Senior atawa Mahasiswa Kaanggotaan

$15.00

Kabéh anggota The Word Wikimedia, paduli naon tingkat pangrojong anjeun milih, bakal nampa Majalah urang quarterly, The Word, sarta diskon 40% dina buku Percival. Di handap ieu mangrupakeun iuran taunan.

Nempo Pilihan Kaanggotaan séjén

nuluykeun balanja