kaanggotaan




Seueur jalma janten anggota The Word Foundation kusabab resep kana buku Percival, pangaruh anu hébat tina karya Percival dina kahirupan sareng kahoyong pikeun ngadukung kami dina ngahontal pamiarsa anu langkung lega. Béda sareng sababaraha organisasi anu sanés, urang henteu ngagaduhan guru, guru atanapi otoritas pimpinan. Tujuan sareng komitmen urang nyaéta pikeun ngenalkeun jalma-jalma di dunya karya agung Percival, Pamikiran jeung takdir, ogé bukuna anu sanés. Kami sayogi nawiskeun sababaraha pitunjuk, upami dipundut, tapi kami ogé pendukung hikmah pamaréntahan mandiri — diajar percanten sareng ngalaksanakeun otoritas batin nyalira. Buku Percival tiasa dijantenkeun panduan pikeun ngabantosan prosés ieu.



pilihan


Kabéh anggota The Word Wikimedia, paduli naon tingkat pangrojong anjeun milih, bakal nampa Majalah urang quarterly, nu kecap (Magazine sampel). Anggota ogé nampi diskon 40% tina buku Percival.



Sumberdaya ulikan




Word Foundation ngadukung panilitian buku Percival. Ngalangkungan majalah triwulanan kami, The Word, kami parantos nyiptakeun rohangan pikeun nginpokeun ka pamiarsa ngeunaan sababaraha cara diajar. Nalika hiji janten anggota The Word Foundation, inpormasi ieu sayogi ngalangkungan majalah urang:

• Hiji daptar anggota kami anu museurkeun diajar kalayan séjénna.

Bantuan ti The Word Yayasan pikeun maranéhanana anu hoyong hadir atawa ngatur Grup ulikan na komunitas maranéhanana.

Hiji kahirupan di bumi mangrupakeun bagian ti séri a, sakumaha salah ayat dina buku, sakumaha salah hambalan dina prosesi atawa salaku hiji poé di hirup hiji. Pamanggih ngeunaan kasempetan tur nu tina kahirupan tunggal di bumi aya dua tina kasalahan beredar manusa.HW Percival