Pamikiran jeung takdir


ku Harold W. Percival




A singket Pedaran




Naon pangpentingna ka anjeun dina kahirupan?

Upami waleran anjeun pikeun ngahontal pamahaman anu langkung ageung ngeunaan diri sareng dunya tempat urang hirup; lamun éta ngartos naha urang aya di bumi sareng naon anu ngantosan urang saatos maot; upami hoyong terang tujuan hirup anu leres, kahirupan anjeun, Pamikiran jeung takdir nawarkeun maneh kasempetan pikeun manggihan jawaban ieu sareng seueur deui. . .








Buku softcover


Tambihkeun kana karanjang




Baca pamikiran jeung takdir



PDFHTML
 Téks jeung
audio 🔈



Kalayan akun ringkes The Descent of Man into this human and how you will back to The Eternal Order of kamajuan



definisi
Harita







Buku Hardcover


Tambihkeun kana karanjang


gambaran

Audiobook

USB Flash Drive, Format MP3

Tambihkeun kana karanjang

Ngadenge conto 🔈


gambaran

ebook

 

pesenan
"Buku ieu ngajelaskeun tujuan hirup. Tujuan éta henteu ngan ukur pikeun milari bagja, boh di dieu atanapi di akhirat. Sanés ogé pikeun" nyalametkeun "jiwa hiji. Tujuan hirup anu leres, tujuan anu bakal nyugemakeun rasa sareng alesan, nyaéta ieu: yén masing-masing urang bakal sadar dina tingkat anu langkung luhur dina éling; nyaéta sadar kana alam, sareng dina sareng ngalangkungan alam. "HW, Percival