sumbangan

Kontribusi anjeun ngabantosan The Word Foundation pikeun neraskeun misi na pikeun nyayogikeun buku Percival pikeun masarakat di dunya. Upami anjeun nampi pentingna warisan Harold W. Percival pikeun kamanusaan sareng hoyong ngadukung kami dina usaha ieu, sumbangan anjeun bakal ngabantosan kami pikeun ngabagi karyana sareng seueur jalmi. Sadaya sumbangan ka The Word Foundation, Inc. moal dikurangan pajak.


Lamun bakal resep nyumbangkeun ku mail, alamat urang nyaeta:

The Word Yayasan, Inc.
PO Box 17510
Rochester, Ny 14617