The Word Yayasan

The Word Foundation, Inc. mangrupikeun organisasi nirlaba anu dicarter di nagara bagian New York tanggal 22 Méi 1950. Ieu mangrupikeun hiji-hijina organisasi anu didirikeun sareng diidinan ku Mr. Percival pikeun tujuan ieu. Yayasan henteu aya hubunganana atanapi aya hubunganana sareng organisasi anu sanés, sareng henteu ngadukung atanapi ngadukung saha wae, panunjuk arah, pembimbing, guru atanapi kelompok anu ngaku parantos diideuan, ditunjuk atanapi berwenang pikeun ngajelaskeun sareng napsirkeun tulisan Percival.

Numutkeun kana undang-undang urang, yayasan tiasa ngagaduhan jumlah anggota anu henteu terbatas anu milih masihan dukunganna sareng kauntungan tina jasa-jasa na. Kaluar tina jajaran ieu, Wali anu ngagaduhan bakat khusus sareng bidang kaparigelan kapilih, anu dina gilirannana milih Déwan Direksi anu tanggel waler pikeun manajemén umum sareng ngendalikeun urusan korporasi. Para Wali sareng Direksi cicing di tempat anu béda-béda di Amérika Serikat sareng luar negeri. Kami ngiringan ngiringan rapat taunan sareng komunikasi anu teras-terasan salami sataun pikeun ngalaksanakeun tujuan anu dibahas ku kami — pikeun ngajantenkeun tulisan Percival kalayan gampang aya sareng ngabantosan sasama mahasiswa anu ngahubungi kami ti sababaraha penjuru dunya pikeun ngungkulan kajianana sareng tantangan anu disanghareupan ku manusa dina kahoyong aranjeunna hoyong ngartos ayana bumi ieu. Kana quest ieu Kaleresan, Pamikiran jeung takdir nyaéta unexcelled dina hal wengkuan, jero sareng kamahéran.

Janten, dedikasi sareng kapamimpinan urang pikeun nyebarkeun ka jalma-jalma sadunya ngeunaan eusi sareng hartos tina buku Pamikiran jeung takdir ogé buku-buku sanés anu ditulis ku Harold W. Percival. Ti saprak 1950, The Word Foundation parantos nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun buku Percival sareng ngabantosan pamaca pikeun paham kana tulisan Percival. Teureuh kami nyayogikeun buku-buku ka tahanan sareng perpustakaan. Kami ogé nawiskeun buku diskon nalika éta bakal dibagi batur. Ngaliwatan program Student to Student kami, kami ngabantosan pikeun mempermudah jalur pikeun anggota kami anu hoyong diajar karya Percival babarengan.

Sukarelawan anu penting pikeun organisasi urang salaku aranjeunna ngabantu urang rék dilegakeun tulisan Percival urang ka readership lega. Kami untung geus kungsi bantuan loba babaturan leuwih taun. kontribusi maranéhna kaasup nyumbangkeun buku ka perpustakaan, ngirim brosur urang pikeun babaturan, pangatur Grup ulikan bebas, sarta kagiatan nu sarupa. Urang ogé nampa sumbangan keuangan anu geus vital dina nulungan urang neruskeun gawé urang. Urang ngabagéakeun na anu paling bersyukur pikeun bantuan ieu!

Salaku urang teruskeun usaha urang pikeun ngabagikeun Lampu sahiji warisan Percival pikeun manusa, urang cordially diondang pamiarsa anyar urang pikeun gabung kami.

Pesen Yayasan Word

"Pesen kami" ieu redaksi munggaran ditulis ku Harold W. Percival pikeun majalah bulanan na renowned, nu kecap. Anjeunna nyiptakeun édisi pondok tina éditorial salaku halaman munggaran pikeun majalah. Anu diluhur is réplika tina ieu langkung pondok Vérsi tina jilid kahiji tina dua puluh lima jilid anu kaiket, 1904 - 1917. Éditorial tiasa dibaca sadayana dina kaca Editorials.