hal dina jangka waktu jeung tempat. Nalika anjeunna geus jadi paréntah sorangan, anjeunna mulih deui ka nagara bangun. Ngahudangkeun, manéhna teu saperti bidden mun ngalakukeun. Dina prakték ieu salah must di henteu hormat nipu dirina, lain manehna bakal bingung tur bakal gagal dina timer kontrol.

Hypnotism atanapi Hipnotis: mangrupa kaayaan jieunan sare dihasilkeun dina subyek anu miboga dirina bisa hypnotized. subjek anu atawa ngajadikeun dirina janten négatip ka hypnotist, anu kedah jadi positif. subjek surrenders na
rarasaan-na-kahayang rarasaan-na-kahayang hypnotist jeung ku kitu lakukeun surrenders kadali na napas-formulir sarta ngagunakeun opat indera na. hypnotist The hypnotizes subjek ku ngagunakeun sagala atawa sakabéh gaya listrik-magnét sorangan ngaliwatan panon atawa sora sarta leungeun poko sarta ku sababaraha kali sangkan anjeunna yén anjeunna bade bobo jeung yén manéhna téh saré. Ngirimkeun ka saran sare subjek ditunda mun bobo. Sanggeus dikintunkeun dirina, na
napas-formulir na opat na itungan ka kontrol hypnotist kana, subjek geus dina kaayaan taat kana ordo jeung ngalakukeun nanaon paréntah ku hypnotist tanpa nyaho naon anjeunna sabenerna geus ngalakukeun-iwal anjeunna teu bisa dijieun bunuh kajahatan atawa migawé hiji kalakuan pantes iwal anjeunna bakal di kaayaan na bangun sangkan ngalakukeun atawa polah. A hypnotist nganggap tanggungjawab kubur nalika anjeunna hypnotizes saha. subjek kedah sangsara ngaliwatan période panjang pikeun sahingga dirina bisa dikawasa ku nu sejen. Unggal kedah latihan timer kontrol dugi anjeunna téh timer dikawasa. Lajeng anjeunna moal ngadalikeun sejen atawa ngameunangkeun séjén pikeun ngadalikeun anjeunna.

Hypnotist, A: hiji anu boga bakal, imajinasi jeung timer kapercayaan tur saha suksés di hypnotizing subjék sarta ngahasilkeun fenomena ngeunaan hypnotism kana gelar éta anjeunna latihan ieu kalawan pamahaman.

"Kuring" jadi Identity, The Palsu: mangrupa rarasaan ayana identitas nyata tina I-ness of knower salah urang. I-ness mangrupa identitas selfsame timer sadar tina knower, changeless sarta tanpa awal atawa tungtung dina langgeng.
Pamikiran jeung awak-pikiran jeung perasaan ayana identitas nyata na, deludes nu migawe kana kapercayaan yén éta téh salah sahiji na sami kalawan awak jeung panca indra.

idéal: nyaeta konsepsi naon pangalusna pikeun hiji mun dipikir, janten, mun ngalakukeun, atawa mun boga.

Identitas, Salah urang: mangrupa rarasaan identitas dina awak salah sahiji urang, salah sahiji urang rarasaan sorangan salaku mahluk sami ayeuna jadi naon salah éta nu geus kaliwat, sarta rarasaan anu sarua janten dina mangsa nu bakal datang. rarasaan Hiji ngeunaan identitas perlu na tangtu dina migawe ngaliwatan awak, kusabab inseparability na ti identitas nu knower hiji urang Triune Self.

I-ness: teh incorporeal, undying, sarta identitas terus unchanging tina Triune Self dina abadi; moal embodied, tapi anu ayana nyandak perasaan na awak manusa mun dipikir jeung ngarasa jeung nyarita téa sakumaha "Kuring" jeung janten sadar tina idéntitas unchanging sapanjang hirup terus ngarobah awak corporeal na.

jahiliah: nyaeta gelap mental, nu kaayaan numana migawe-di-nu-awakna téh, tanpa pangaweruh ngeunaan diri na tina rightness sarta alesan. Emosi jeung karep ti rarasaan sarta kahayang geus eclipsed thinker sarta knower.
Tanpa Lampu Sadar ti aranjeunna eta aya dina gelap. Eta teu bisa ngabedakeun diri ti panca indra na awak eta aya dina.

ilusi: The mistaking of fancy atawa penampilan pikeun kanyataanana, sakumaha mirage ka janten tempat atawa kajadian nu eta depicts, atawa pos jauh janten lalaki hiji; nanaon nu deceives indra tur ngabalukarkeun kasalahan dina judgment.

imajinasi: teh kaayaan numana pamikiran tina rasa-na-kahayang mere formulir ka masalah.

Imajinasi, Nature-: teh muter spontan sarta uncontrolled sahiji tayangan rasa hadir jeung kenangan; nu ngagabungkeun atanapi merging sahiji gambar anu dijieun dina napas-formulir ku panca indra jeung kenangan ngeunaan tayangan sarupa, sarta nu kombinasi ngawakilan realities tina pesawat fisik. Ieu tayangan beurat compel, sarta bisa forestall nalar.

Incubus: mangrupa formulir jalu siluman néangan keur obsess atawa boga hubungan seksual sareng awéwé nalika sare. Incubi aya dua rupa, tur aya variétas unggal jenis. Paling umum nyaeta incubus seksual, lain mangrupa incubus nu nyoba obsess awéwé, saperti dina naon disebut ngimpina, nu ngimpi pikasieuneun bisa jadi sakitu legana alatan salah ancur atanapi sabagian gangguan fisiologis. Jenis incubus bakal gumantung kana kabiasaan pamikiran jeung mode of Peta of sleeper salila hirup bangun nya. Bentuk hiji incubus, upami eta anu visualized, bakal rupa-rupa ti éta tina malaikat atawa Allah hiji, ka Iblis atawa lancah atawa bagong a.

Naluri di Sato nu: teh kakuatan nyetir ti manusa nu aya dina sato éta. Lampu ti manusa, kabeungkeut up kalawan kahayang, nyaéta yén nu nungtun atawa miheulaan sato dina lampah na, dumasar kana opat indera alam.

kecerdasan: éta ku nu sagala Intelligences nu patali jeung nu distinguishes sarta hubungan jeung ngawangun hubungan sadaya mahluk ka silih anu sadar keur sadar; na, ku nu maranéhna, sabab na di derajat maranéhanana béda dina keur sadar, ngingetkeun, ngabedakeun na pakaitna sagala unit atawa beurat unit dina hubungan maranéhna pikeun tiap lianna.

Intelegensi, Hiji: nyaeta tina urutan pangluhurna unit dina Alam Semesta, anu patali jeung Triune Self manusa jeung AKAL Agung ngaliwatan Lampu timer sadar, sareng nu eta endows lalaki jeung kitu nyandak anjeunna ka pikir.

Intelegensi, fakultas tina hiji: Aya tujuh: lampu na I-am fakultas nu ngatur lapisan seuneu; waktos sareng motif fakultas jajahan nu lapisan hawa; gambar jeung poék fakultas dina lapisan cai; jeung dosen fokus dina lapisan bumi. Unggal dosen boga fungsi sorangan hususna sarta kakuatan jeung tujuan sarta mangrupakeun inseparably sasambungan jeung batur. Fakultas lampu ngirimkeun lampu ka alam ku cara maké na Triune Self; Waktos
fakultas éta nu ngabalukarkeun Perda na parobahan dina unit alam dina hubungan maranéhna pikeun tiap lianna. Fakultas gambar impresses pamanggih formulir on jirim. Fakultas fokus puseur fakultas sejenna dina subjek nu éta
diarahkeun. Fakultas poék resists atawa méré kakuatan ka fakultas lianna. Fakultas motif méré Tujuan jeung arah mun pamikiran. I-am dosen teh Self nyata tina AKAL. Fakultas fokus teh ngan hiji nu asalna kana kontak kalayan awak ngaliwatan migawe dina awak urang.

Intelegensi, The Agung: teh wates jeung gelar pamungkas nu hiji Unit calakan tiasa maju mun di mahluk sadar salaku hiji unit. The Agung AKAL ngagambarkeun na comprehends sadayana Intelligences sejenna dina spheres. Teu panguasa Intelligences sejen, sabab Intelligences nyaho sagala hukum; aranjeunna hukum na tiap aturan AKAL didinya jeung nyangka na meta dina atos kalawan hukum universal. Tapi AKAL Agung boga di muatan sarta pengawasan
sagala spheres tur alam jeung weruh dewa jeung mahluk sakuliah alam universal.

intuisi: teh ngajar, SPP ti jeroeun; éta pangaweruh langsung nu asalna ngaliwatan alesan pikeun migawe. Teu paduli jeung dagang atawa urusan sahiji pancaindera, tapi kalayan patarosan moral atawa subjék filosofis, sarta geus langka. Lamun migawe nu bisa muka komunikasi jeung knower anak, eta lajeng bisa boga kanyaho dina subjék nanaon.

Istence: nyaeta rasa-na-kahayang tina migawe, sadar tina realitas sorangan di sorangan, sakumaha sorangan; moal sakumaha ayana, teu eksis, tapi aloneness na hasilna tina disattachment ngahaja na téa tina illusions alam.

jealousy: nyaeta sieun sebel jeung jaundiced tina teu meunang atawa ngabogaan hak salah urang dina affections atanapi kapentingan sejen atawa batur.

Joyousness: mangrupa ekspresi rarasaan jeung kahayang salah di saha aya amanat.

Kaadilan:mangrupa peta pangaweruh dina hubungan subjek ditaliti, sarta di judgment diucapkan na prescribed salaku hukum.

karma: mangrupa hasil tina lampah jeung réaksi pikiran jeung kahayang.

Knower, The: éta tina Triune Self nu boga na geus sabenerna tur nyata pangaweruh, tina na dina jangka waktu jeung langgeng.

Pangaweruh téh tina dua rupa: nyata atawa Timer pangaweruh jeung pangaweruh sense- atawa manusa. Timer pangaweruh ngeunaan Triune diri nyaeta inexhaustible na immeasurable sarta geus ilahar jeung knowers sadaya Triune Selves. Teu gumantung indra najan ngawengku nu boga tempat nu dicokot dina alam kabeh; ieu masalah sagalana ti Unit dimekarkeun sahenteuna alam ka sadaya-nyaho Triune Self ti alam sapanjang entirety waktu di langgeng. Éta pangaweruh nyata jeung unchanging sakaligus sadia di jéntré minutest sarta minangka salah sakabeh sampurna patali jeung lengkep.

Rasa-pangaweruh, elmu, atawa pangaweruh manusa, ngarupakeun jumlah akumulasi na systematized tina fakta alam katalungtik jadi hukum alam, atawa ngalaman ku doers ngaliwatan panca indra undeveloped maranéhanana jeung awak sampurna. Na pangaweruh jeung pernyataan tina hukum kudu dirobah ti jaman ka jaman.

Pangaweruh ngeunaan migawe: nyaeta hakekat learning nu migawe sacara pamikiran. The Lampu dibébaskeun tina kantétan sarta disimpen ka atmosfir noetic, dina balancing pikiran anak, nyaéta unattached na unattachable, sarta ku kituna pangaweruh; teu manusa "kanyaho".

Pangaweruh ngeunaan Thinker tina Triune Dojang: ngawengku sakabéh pangaweruh ngeunaan administrasi hukum jeung kaadilan pikeun migawe, sarta dina hubungan anu migawe ka doers séjén na awak manusa, ngaliwatan pamikir maranéhanana.
Kabéh pamikir nyaho hukum. Aranjeunna salawasna dina perjangjian saling sarta kalawan knowers maranéhanana dina administering tina takdir mun doers masing-masing na awak manusa. pangaweruh maranéhanana hukum jeung kaadilan precludes ragu sarta nyegah kamungkinan pilih kasih. The migawe dina unggal awak manusa meunang takdir na salaku ngajadikeun eta. Hartina, hukum jeung kaadilan.

Pangaweruh ngeunaan Knower tina Triune Self, Timer pangaweruh: ngandung sarta embraces sagalana dina opat alam. Salaku selfness éta kanyaho, sarta sakumaha Abdi-ness eta nangtukeun tur mangrupa identitas pangaweruh. Eta dilayanan na
magang ka alam salaku Unit alam. Aya deui éta sadar as fungsi na successively di unggal bagian tina mesin sipat waktu. Nalika eta jadi Triune Self dina Timer nyaho Lampu of AKAL na di abadi, unggal
fungsi salaku nu ieu successively sadar dina jangka waktu anu sakaligus sadia, taya ku waktu, di langgeng. I-ness of knower nu nangtukeun unggal fungsi na nyaeta identitas sakumaha nu Unit ieu sadar, jeung selfness of knower nu weruh sarta mangrupa pangaweruh unggal fungsi sapertos kapisah, sakumaha dina jangka waktu, sarta sadayana babarengan compositely dina langgeng. pangaweruh ieu conveyed ka thinker ku pikiran kuring-ness na selfness, sarta bisa jadi aya kana migawe sakumaha ngagerentes dina rightness, sarta sakumaha intuisi dina alesan.

Pangaweruh, Noetic (The World of pangaweruh): diwangun tina atmospheres noetic tina sagala knowers of Triune Selves. Aya sagala pangaweruh unggal Triune Self sadia jeung di layanan ti unggal knower lianna.

hukum: mangrupakeun resép pikeun pagelaran, dijieun ku pikiran jeung aksi maker na atanapi makers, sarta nu jelema nu geus ngalanggan dijilid.

Hukum Alam, A: mangrupa peta atawa fungsi tina hiji unit nu sadar salaku fungsi na wungkul.

Hukum tina cipta, The: éta unggal hal dina pesawat fisik teh exteriorization of a pamikiran nu kudu saimbang ku hiji anu dihasilkeun éta, nurutkeun tanggungjawab sarta di ditéang waktu, kaayaan
jeung tempat.

Hukum tina cipta, takdir. Agen tina: Tiap manusa mangrupa agén keur alus atawa keur wickedness ku Tujuan di hirup na ku naon manéhna nyangka na naon anjeunna manten. Ku naon anjeunna nyangka na teu, salah fits dirina atawa sorangan pikeun dipaké ku batur. Jalma teu bisa dipaké atawa coerced meta ngalawan motif jero maranéhanana, iwal sakumaha aranjeunna geus dipasangan diri ku pikiran jeung meta maranéhanana. Lajeng aranjeunna dipangaruhan meta atawa ngahasilkeun ku manusa sejen, utamana lamun maranéhna teu boga
Tujuan definite dina kahirupan. Jalma anu boga maksud oge instrumen, sabab, naon maksud, éta bakal pas dina keur alus atawa pikeun jahat jeung Pamaréntah dunya ku agén sadar hukum.

learning: nyaeta hakekat pangalaman sasari tina pangalaman nu ku pamikiran, jadi yén Light bisa dibébaskeun sarta pangalaman anu peryogi teu terus-terusan. Learning nyaéta dua jinis: rasa-learning sakumaha pangalaman, percobaan, observasi, jeung rékaman ti ieu salaku kenangan ngeunaan alam; na, migawe-diajar salaku hasil tina pamikiran téa sakumaha rarasaan-na-kahayang jeung tina hubungan maranéhanana. Wincik learning memori bisa lepas ngaliwatan kahirupan awak tapi bakal leungit sanggeus pati. Naon migawe learns ngeunaan diri salaku mahluk béda ti awak moal leungit; anu saterusna bakal jeung migawe ngaliwatan kahirupan na di bumi salaku pangaweruh alamiah na.

Tukang bohong, A: hiji anu ngabejaan sakumaha leres naon anjeunna weruh janten teu kitu, bohong.

Liberty: nyaeta kekebalan tina hukuman panjara atawa perbudakan, sarta hak salah mun ngalakukeun sakumaha salah pleases, salami hiji teu ngaganggu nu séjén Éta katuhu sarta pilihan sarua.

kahirupan: mangrupakeun Unit kamekaran, pamawa cahaya ngaliwatan formulir. Kahirupan tindakan minangka agén antara luhur jeung handap, bringing rupa jadi kotor jeung reconstructing na transforming kotor kana Perbaikan. Dina unggal cikal aya hiji unit hirup. Dina lalaki eta teh napas-formulir.

kahirupanKa Hiji urang Pamahaman kritis): leuwih atawa kirang ti hiji ngimpina, hiji runtuyan tétéla nyata tapi pasti tina dadakan atawa panjang digambar kaluar, leuwih atawa kirang vivid tur sengit happenings-a phantasmagoria.

lampu: éta nu ngajadikeun hal ditingali, tapi nu teu bisa sorangan ditempo. Ieu diwangun ti unit starlight atawa cahya panonpoé atawa moonlight atanapi earthlight, atawa tina kombinasi atanapi kondensasi jeung ekspresi ieu salaku listrik atawa salaku durukan gas, cairan atawa padet.

Lampu, Attachable na Unattachable: teh Lampu Sadar tina AKAL loaned ka Triune Self, nu ngagunakeun migawe-di-kana-awakna dina pamikiran na. Lampu attachable éta nu migawe nu ngirimkeun kana alam ku pikiran sarta meta, sarta reclaims tur migunakeun deui jeung deui. The unattachable Light mangrupakeun nu mana migawe geus reclaimed jeung dijieun unattachable, sabab geus saimbang pikiran numana Lampu éta. Lampu nu dijieun unattachable geus disimpen ka atmosfir noetic salah urang na geus disadiakeun pikeun nu salah jadi pangaweruh.

Lampu, Sadar: teh Lampu nu narima Triune Self ti na AKAL. Teu alam atawa reflected ku alam, sanajan, lamun eta geus dikirim kana alam jeung associates kalayan unit alam, alam sigana manifest
kecerdasan, sarta eta meureun nu disebut Allah di alam. Nalika, ku pamikiran, anu Sadar Lampu dihurungkeun tur dilaksanakeun dina hal naon baé, éta nunjukeun yen hal janten sakumaha anu kasebut. kituna teh Sadar Light mangrupakeun Kaleresan, sabab Kaleresan nembongkeun hal janten
sakumaha aranjeunna, tanpa leuwih sering dipake tinimbang atawa prasangka, tanpa nyamur atanapi pretense. Sagala hal anu dijieun dipikawanoh ku eta lamun eta dihurungkeun tur dilaksanakeun dina aranjeunna. Tapi Lampu Sadar geus fogged na obscured ku pikiran nalika perasaan-na-kahayang coba
mun dipikir, jadi mahluk manusa nilik hal sakumaha eta hayang ningali éta, atawa dina gelar dirobah tina Kaleresan.

Lampu dina migawe, Poténsial: Nalika salah sahiji ngalaksanakeun tugas uncomplainingly, ungrudgingly na jeung pelesir sabab tugas-Na, teu sabab anjeunna bakal untung atawa mangtaun atawa meunang leupas tina éta, anjeunna nyaéta balancing pikiran na nu dijieun tugas jelema milikna tugas, jeung Lampu nu anjeunna frees lamun pikiran anu saimbang méré anjeunna rasa anyar dina kabagjaan kabebasan. Méré anjeunna hiji wawasan hal na subjék anjeunna ngalaman teu dipikaharti sateuacan. Salaku anjeunna terus ngosongkeun nu Lampu anjeunna ngalaman diteundeun kabeungkeut dina hal anjeunna craved tur miharep, anjeunna dimimitian ngarasa tur ngartos potensi Lampu nu aya dina anjeunna jeung nu bakal sabenerna Lampu Sadar nalika anjeunna janten hiji AKAL.

Lampu tina Alam: teh réaksi salaku caang, Maung Bandung, kacaangan atawa glitter kombinasi unit alam, ka Lampu Sadar dikirim kana alam ku doers na awak manusa.

Link Unit, A Breath-: nangkeupan sarta nyepeng unit fana zat radian, sarta mangrupa link ku nu napas disambungkeun jeung Unit hirup-link sél na.

Link Unit, A Life-: nangkeupan sarta nyepeng unit fana zat airy, sarta mangrupa link ku nu hirup disambungkeun jeung formulir-link jeung napas-link hijian na
sél.

Link Unit, A Form-: nangkeupan sarta nyepeng unit fana zat cairan, sarta disambungkeun ku sél-link jeung unit hirup-link sél na.

Link Unit, A Cell-: nangkeupan sarta nyepeng unit fana zat padet, sarta ku nu eta disambungkeun kalayan sél lianna dina organ atawa bagian awak nu eta milik.

"Lost Soul," A: Naon anu disebut "jiwa leungit" teh sanes "jiwa" tapi mangrupakeun bagian tina bagian migawe, sarta teu sacara permanen, tapi ukur samentara, leungit atawa neukteuk off ti na ulang existences sarta porsi séjén tina migawe. Ieu kajadian nalika, dina hiji dua kasus, nyangkokkeun migawe boga ngaliwatan période lila kuat di selfishness ekstrim na dipake dina Lampu loaned mun eta di panipuan ngahaja, pembunuhan, uing, atanapi cruelty ka batur tur geus jadi musuh keur umat manusa. Mangka Lampu ieu ditarik sarta bagian migawe ceases mun ulang aya; eta lirén kana kamar tina kulit bumi di timer siksa nepika geus béak sorangan, jeung bisa saterusna datang deui di bumi. Kasus kadua nalika nyangkokkeun migawe geus wasted nu Lampu ngaliwatan timer indulgence di pelesir, gluttony, inuman jeung ubar, sarta pamustunganana jadi hiji jelema bodo teu bisa jadi cageur. Lajeng nu bagian migawe mana ka chamber di bumi. Aya eta tetep nepika bisa diwenangkeun neruskeun ulang existences na. Dina duanana kasus, pangsiun teh nyaeta pikeun kasalametan batur, kitu ogé sorangan.

cinta: nyaeta Sameness Sadar ngaliwatan alam; kana migawe di manusa, nya eta rarasaan-na-kahayang na jadi di sejen tur salaku muka diri jeung kahayang-na-rasa muka diri di na salaku lianna.

Cinta dina migawe: mangrupa nagara rugbi saimbang jeung interaksi antara rarasaan-na-kahayang, nu masing-masing karasaeun jeung kahayang sorangan janten na nyaeta sorangan dina tur salaku lianna.

Bohong na Dishonesty: kahayang janten teu jujur ​​tur ngabohong téh pasangan husus tina Dedemit; aranjeunna buka babarengan. Anjeunna anu pilih janten teu jujur ​​tur ngabohong hiji anu sanggeus pangalaman panjang ngaliwatan kahirupan geus gagal pikeun nempo hal sakumaha aranjeunna
sarta geus misinterpreted naon geus anjeunna katalungtik. Anjeunna geus leuwih utamana katempo sisi awon tina jalma sarta geus yakin dirina nu sagala lalaki anu liars na anu teu jujur, jeung yén maranéhanana anu biasana dipercaya jujur ​​tur jujur ​​téh ukur cukup palinter nutupan nepi dishonesty maranéhanana jeung keur nyumputkeun ngampar maranéhanana. kacindekan ieu breeds hatred tur dendam sarta timer dipikaresep; sarta salah sahiji anu janten musuh ka manusa, salaku kriminal outright atawa salaku shrewd
sarta plotter ati ngalawan batur keur kaunggulan na sorangan. Sanajan hébat hiji musibat ka dunya yén salah bisa jadi, pikiran diangkat jadi takdir na bakal pamustunganana nembongkeun anjeunna keur dunya jeung ka dirina. Anjeunna dina jangka waktu nu bakal diajar yen kajujuran jeung truthfulness dina pamikiran jeung aksi némbongkeun jalan ka Timer pangaweruh.

niat jahat:teh obsesi ku sumanget gering-will na hajat jahat ka ngadek, ngabalukarkeun sangsara; éta musuh keur alus-will na Peta katuhu.

tatakrama: Tatakrama alus anu alamiah dina karakter migawe; aranjeunna keur dimekarkeun, teu grafted. ngagosok deet moal nyumputkeun kualitas alamiah tina tata krama alus atawa goréng, naon bisa jadi posisi nu migawe di kahirupan.

perkara: mangrupa zat manifested salaku unit unintelligent sakumaha alam, sarta, anu kamajuan janten unit calakan sakumaha Triune Selves.

hartina: nyaéta niat dina pamikiran anu ditepikeun.

Sedeng, A: mangrupakeun istilah umum hartina channel, hartosna, atawa conveyance. Hal ieu di dieu dipaké pikeun ngajelaskeun hiji jalma anu awakna radian atawa astral exudes na radiates atmosfir nu metot salah sahiji loba sprites alam, elementals, atawa leuwih wandering di sanggeus nagara maot sarta anu neangan hirup. sedeng nu sahingga tindakan minangka sarana komunikasi antara hiji misalna jeung migawe na awak manusa.

memori: teh baranahan hiji gambaran ku nu di mana gambaran dicokot. Aya dua rupa memori: rasa-memori, sarta migawe-memori. Tina rasa-memori aya opat kelas: memori tetempoan, memori dédéngéan, rasa memori, sarta bau memori. Unggal susunan organ tina opat indera anu disusun pikeun nyokot tayangan sahiji unsur nu éta wawakil ti, sarta ngalirkeun nu tayangan mun yén dina numana tayangan anu dirékam, sarta ku nu sipatna dihasilkeun; di manusa, nya eta nu napas-formulir. The baranahan hiji gambaran anu memori a.

Mémori, Doer-: teh baranahan nagara bagean rarasaan-na-kahayang na dina awak hadir na, atanapi di salah sahiji urut awak eta geus cicing di di bumi ieu. migawe nu teu ningali atawa ngadangu atanapi rasa atawa ambeu. Tapi tempat wisata, disada, rasa, jeung bau nu impressed dina napas-formulir meta dina rarasaan-na-kahayang migawe jeung ngahasilkeun nyeri atanapi pelesir, bungah atawa ngenes, asa atawa sieun, gaiety atanapi gloom. parasaan ieu migawe-kenangan ti nagara bagean exhilaration atawa depresi mana eta geus ngalaman. Aya opat kelas tina migawe-memori: nu fisik psycho-, nu mangrupakeun réaksi rarasaan-na-kahayang acara fisik tina kahirupan mangsa kiwari; kenangan paranormal, anu anu réaksi
rarasaan-na-kahayang tempat na hal, keur atawa lawan nu alatan kondisi sarupa ngalaman di urut nyawa; kenangan psycho-mental, nu patarosan perhatian tina bener atawa salah atawa anu ngarengsekeun masalah mental atawa
nu settling kaayaan ngadadak atawa teu kaduga tina kahirupan; jeung psycho-noetic memori nu masalah pangaweruh identitas, iraha waktuna disappears dina masihan tur migawe anu sadar tina isolasi taun identitas timeless
irrespective sadaya nyawa jeung maotna eta geus dialirkeun.

Mémori, Sense-: ngalibatkeun (a) organ panon, salaku kaméra kalawan mana gambar nya éta dicokot; (B) rasa tetempoan jeung nu ku manéh jelas tur fokus geus dipigawé; (C) négatip atanapi plat on mana gambar nya éta jadi impressed ti mana gambar nya éta jadi dihasilkeun; sarta (d) hiji anu carana fokus jeung nyokot gambar. Susunan tetempoan organ teh aparatur mékanis dipaké dina ningali. Tetempoan mangrupa Unit alam unsur dipaké pikeun ngirimkeun éta tayangan atawa gambar fokus kana wangun napas-formulir. migawe mangrupa seer anu perceives gambar fokus kana napas-formulir na. The baranahan atawa memori gambar nu geus otomatis tur mechanically dihasilkeun ku pergaulan jeung obyék bisa inget. Sagala proses mental séjén interferes nganggo atanapi nyegah hiji baranahan gampang atawa memori. Salaku jeung rasa tetempoan jeung organ na keur ningali, jadi éta kalayan dédéngéan jeung rasa sarta ambeu, sarta reproductions maranéhanana salaku kenangan. Ningali aya mémori optik atawa fotografik; dédéngéan, mémori auditory atanapi phonographic; tasting, mémori gustatory; sarta smelling, mémori olfactory.

Sikep méntal sarta méntal siapkeun:sikep méntal Salah urang téh outlook salah urang dina kahirupan; éta salaku hiji atmosfir jeung niat umum janten atawa ngalakukeun atawa boga hal. set méntal nya cara nu tangtu sarta ngandung harti dina mahluk atanapi ngalakukeun atawa ngabogaan naon hal anu, anu ditangtukeun sarta dibawa ngeunaan ku pamikiran.

Méntal Operasi: aya ragam atawa cara atawa kerja tina sagala salah sahiji tilu pikiran nu dipaké ku migawe-di-nu-awak.

Metempsychosis: ieu periode sanggeus migawe geus ninggalkeun Aula kiamat sarta napas-formulir, sarta aya dina jeung ngaliwatan prosés purgation, dimana eta misahkeun maranéhanana kahayang na nu ngakibatkeun nalangsara, ti kahayang na hadé nu nyieun senang. Metempsychosis ends lamun ieu geus rengse.

Pikiran: nyaéta fungsi tina calakan-jirim. Aya tujuh pikiran, nyaeta, tujuh jinis pamikiran ku Triune Self, jeung Lampu ti AKAL, -yet aranjeunna salah. Kabéh tujuh jinis anu meta nurutkeun salah sahiji prinsip, nu, nyekel Lampu steadily dina subyek mikir. Aranjeunna: pikiran kuring-ness jeung pikiran selfness of knower nu; pikiran rightness jeung pikiran alesan tina thinker nu; pikiran rarasaan jeung pikiran kahayang migawe; na awak-pikiran anu ogé dipaké ku migawe pikeun alam, jeung alam wungkul.

Istilah "pikiran" anu di dieu dipaké salaku anu fungsi atawa prosés atawa hal kalawan mana atawa ku nu pamikiran geus rengse. Ieu mangrupakeun istilah umum di dieu pikeun tujuh pikiran, sarta masing-masing tujuh nyaeta tina samping alesan tina thinker tina Triune Self. Pamikiran teh nyepeng ajeg tina Lampu Sadar kana subyek mikir. Pikiran keur kuring-ness jeung pikiran pikeun selfness nu dipaké ku dua sisi tina knower tina Triune Self. Pikiran pikeun rightness jeung pikiran alesan nu dipake ku thinker tina Triune Self. Rarasaan-pikiran jeung kahayang-pikiran jeung awak-pikiran anu keur dipaké ku migawe: kahiji dua ngabedakeun rasa jeung kahayang ti awak jeung alam jeung boga aranjeunna dina rugbi saimbang; awak-pikiran anu bisa dipaké ngaliwatan opat indera, pikeun awak jeung hubungan na jeung alam.

Kapikiran, The Body-: Tujuan nyata awak-pikiran anu keur dipakéna rarasaan-na-kahayang, miara sarta ngadalikeun awak, sarta liwat awak pikeun panduan tur kadalikeun opat alam ku cara maké di opat indera jeung organ maranéhanana dina awak. Awak-pikiran bisa mikir ngan ngaliwatan panca indra na di istilah diwatesan kana itungan jeung zat sensuous. Tibatan dikawasa, kadali awak-pikiran perasaan-na-kahayang ambéh maranéhanana anu bisa ngabedakeun diri tina awak, sarta awak-pikiran kitu mendominasi pamikiran maranéhanana anu sipatna compelled mun dipikir tina segi indra tinimbang di istilah cocog mun rasa-na-kahayang.

Kapikiran, The Feeling-: éta ku nu rasa nyangka, nurutkeun opat fungsi na. Di handap ieu mangrupakeun perceptiveness, conceptiveness, formativeness, sarta projectiveness. Tapi tinimbang ngagunakeun ieu keur emansipasi téa tina tindakan ngajadikeun babu ka alam, aranjeunna dikawasa ngaliwatan awak-pikiran ku alam ngaliwatan opat indera: tetempoan, dédéngéan, rasa, jeung bau.

Kapikiran, The Desire-: mana kahayang kedah nganggo mun disiplin jeung kontrol rarasaan na sorangan; ngabedakeun sorangan salaku kahayang ti awak di mana éta; sarta, pikeun mawa ngeunaan Rugbi téa kalawan rarasaan; eta geus, gantina diwenangkeun sorangan janten bawahan ka na bisa dikawasa ku awak-pikiran di layanan kana itungan jeung ka objék alam.

moral: anu ditangtukeun kana gelar nu parasaan tur kahayang salah urang keur dipandu ku sora soundless nurani dina haté ngeunaan naon teu ngalakukeun, jeung ku judgment sora alesan, saperti naon anu kudu dipigawé. Lajeng, notwithstanding allurements sahiji pancaindera, ngalaksanakeun salah urang bakal lugas tur katuhu, nu aya kaitannana ka muka diri jeung kalawan tinimbangan pikeun batur. moral hiji urang bakal latar tukang sikep méntal salah urang.

mistik: teh kapercayaan atawa usaha pikeun komuni kalawan Gusti, ku tapa atanapi ku ngalaman nu nearness, ayana atawa communing sareng Allah. Mystics téh tina unggal bangsa jeung agama, jeung sababaraha kudu aya agama husus. métode atawa amalan maranéhna rupa-rupa ti tiiseun di sepi ka latihan fisik telenges sarta exclamations ti seclusion individu keur démo massa. Mystics téh biasana jujur ​​dina karsa jeung aqidah maranéhanana sarta mangrupakeun earnest di devotions maranéhanana. Éta bisa naek di ekstasi dadakan ka beatific jangkung, sarta tilelep kana bojong depresi; pangalaman maranéhanana bisa jadi ringkes atawa berkepanjangan. Tapi ieu ukur pangalaman parasaan tur hawa nafsu. Aranjeunna teu hasil pamikiran jelas; aranjeunna teu boga pangaweruh. Naon maranéhna nganggap janten kanyaho Allah atanapi nearness ka Allah anu invariably dihubungkeun jeung objék tina tetempoan, dédéngéan, rasa atawa ambeu, nu mangrupakeun sahiji pancaindera-moal di Self, atawa tina AKAL.

alam: mangrupakeun mesin diwangun ku totalitas unit unintelligent; unit anu sadar salaku fungsi maranéhna wungkul.

kabutuhan: nyaeta takdir, aksi compelling, biasana saharita, ti mana aya ngewa pikeun dewa atanapi lalaki.

Noetic: Yén nu pangaweruh atawa nu patali jeung pangaweruh.

jumlah: nyaeta Hiji, sacara gembleng, salaku buleudan, nu sadayana angka anu kaasup.

Angka: mangrupakeun prinsip mahluk, dina kontinuitas jeung hubungan persatuan, Oneness.

hiji: mangrupakeun Unit, hiji kahijian atanapi sadayana, asal jeung citakan sadaya nomer salaku bagian na, dina extension atanapi parantosan.

Oneness: teh hubungan katuhu sadaya prinsip jeung bagian
mun unggal lianna.

pamadegan: mangrupa judgment diucapkan sanggeus tinimbangan alatan tina sagala aspék subjek sual.

kasempetan: is the time pas atawa nguntungkeun atawa kaayaan atawa tempat pikeun aksi keur ngalengkepan sagala Tujuan dibikeun tur nu utamana masalah kaperluan atawa hayang urang.

nyeri: nyaéta set tina sensations disturbing salaku pinalti mikir bener atawa ngalakukeun, sarta mangrupakeun perhatikeun dilayanan dina migawe rarasaan-na-kahayang piceun ngabalukarkeun na.

markisa: teh raging tina parasaan tur kahayang ngeunaan objek atawa subjék tina thesenses.

sabar: nyaeta tenang jeung ati kegigihan dina prestasi kahayang atawa tujuan.

Awak fisik sampurna: teh kaayaan atawa kondisi nu nu pamungkas, anu lengkep; ti mana sia bisa leungit, atawa nu nanaon bisa ditambahkeun. Sapertos anu awakna sexless sampurna fisik tina Triune Self dina Realm of
Permanence.

kapribadian: mangrupa awak corporeal manusa, topéng, dina jeung ngaliwatan numana migawe incorporeal kahayang-na-rarasaan nyangka na speaks sarta meta.

pesimis: mangrupakeun sikep méntal dihasilkeun tina observasi atawa kapercayaan yen kahayang manusa moal bisa jadi wareg; yén jalma jeung dunya anu kaluar tina gabungan; na, nu aya nganggur dipigawé ngeunaan eta.

rencana: éta nu nembongkeun cara atawa hartosna ku nu Tujuan ieu dilakonan.

Kabungahan: mangrupa aliran sensations dina perjangjian kalayan panca indra, sarta gratifying kana rarasaan-na-kahayang.

puisi: nyaéta seni modeling harti pamikiran jeung wirahma kana bentuk atanapi kecap tina rahmat atanapi tina kakuatan.

Titik, A: éta nu tanpa dimensi tapi ti mana dimensi datangna. Hiji titik mangrupa awal unggal hal. The unmanifested jeung manifested dibagi ku titik hiji. The manifests unmanifested ngaliwatan titik hiji. The manifested mulih ka unmanifested ngaliwatan titik hiji.

Poise: nyaeta kaayaan kasaimbangan, tina equanimity pikiran jeung kontrol awak, nu salah nyangka na karasaeun sarta tindakan sareng betah, teu kaganggu ku kaayaan atawa kondisi, atawa ku pikiran atanapi meta batur.

possessions: anu necessaries kayaning pangan, pakean, panyumputan, sarta sarana pikeun ngajaga kepribadian salah di posisi na dina kahirupan; dina kaleuwihan ieu sarta dina sakabéh ngahormat séjén aranjeunna snares, paduli, sarta shackles.

Kakuatan, Sadar: nyaeta kahayang, nu brings ngeunaan parobahan dina diri, atawa nu ngabalukarkeun parobahan dina hal séjén.

Pranayama: mangrupakeun istilah basa Sanskerta nu tunduk kana sababaraha tafsir. Praktis dilarapkeun hartina kadali atanapi pangaturan engapan ku latihan prescribed of inhalation diukur, gantung, exhalation, gantung, sarta deui inhalation pikeun sababaraha rounds misalna atanapi pikeun kurun waktu nu tangtu. Dina Sutras Yoga of Patanjali, pranayama dirumuskeun salaku kaopat dina dalapan tahapan atanapi tahapan yoga. Tujuan pranayama disebut jadi kontrol prana, atanapi kontrol pikiran dina konsentrasi. Sanajan kitu, praktek pranayama confuses jeung ngéléhkeun tujuan, sabab pamikiran diarahkeun atawa dina breathings atanapi on prana, sarta titik dina engapan. pamikiran ieu sareng stopping di breathings nyegah pamikiran nyata. Lampu nu Sadar dipaké dina pamikiran-sangkan dipikawanoh jeung thinker subyek na pamikiran-ieu dicegah tina ngalir ku stopping aliran alam jeung nu biasa di engapan fisik. The Sadar Lampu asup ngan di dua titik nétral antara inbreathing na outbreathing na outbreathing jeung inbreathing. stoppage bakal terus kaluar Lampu. Lantaran kitu, euweuh Lampu; euweuh pamikiran nyata; euweuh yoga nyata atawa Rugbi; euweuh kanyaho nyata.

leuwih sering dipake tinimbang: teh ni'mat sababaraha jalma, tempat atawa hal ku rarasaan jeung kahayang, tanpa hal alatan pikeun katuhu atawa alesan; eta nyegah visi méntal leres.

prasangka: geus ditilik hiji jalma, tempat atawa hal nu rarasaan-na-kahayang anu sabalikna, tanpa tempo, atawa paduli, katuhu atawa alesan. Prasangka nyegah judgment katuhu sarta ngan.

prinsip: teh substratum ti mana kabeh prinsip anu kumaha aranjeunna sarta ku nu maranéhna bisa dibédakeun.

Prinsipna mah, A: éta dasar dina hal nu ieu, ku nu eta sumping ka jadi naon nya, tur luyu jeung nu karakter na bisa jadi dipikawanoh dimana wae ieu.

kamajuan: ieu teh terus ningkat dina kapasitas janten sadar, tur dina kamampuh nyieun pamakéan alus anu sahiji anu salah téh sadar.

hukuman: nyaeta hukuman pikeun aksi salah. Ieu teu dimaksudkeun pikeun ngakibatkeun siksa na nalangsara ka salah dihukum; eta anu dimaksudkeun pikeun ngajarkeun hiji dihukum yén anjeunna teu tiasa ngalakukeun salah tanpa sangsara, pas atawa telat, konsékuansi tina salah.

tujuan: mangrupa motif guiding dina usaha salaku hal saharita, nu salah strives, atawa subjek pamungkas bisa dipikawanoh; éta arah sadar gaya, niat dina kecap atanapi dina peta, anu prestasi pamikiran jeung usaha, nya prak attainment.

Quality: nyaeta darajat kaunggulan dimekarkeun dina hakekat jeung fungsi hiji hal.

Kanyataanana, A: nyaeta hiji unit sakumaha anu kasebut, unattached, hal éta sorangan; yén nu salah itungan atawa geus sadar tina, dina kaayaan atawa dina pesawat on mana éta, tanpa tinimbangan atawa hubungan nanaon lian ti éta.

Kanyataanana, relatif: nu kontinuitas fakta atawa hal sarta hubungan maranéhna pikeun silih, dina kaayaan jeung dina pesawat on mana maranéhna aya observasi.

Kanyataanana, pamungkas: Eling, changeless tur mutlak; Ayana eling di na liwat unggal sarta unggal Unit alam jeung Triune Self na AKAL sapanjang waktu na spasi dina abadi, salila entirety tina continuity kamajuan angger na ngaliwatan derajat kantos luhur di mahluk sadar nepika hiji kalawan jeung sakumaha eling .

Realm of Permanence, The: pervades nu phantasmagoria tina dunya ieu manusa tina kalahiran jeung pati, kawas jadi cahya panonpoé pervades hawa urang hirup. Tapi fana nu nilik na understands nu Realm henteu leuwih ti urang tingali atanapi ngartos cahya panonpoé anu. alesan teh nya eta panca indra tur persepsi anu henteu saimbang, sarta moal attuned kana hal anu waktos jeung pati moal bisa mangaruhan. Tapi Realm of Permanence ngasuh up na preserves dunya manusa tina karuksakan utter, sakumaha cahya panonpoé carana hirup jeung tumuwuhna mahluk hirup. The migawe sadar dina awak bakal ngartos tur ngarasa éta Realm of Permanence sakumaha anjeunna understands na distinguishes dirina tina awak ngarobah nu anjeunna kahayang na karasaeun sarta nyangka.

alesan: teh analyzer, regulator sarta hakim; administrator kaadilan salaku aksi pangaweruh nurutkeun hukum rightness. Ieu téh mangrupa jawaban tina patarosan jeung rumusan masalah, awal jeung tungtung pikiran, jeung pituduh keur pangaweruh.

Ulang ayana: mangrupa bagian migawe ninggalkeun porsi séjén téa, dina istence, mun ulang aya jauh ti sorangan, di alam, lamun sato awak manusa geus disiapkeun jeung dijieun siap pikeun ka asupkeun na nyandak hiji tinggal hirup dina awak éta. dijieun awak sato siap ku latihan eta sangkan ngagunakeun itungan anak, leumpang, sarta pikeun ngulang kecap nu eta geus dilatih ngagunakeun. Yén hancana, kawas beo hiji, bari éta kénéh sato. Janten manusa pas éta calakan, sabab ditémbongkeun ku patarosan nu eta miwarang, sarta naon deui understands.

kaderisasi: teh ngabalikeun tina generasi, procreation awak. Hartina: sél germ dina awak nu dipaké teu mawa awak sejen kana dunya tapi nepi ka robah sareng masihan hiji urutan anyar jeung luhur hirup keur awak. Ieu salah ku rebuilding awak tina hiji jalu lengkep atanapi awak bikangna kana badan jasmani sexless lengkep jeung sampurna, nu geus dilakonan ku teu entertaining pikiran bandung atanapi pamikiran ngeunaan meta seksual; jeung ku sikep méntal pengkuh kana baranahan awakna salah urang sorangan kana kaayaan sampurna aslina ti mana eta sumping.

hubungan: nyaeta asal jeung sekuen dina kahijian pamungkas ku nu sagala unit alam jeung unit calakan sarta Intelligences nu patali dina Sadar Sameness.

Ageman: teh dasi tina salah atawa sakabéh opat unsur alam, saperti tina seuneu atanapi hawa atawa cai atawa bumi ngaliwatan panca indra awak tetempoan, dédéngéan, rasa, atanapi bau, éta nyepeng atawa ngiket dina migawe sadar dina awak deui alam. Hal ieu dilakukeun dina pikiran jeung meta ku ibadah jeung ku kurban kurban jeung lagu na sprinklings atanapi immersions dina cai sarta ku menyan jeung salah sahiji atawa leuwih dewa tina unsur seuneu, angin, cai, atawa bumi.

tanggung jawab: gumantung kana kapasitas uninga katuhu ti salah; eta teh gumantungna jeung amanah nu bisa ditempatkeun dina hiji keur ngalakukeun sagala rupa nu anjeunna dina kaliwat tur hadir geus nyieun, atawa bakal di mangsa nu bakal datang sangkan, dirina jawab. Tanggung jawab ngalibatkeun kajujuran jeung truthfulness, ngahargaan sarta trustworthiness sarta ciri séjén kayaning mangrupakeun karakter kuat sarta henteu sieun, nu kecap téh leuwih dipercaya ti mangrupa kontrak légal.

kiamat: ngabogaan harti twofold. Kahiji nyaeta ngumpul babarengan nu opat indera jeung compositors awak tina kahirupan kaliwat, nu anu disebarkeun kana alam sanggeus maot, sarta nu rebuilding ku napas-bentuk awak fleshly anyar pikeun ngawula ka salaku tempatna migawe dina na mulang ka hirup bumi. Harti kadua jeung nyata yén migawe dina lalaki atawa awéwé awakna regenerates awak seksual ti sampurna lalaki atawa awéwé awakna nyaeta, ka badan mana anu kabutuhan poko tina dua jenis kelamin nu dihijikeun kana hiji badan jasmani sampurna jeung dibalikeun, resurrected , mun kaayaan urut na aslina tur abadi miboga kasampurnaan.

dendam: nyaeta kahayang hungering mun inflict tatu dina sejen di kalang jeung sakumaha hukuman pikeun wrongs nyata atawa imagined ngalaman, sarta pikeun nyugemakeun kahayang salah urang keur pamales kanyeri.

wirahma: teh karakter tur harti pamikiran ditepikeun ngaliwatan ukuran atanapi gerak dina sora atawa formulir, atawa ku tanda atawa kecap ditulis.

katuhu: ngarupakeun jumlah tina pangaweruh anu salah téh sadar, sakumaha aturan nya ku aksi ti jero.

Rightness: mangrupa standar pikiran jeung aksi, salaku hukum prescribed jeung aturan ngalaksanakeun, keur migawe rarasaan-na-kahayang dina awak urang. Hal ieu lokasina di jantung.

sedih: teh wancahan tina rasa ku pamikiran pasif.

Diri, The Tinggi: nyaeta kahayang atawa kahayang anu manusa teh nyaeta sadar tina salaku mahluk nu leuwih luhur, di luhur, punjul ka sensuous, carnal, kahayang trivial jeung Bintara tina kahirupan sapopoe na. Pangatur luhur sanes a keur misah ti
kahayang di manusa, tapi manusa nu nyangka ngeunaan diri luhur sabab, sakumaha kahayang, geus inseparably patali ka selfness tina knower sahiji na Triune Self, ku kituna sumber nyata kahayang salah urang keur "kana Self Tinggi".

Timer delusion: teh kaayaan kana nu migawe nu nyimpen sorangan ku letting atraksi atawa repulsion, leuwih sering dipake tinimbang atawa prasangka, pangaruh pamikiran.

Selfness: mangrupa pangaweruh sorangan salaku knower tina Triune Self.

sensasi: mangrupa kontak jeung gambaran unit alam on rarasaan, ngaliwatan panca indra na saraf awak, hasilna dina rasa, hiji emosi, kahayang. Sensasi sanes rarasaan, hiji emosi, atawa kahayang. Tanpa awak, rarasaan boga sensasi. Bari rarasaan aya dina awak aya aliran konstan unit alam datang ngaliwatan panca indra tur ngaliwatan awakna sakumaha tayangan dina rasa, rada kawas hiji gambaran tina mangsi kana kertas. Salaku tanpa tinta na kertas pasti bakal euweuh kaca dicitak, jadi tanpa aliran unit alam jeung rarasaan pasti bakal euweuh sensasi. Sagala ngilu jeung pleasures jeung émosi, sagala joys jeung amoy jeung takwa, anu sedih, gloom na despondency anu sensations, hasil tayangan dijieun dina rasa, ku kontak tina unit alam. Kitu ogé aya réspon ku kahayang kana tayangan dijieun dina rasa, sakumaha avidity, cupidity, covetousness, avarice, rapacity, nafsu, atawa aspirasi. Tapi kahayang sorangan tanpa awak téh taya sahiji, teu leuwih ti rarasaan téh gambaran dijieun dinya ku kontak na jeung unit alam.

Indera awak: anu duta alam di pangadilan lalaki; wawakil ti opat unsur agung seuneu, angin, cai, jeung bumi nu individualized sakumaha tetempoan, dédéngéan, rasa, jeung bau awak manusa.

sentimen: nyaeta pendapat anu ditepikeun ku perasaan tur pamikiran jeung hal ka jalma, tempat atawa hal.

Sentimentality: teh debasement tina rasa ku sentimen palsu.

sexes: anu exteriorizations di alam pikiran di kahayang jeung rarasaan hasilna awak jalu jeung nu bikang.

seksualitas: teh kondisi hipnotik tina rasa-na-kahayang dina awak manusa ngalaman bentuk jeung fase alam-madness atanapi alam kaayaan mabok.

tetempoan: mangrupakeun unit seuneu, akting salaku duta ti unsur seuneu alam dina awak lalaki. Tetempoan mangrupa saluran liwat mana unsur seuneu alam jeung sistem generative dina polah awak jeung meta dina unggal lianna. Tetempoan teh Unit alam nu hubungan jeung koordinat organ sistem generative sarta fungsi salaku tetempoan ku hubungan ditangtoskeun organ na.

tiiseun: mangrupa pangaweruh dina repose: katentreman sadar tanpa gerak atawa sora.

dosa: teh pamikiran na lakukeun naon salah weruh janten lepat, ngalawan rightness, naon salah weruh janten katuhu. Naon miang tina naon anu salah weruh janten katuhu, nya dosa. Aya dosa ngalawan muka diri, ngalawan batur, sarta ngalawan alam. Hukuman dosa anu nyeri, panyakit, kasangsaraan, sarta, pamustunganana, maot. Dosa aslina teh pamikiran, dituturkeun ku kalakuan seksual.

skill: nyaeta darajat seni dina ekspresi naon salah nyangka na kahayang na karasaeun.

saré: teh letting lebet ku rarasaan-na-kahayang migawe, dina sistim saraf jeung opat indera awak, sarta retiring kana diri dina saré dreamless. The letting lebet téh dibawa ngeunaan ku slackening nu handap tina kagiatan awak kusabab kedah miboga sésana, pikeun alam pikeun ngalereskeun nu wastes, sarta nepi ka kondisi awak mangsa henteuna migawe urang. Lajeng migawe anu kaluar tina touch jeung alam teu bisa ningali, ngadangu, toel atawa ambeu.

bau: mangrupakeun unit unsur bumi, wakil unsur bumi dina awak manusa. Bau téh taneuh on mana unsur bumi alam jeung dina sistim digésti mah dina papanggih awak jeung kontak. Tetempoan tindakan jeung dédéngéan, dédéngéan meta ngaliwatan rasa, rasa meta di bau, bau meta dina awak. Tetempoan mangrupa fiery nu, dédéngéan airy nu, rasa nu caian, sarta bau anu earthy padet. Bau anu jadi dadasar dina nu tilu itungan séjénna meta.

Somnambulism: teh leumpang ngeunaan mangsa sare jero, anu ngalakonan hal ku sleeper salaku sanajan jagjag, sarta, dina kasus nu tangtu, tina ngajalankeun feats yén somnambulist teu bakal nyobian bari ngahudangkeun. Somnambulism mangrupa hasil pamikiran pasip bari ngahudangkeun; jeung pamikiran pasip sapertos ngajadikeun tayangan jero dina napas-formulir. Lajeng sometime dina saré jero nu mana ieu ngimpi dina kaayaan bangun dilumangsungkeun otomatis ku napas-formulir, nurutkeun rencana inscribed thereon ku somnambulist kana.

Somnambulist, A: nyaéta saré Walker, salah saha imajinatif tur anu awak jeung napas-formulir astral nu impressionable sarta tunduk kana saran; salah anu nyangka ngeunaan naon anu anjeunna resep ngalakukeun tapi takwa jeung ngalakukeun. Hal anu anjeunna parantos dipikir dina poé-ngimpi dina kaayaan bangun nu engké dina enacted ku napas-formulir na mangsa sare. Tapi, dina bangun, anjeunna teu sadar naon awakna geus dijieun pikeun ngalakukeun saré.

jiwa: The teu katangtu hal agama sarta philosophies, sakapeung ngomong janten abadi sarta di kali séjén bisa disebutkeun matuh pati, anu asal na takdir geus rupa accounted pikeun tapi nu geus sok geus bantuan janten bagian tina atawa nu patali jeung manusa nu awak. Ieu téh mangrupa formulir atawa sisi pasip tina napas-bentuk unggal awak manusa; samping aktip nyaeta napas nu.

spasi: mangrupa zat, anu kantos unmanifested na pingsan euweuh hal, anu mangrupa asal na sumber tiap hal manifested. Éta tanpa wates, patempatan, nagara atawa dimensi. Éta liwat unggal Unit alam, nu sadayana dimensi aya na sakabeh alam ngalir tur boga mahluk na.

Roh: teh sisi aktif tina hiji Unit alam nu energizes tur ngoperasikeun ngaliwatan sisi séjén atawa pasif téa, disebutna jirim.

Spiritism:. biasana disebut spiritualism, geus ulah jeung sprites alam atanapi elementals tina seuneu, angin, cai, jeung bumi, sarta sakapeung jeung bagian tina migawe sahiji manusa nu geus undur ti kahirupan bumi. Ieu téh biasana katempo atawa komunkasi jeung ngaliwatan hiji médium di trance. Dina trance, awak radian atawa astral sedeng nyaéta bahan atanapi formulir dipaké nu hiji undur némbongan, sarta partikel tina awak fleshly sedeng urang jeung partikel awak nu onlookers 'bisa jadi digambar améh masihan awak penampilan sarta beurat . Notwithstanding nu jahiliah jeung tipu daya disambungkeun jeung materializations misalna dina seances, bagéan hiji anu maot bisa balik sarta muncul ngaliwatan instrumentality sedeng a.

zat: nyaeta spasi euweuh watesna, tanpa bagian, homogen, sami di sakuliah, anu sadayana ngandung "euweuh hal," pingsan sameness, nu, Tapi, kiwari sakuliah alam.

ayaan: nyaeta dina accomplishing sahiji tujuan.

Succubus: mangrupa formulir bikang halimunan nyoba obsess atawa boga hubungan seksual sareng lalaki salila saré. Kawas incubus nu, succubi aya dua rupa, sarta rupa-rupa wangun jeung hajat. Incubi na succubi teu matak bisa ditolerir di handapeun pretext nanaon. Éta bisa ngalakukeun loba ngarugikeun sarta ngabalukarkeun undreamed-of nalangsara ka manusa.

Simbol, A:mangrupakeun obyék ditingali keur ngagambarkeun hiji subyek siluman nu salah nya mikir, sabab sorangan atawa dina hubungan matuh sejen.

rasa: mangrupakeun unit unsur cai alam ngembang ka darajat akting salaku menteri alam dina awak manusa. Rasa nyaeta saluran nu unsur cai alam jeung sistim sirkulasi dina awak ngiderkeun di unggal lianna. Rasa teh Unit alam nu commingles sarta hubungan unit of hawa jeung bumi dina unit miboga cai nyiapkeun aranjeunna pikeun sirkulasi jeung dicerna sarta dina organ sorangan alat anu fungsina jadi rasa.

Thinker: The thinker nyata tina Triune Self nyaeta antara knower na, sarta migawe na di awak manusa. Ieu nyangka jeung pikiran rightness jeung pikiran alesan. Aya hesitancy atanapi mamang di pamikiran na, teu kaayaan teu satuju diantara rightness sarta alesan. Ayeuna damel moal aya kasalahan dina pamikiran na; sarta naon deui nyangka mangrupakeun sakaligus éféktif.

migawe-di-nu-awak spasmodic na unsteady dina pamikiran; rarasaan-na-kahayang-pikiran na teu salawasna di perjangjian, sarta pamikiran maranéhanana dikawasa ku awak-pikiran nu nyangka ngaliwatan panca indra na tina objék tina panca indra. Na, tinimbang jeung Lampu jelas, pamikiran geus rengse biasana dina kabut anu na jeung Lampu diffused dina kabut anu. Acan, peradaban di dunya teh hasil tina pamikiran jeung pikiran anu dijieunna eta. Anu sababaraha doers na awak manusa jadi sadar yen aranjeunna teh immortals anu sipatna, sarta ngadalikeun tibatan dikawasa ku, awak-pikiran maranéhanana, aranjeunna lajeng bisa ngahurungkeun bumi kana taman di unggal jalan punjul mun egendary nu paradise.

pamikiran: teh nyepeng ajeg tina Lampu Sadar aya dina dina subyek mikir. Éta prosés (1) seleksi hiji subjék atawa nyusun pertanyaan; (2) ngarobah éta Lampu Sadar kana eta, anu geus dipidamel ku méré perhatian sapinuhna salah urang keur eta; (3) ku ngayakeun ajeg sarta fokus dina Lampu Sadar dina subjék atawa sual; jeung (4) ku bringing nu Terang ka fokus dina subjek salaku titik hiji. Sabot Lampu Sadar geus fokus kana titik, titik nu muka kana fullness tina sakabéh pangaweruh subjek nu dipilih atanapi di jawaban kana patarosan ngarumuskeun. Pamikiran mangaruhan subjék nurutkeun karentanan maranéhanana sarta ku rightness jeung kakuatan tina
pamikiran.

Pamikiran, Active: nyaéta niat pikir dina subjék, jeung mangrupakeun usaha nyekel Lampu Sadar aya dina dina subjek, dugi matuh nu geus dipikawanoh, atanapi dugi mikir keur kacau atanapi tos ka subjék nu sejen.

Pamikiran, pasip: teh pamikiran anu dipigawé tanpa hajat definite; eta geus dimimitian ku pamikiran fleeting atanapi hiji gambaran tina pancaindera; antrian dianggurkeun atanapi dinten-ngimpi ngalibetkeun hiji atawa sakabéh tilu benak migawe dina Lampu sapertos
sakumaha bisa jadi di atmosfir paranormal.

Pamikiran nu teu Jieun Pikiran, nyaeta, takdir: Naha teu jalma pikir? Anjeunna nyangka kusabab indra na compel anjeunna mikir, ngeunaan objek tina pancaindera, ngeunaan jalma jeung acara, jeung réaksi pikeun aranjeunna. Sarta lamun manéhna nyangka manehna hayang jadi hal, pikeun ngalakukeun hiji hal, atawa meunang atawa boga hal. Anjeunna hayang! Jeung lamun anjeunna hayang manehna nempel dirina jeung Lampu dina pamikiran hiji, naon anjeunna hayang; anjeunna parantos dijieun pamikiran hiji. Anu ngandung harti yén anjeunna lampu di pamikiran na geus dilas kalawan kahayang na nu hayang, jeung zat sarta kursus Peta, atanapi ka obyék atawa hal anjeunna hayang. Ku éta pamikiran anjeunna geus napel na kabeungkeut dina Lampu jeung dirina. Sarta hijina cara anjeunna tiasa kantos ngosongkeun nu Lampu jeung dirina tina beungkeutan nu janten unattached; maksudna, manehna kudu saimbang dina pamikiran anu ngiket anjeunna, ku freeing nu Lampu jeung kahayang na tina hal eta hayang. Jang ngalampahkeun ieu, eta biasana nyokot nyawa countless, umur, pikeun neuleuman, ngartos; ngartos yen anjeunna teu tiasa meta salaku ogé sarta sakumaha kalawan bébas jeung hal nu anjeunna napel na dijilid, sakumaha anjeunna tiasa upami anjeunna teu napel, teu kabeungkeut. kahayang anjeun anjeun! Peta atawa hal rék téh henteu. Lamun ngagantelkeun sarta ngabeungkeut diri ka dinya ku pamikiran, Anjeun teu bisa meta salaku ogé lamun aya unbound tur haratis meta tanpa kantétan. Ku alatan éta, pikiran anu teu nyieun pikiran aya dina mahluk bébas pikir, jeung mun teu hayang, geus, tahan, tapi meta, mun boga, pikeun nahan, tanpa keur kabeungkeut polah, nepi ka naon nu kudu, keur naon tahan. Maksudna, mun dipikir di kabebasan. Teras Anjeun tiasa pikir jelas, mibanda Lampu jelas, sarta kalawan kakuatan.

Panginten, A: ieu hirup mahluk di alam, katimu jeung gestated di jantung ku perasaan-na-kahayang jeung Lampu Sadar, elaborated di na dikaluarkeun tina uteuk, sarta anu baris exteriorize salaku hiji kalakuan, obyek atawa acara, deui jeung deui, nepika nyaeta saimbang. Indungna migawe pamikiran nu tanggung jawab sakabeh hasil nu ngalir ti dinya dugi pamikiran anu saimbang; nyaeta, ku pangalaman ti exteriorizations, anu learning tina pangalaman, migawe anu
frees nu Lampu jeung rarasaan-na-kahayang ti obyék alam nu maranéhanana kabeungkeut, sarta jadi acquires pangaweruh.

Panginten, balancing a: Pamikiran extracts nu Lampu ti pamikiran hiji nalika perasaan-na-kahayang anu di perjangjian saling sarta duanana aya di perjangjian kalayan selfness ngeunaan kalakuan, obyek atawa acara anu geus disaksian ku kuring-ness. Mangka Mindahkeun pamikiran na restores nu Lampu ka atmosfir noetic tur dipikiran téh saimbang, teu aya deui.

Panginten, The balancing Factor dina: mangrupa tanda nu mana hate nurani perangko dina pamikiran sakumaha segel miboga cawad dina waktu kreasi dipikiran ku rarasaan jeung kahayang. Ngaliwatan sagala parobahan na exteriorizations pamikiran teh, tanda tetep dugi ka balancing pamikiran éta. Tanda na dipikiran ngaleungit nalika dipikiran téh saimbang.

Panginten, Kaputusan: Hiji urang presiding pamikiran dina waktu maot teh fatwa pamikiran keur hirup di handap di bumi. Ieu bisa jadi robah, tapi bari eta aturan eta pangaruh pamikiran-Na, mantuan dina seleksi associates sarta ngawujud na
atawa nawarkeun anjeunna ka batur pamikiran sarupa. Ieu sering megatkeun di seleksi hiji profési atawa bisnis atawa penjajahan anu anjeunna bisa nuturkeun ngaliwatan kahirupan. Bari tetep fatwa na panginten eta tempers disposition sarta méré
Warna mun outlook-Na dina kahirupan.

Pikiran, Ngadatangan: Pikiran ngiderkeun; aranjeunna salaku gregarious salaku kolotna téh; aranjeunna didatangan saling di atmospheres méntal manusa, sabab ti boga tujuan jeung objék nu sipatna dijieun, sarta aranjeunna papanggih di atmosfer kapentingan sarupa ti manusa anu nyieun éta. Pikiran anu jadi sabab lulugu ti pasamoan jeung asosiasi ti urang; nu sasaruaan pikiran maranéhna tarik urang babarengan.

waktos: teh robah unit atawa tina beurat unit dina hubungan maranéhna pikeun tiap lianna. Aya rupa-rupa waktos di alam na di nagara béda. Contona: massa unit nulis panonpoé, bulan, bumi, ngarobah dina hubungan maranéhna pikeun tiap sejen, nu diukur sakumaha waktu panonpoé, waktos bulan, waktu bumi.

Transmigrasi: nya éta prosés nu nuturkeun beungkeutan nu jalu manusa jeung kuman bikangna ku napas-formulir, anu jiwa awak ka hareup, dina konsepsi. Éta Migrasi tur ngumpul babarengan successively sagala
elemen sarta akherat na bentuk typal ti mineral jeung sayur jeung sato karajaan alam kana nu maranéhanana disebarkeun sanggeus maot, sarta anu patali jeung wangunan kana awak manusa anyar, hiji semesta anyar, nurutkeun kana jiwa, wangun awak kana janten, sareng Nyiapkeun eta janten tempatna fleshly keur mulang na ulang ayana bagian migawe nu Triune Self. Migrasi ti komponén awak téh sakuliah atanapi liwat karajaan ieu
alam: mineral atawa unsur, tutuwuhan atawa sayur, jeung sato, kana orok. Maksudna ahir transmigrasi ti jiwa, bentuk, keur manusa, di sakuliah atanapi liwat tilu karajaan alam kana manusa.

Self Triune: The indivisible timer nyaho tur abadi Hiji; identitas sarta bagian pangaweruh sakumaha knower; rightness na alesan na bagian salaku thinker, dina abadi; na, kahayang sarta rarasaan bagian salaku migawe, aya périodik kana bumi.

Self Triune sahiji alam, The: nyaéta salaku identitas dunya noetic of Triune Selves, sarta nangtung dina hubungan jeung AKAL Agung sakumaha carana Triune Self ka na AKAL.

trust: teh kapercayaan dasar dina kajujuran jeung truthfulness manusa sejen, sabab aya nu kajujuran jero seated dina hiji anu trusts. Nalika salah sahiji anu kuciwa ku kapercayaan misplaced di sejen, anjeunna kedah
moal leungit kapercayaan dina dirina, tapi manéhna kudu diajar awas, ati-ati tina naon na di saha anjeunna trusts.

truthfulness:nyaeta kahayang pikir jeung nyarita straightforwardly ngeunaan hal tanpa intending mun falsify atanapi misrepresent subjek dipinkanyaho atawa diucapkeun ngeunaan. Tangtu, mangka dipikaharti yén salah teu kudu nembongkeun ka
prying atawa jalma hayang weruh sagala rupa nu anjeunna weruh.

jenis: A tipe teh awal atawa mimiti formulir, sarta bentuk mangrupa citakan sarta parantosan tipe éta. Pikiran téh jenis ti sato jeung objék sarta mangrupakeun bentuk bodied kaluar salaku ungkapan tina parasaan manusa jeung kahayang dina layar alam.

pamahaman: nyaeta perceiving jeung perasaan naon hal anu ngeunaan diri, naon hubungan maranéhanana téh, jeung comprehending naha aranjeunna kitu na téh jadi patali.

Unit, A: mangrupa salah sahiji indivisible na irreducible, bunderan, anu boga hiji sisi unmanifested, sakumaha ditémbongkeun ku diaméterna horizontal. Sisi manifested boga aktif sarta sisi pasip, sakumaha ditémbongkeun ku garis pertengahan nangtung. Parobahan nu dijieun ku interaksi maranéhanana anu effected ku ayana unmanifested ngaliwatan duanana. Unggal Unit boga potentiality tina jadi hiji jeung pamungkas kanyataanana-eling-ku progression konstan taun keur sadar di kantos
derajat luhur.

hijian: Latihan sarta atikan unit dumasar kana dalil yen unggal Unit alam boga potentiality tina jadi hiji AKAL. Atikan ngeunaan Unit anu dilakukeun dina universitas Laws. A universitas Laws mangrupakeun
perfected, awak fisik sexless tina Realm of Permanence, nu diatur ku migawe na thinker na knower of a lengkep Triune Self nurutkeun Orde abadi of progression.

Atikan ti Unit unintelligent alam diwangun dina kanaékan dina mahluk consecutively sadar salaku fungsi na ngaliwatan sagala derajat nepika ahirna lulusan ti Universitas, jadi hiji Unit calakan saluareun alam.

The derajat dina awak sampurna téh: Hijian fana, unit compositor, sarta akal unit, sarta tungtungna aya unit napas-formulir nu aya dina latihan bisa lulusan alam jeung jadi hiji Unit calakan sadar as didinya jeung of sadaya
hal sarta hukum. Hijian fana anu ku compositors diwangun kana na fungsina salaku struktur dina sakabéh bagian awak universitas hukum. Salila maranéhna tetep transitory aranjeunna empowered tur boga muatan salaku hukum na dikirim mudik janten hukum operasi alam. Hijian rasa nu duta ti elemen hébat seuneu, angin, cai, jeung bumi, anu aya pikeun panduan nu opat sistim-generative, engapan, sirkulasi jeung pencernaan-sahiji nu organ
anu bagian operasi. Unit napas-formulir koordinat indra na sistem jeung organ kana konstitusi fungsi awak.

Unit, Alam: anu dibedakeun ku mahluk sadar as fungsi maranéhna wungkul. Hijian Alam deui teu sadar of nanaon. Aya opat rupa: Hijian bébas nu unbound na unattached kana unit séjén dina masal atawa struktur; Hijian fana, nu utamana diwangun kana atanapi cohere dina struktur atawa massa keur waktu lajeng lulus on; Hijian compositor, nu nyusun jeung tahan unit fana keur waktu; jeung akal unit, sakumaha tetempoan, dédéngéan, rasa, jeung bau, nu ngadalikeun atawa ngatur opat sistim awak manusa. Kabéh unit alam anu unintelligent.

Unit, Hiji Organ: Ngaliwatan hiji Unit sél-link hiji Unit organ ngajaga dina hubungan sakabéh sél nu organ diwangun, supados tiasa nedunan fungsi na atawa fungsi nu numbu ka organ séjén kana salah sahiji opat sistim dina awak nu eta milik.

Unit, Rasa: mangrupa unit opat link alam dina awak nu nyambung jeung nyaritakeun opat indera tina tetempoan, dédéngéan, rasa, jeung bau, kalawan masing-masing opat sistim maranéhna: tetempoan jeung generative nu, dédéngéan jeung engapan, rasa kalawan circulative, sarta bau jeung pencernaan nu; na, jeung opat elemen: seuneu, angin, cai, sarta bumi.

kasombongan: teh emptiness ghaib na unappreciated sadaya objék atawa posisi na sesi nu dipikahoyong di dunya, sakumaha dibandingkeun jeung Realm of Permanence; eta teu ngarti kana uselessness of striving pikeun
enjoyment popularitas, sarta pikagumbiraeun sarta penampilan kaayaan, nalika evanescence maranéhanana dibandingkeun jeung kakawasaan bakal di praktek kajujuran jeung truthfulness.

Vices, Cloaks tina: dieu disebut, anu kahayang jahat jeung depraved tina migawe dina kahirupan manusa nu, dina na sanggeus nagara maot ngakibatkeun nalangsara bari migawe nu ieu nyobian pikeun misahkeun tina aranjeunna. basa kahayang salaku cloak of vices ogé sangsara,
sabab geus aya sarana indulgence tanpa awak manusa. Kituna aranjeunna mindeng neangan atmosfer hiji manusa anu boga kawas kahayang jeung saha daék atawa janten korban ka pangjurung kana mabok atanapi kajahatan.

kahadean: nyaeta kakuatan, kakuatan will, dina praktek kajujuran jeung truthfulness.

Will, Free: Will kahayang dominan, momen, tina périoda hiji, atanapi hirup teh. Ieu mendominasi kahayang na nentang jeung bisa ngadominasi kahayang batur. Kahayang teh kakuatan sadar dina, anu bisa mawa ngeunaan parobahan dina sorangan atawa anu robah hal lianna. Taya kahayang dina manusa teh aya haratis, sabab geus napel atawa nempel sorangan pikeun objék tina pancaindera lamun pamikiran. Hiji kahayang bisa ngadalikeun atawa jadi dikawasa ku kahayang sejen, tapi henteu kahayang bisa ngarobah kahayang sejen atawa jadi dipaksa pikeun ngarobah téa. Taya kakuatan séjén ti sorangan bisa ngarobah éta. Hiji kahayang bisa jadi subdued, ditumbuk, sarta dijieun bawahan, tapi teu bisa dijieun keur ngarobah sorangan iwal eta pilih na Wills robah. Éta bébas milih naha éta baris atanapi moal ngarobah téa. kakuatan ieu milih naha éta baris tetep napel atawa hal anu, atawa naha éta baris ngantep buka tina hal jeung jadi unattached, nyaeta titik na tingkat kabebasan, titik kabebasan anu unggal kahayang téh tur boga. Ieu bisa manjangkeun titik na ka aréa kabebasan ku daék jadi, mun ngalakukeun, atawa mun boga, tanpa ngalampirkeun sorangan naon eta Wills janten, mun ngalakukeun, atawa mun boga. Lamun bakal nyangka tanpa keur napel naon eta nyangka, éta téh haratis, sarta boga kabebasan. Dina kabebasan, éta tiasa atanapi ngalakukeun atawa boga naon eta Wills janten atanapi ngalakukeun atawa boga, salami eta tetep unattached. Bébas bakal téh bisa unattached, unattachment.

hikmah: nya éta ngagunakeun katuhu pangaweruh.

Gawe: nyaeta mental atawa ragana aktivitas, sarana jeung ragam ku nu Tujuan ieu dilakonan.

Dunya, Noetic: sanes a dunya alam-masalah; éta realm calakan atawa pangaweruh ngeunaan Realm of Permanence, a oneness diwangun tina atmospheres noetic sadaya Triune Selves na tina hukum anu ngatur alam. Éta pangaweruh langgeng unchanging ngeunaan sagala Triune Selves sarta ngeunaan entirety sahiji baheula, ayeuna jeung naon geus ditangtukeun salaku kahareup opat alam ti lapisan bumi. The kantos accumulating sarta ngarobah pangaweruh indra di dunya manusa ku ngalaman tur experimenting moal bisa nambahan ka dunya pangaweruh. Ieu kawas produk tina usum panas jeung usum tiis nu datang jeung indit. Dunya pangaweruh
ngarupakeun jumlah tina pangaweruh ngeunaan sagala Triune Selves, sarta pangaweruh kabeh geus sadia pikeun tiap Triune Self.

salah: éta pamikiran atawa polah nu miang ti naon salah téh sadar tina sakumaha katuhu.