Simbol geometri

Simbol géometris parantos dianggo dina tradisi hikmah sapanjang peradaban pikeun nyandak hartos intrinsik sareng kanyaho kana pamahaman urang. Sapanjang halaman wéb ieu kami parantos ngahasilkeun sababaraha simbol géometris anu digambarkan ku Mr. Percival, sareng ngajelaskeun hartosna, dina Pamikiran jeung takdir. Anjeunna nyatakeun yén simbol-simbol ieu ngagaduhan nilai pikeun manusa upami anjeunna mikir ngahaja ka aranjeunna pikeun sumping kana bebeneran, anu ngandung simbul. Kusabab simbol-simbol ieu ngan ukur diwangun ku garis sareng kurva anu henteu diwangun kana obyék anu dipikaterang tina pesawat fisik, sapertos tangkal atanapi inohong manusa, éta tiasa ngarangsang pamikiran kana subyék abstrak, non-awak atanapi objék. Sapertos kitu, aranjeunna tiasa ngabantosan pamahaman alam non-fisik saluareun anu raos urang, sahingga nyayogikeun wawasan kana hukum anu langkung ageung di jagad raya sakumaha anu dikaluarkeun Pamikiran jeung takdir.

"Simbol géometrik mangrupikeun gambaran tina datangna hijian alam kana wujud sareng padet sareng kamajuan anu ngalakukeun, ngalangkungan matérial pikeun ngenalkeun Diri, sareng janten sadar dina sareng saluareun waktos sareng ruang." –HWP

Pernyataan ieu ku Percival memang jauh. Anjeunna nyatakeun yén ku niat urang pikeun nampi hartos intrinsik sareng pentingna simbol-simbol ieu, urang tiasa terang yén anu sering sigana teu dipikaterang ku urang - saha sareng naon urang, kumaha sareng kunaon urang dugi ka dieu, tujuan sareng rencana alam semesta. . . sareng sajabina.



Circle dua belas nunjuk Nameless


Percival nétélakeun yén inohong VII-B dina Mikir sareng Takdir — Zodiak dina Lingkaran Dua Belas Poin Anu Henteu Ngaran - mangrupikeun asal, jumlah sareng anu pangpunjulna tina sadaya simbol géometris.

 
Bunderan kalawan belas titik nameless na
 

"The sosok bunderan kalawan belas titik na mangka, ngécéskeun tur ngabuktikeun susunan jeung konstitusi Alam Semesta, jeung tempat sagalana di jerona. Ieu ngawengku unmanifested ogé bagian manifested. . . kituna simbol ieu mintonkeun make-up jeung posisi sabenerna hiji mahluk manusa dina hubungan sagalana luhur jeung handap na jero sarta luar. Ieu nembongkeun manusa teh mahluk jadi pangsi, fulcrum, nu kabayang kasaimbangan jeung mikrokosmos tina dunya manusa temporal ".

-HW Percival

Bapak Percival kaasup 30 Kaca tina Simbol, ilustrasi na Chart nu bisa kapanggih di ahir Pamikiran jeung takdir.



Salah sahiji nilai tina hiji simbol geometri, sakumaha dibandingkeun kalayan simbol séjén, nya éta leuwih gede directness, akurasi sarta completeness kalawan mana eta ngagambarkeun yen anu teu bisa ditembongkeun dina kecap.HW Percival