The Word Yayasan

THE

WORD

MUNGKIN, 1913.


Copyright, 1913, ku HW PERCIVAL.

Moments sareng rerencangan.

 

Naon Kulawarga, Logam sareng Batu-batu anu Disarankeun di Tujuh Planét?

Aya tujuh warna pikeun spéktrum surya, beureum, oranye, koneng, héjo, biru, indigo, violet. Ieu mangrupikeun pambagaran sinar panonpoé ku jalan prisma sareng sapertos anu dibayangkeun dina tempat. Tujuh warna ieu tiasa dibayangkeun deui ka hiji pusat sareng deui sinar cahaya Warna-warna anu nyarios kana pakait sareng tujuh planét, mars, sun, mercury, saturn, jupiter, venus, moon. Kitu ogé aya tujuh logam, beusi, emas, raksa, timah, timah, tambaga, perak. Warna, logam sareng planét disebat pakait sareng aya hubunganana sareng anu sanés. Batu-batu, garnet, amethyst, bloodstone, inten, Empang, agate, ruby, sardonyx, sapir, opal, topaz, pirus, dihubungkeun sareng dua belas bulan; masing-masing nyarios gaduh pangaruh anu tangtu nalika ngagem dina dinten-dinten anu sanés, tapi langkung utamina salami sasih bulan diantarana. Panulis ngeunaan mata pelajaran gaib parantos masihan klasifikasi sareng korespondensi béda pikeun warna, logam sareng planét. Naon waé klasifikasi diterapkeun, motif nangtukeun naon aturan sareng metode anu kudu dituturkeun pikeun meunang kauntungan ku ngagem, nyalira atanapi nganggo kombinasi, warna, logam sareng batu.

 

 

Kudu Ngagunakeun Kelir, Logam sareng Batu Terpasang Ku Aspék tina Bumi Éta Bumi Dilaksanakeun?

Upami saurang percaya kana efficacy iman; lamun anjeunna ngagaduhan iman; upami anjeunna moal aya kacilakaan ka batur ku ngagem warna, logam sareng batu-muhun. Upami anjeunna nganggap éta prakték konyol, acan nyoba ningali kumaha éta jalan; upami anjeunna percanten kana potensi warna, logam sareng batu sareng bakal ngagem aranjeunna ku obyék pikeun ngadorong pangaruh anu salah atanapi jahat.

 

 

Boga Colour, Logals sareng Batu naon Virtues Husus, sareng Kumaha Kaayaan Aranjeunna Tiasa Tanpa Dipandang Pikeun Planét?

Warna, logam sareng batu gaduh niley khusus, saé atanapi jahat. Tapi kakuatan masing-masing tina warna, logam sareng batu ditangtukeun ku hakekatna, cara nyiapkeun, atanapi ku pangaruh anu disebatkeun. Hiji anu condong pikeun ngejahkeun pamikiran yén warna ngagaduhan nilai-nilai tertentu sareng yén aranjeunna bakal ngahasilkeun épéktina, bakal ngagaduhan alesan pikeun ngarobah pandanganna upami anjeunna ngagem mantel beureum sateuacan banténg.

Lalaki anu ékspérimén sareng magnét moal dianggap salaku fénda atanapi tahyul kana pernyataan yén logam-logam anu tangtu gaduh sipat ghaib. Teu aya anu cangcaya yén aya pesona anu aneh anu ngagaduhan batu pikeun jalma dina sagala umur. Kumisan tina tujuan ékonomi atanapi hiasan warna épék tinangtu kana émosi masarakat. Hal ieu sering ditingali yén nalika aya sababaraha individu kana kaayaan psikis atanapi emosional, aranjeunna ningali warna-warna anu biasana kaayaanna. Salaku conto: penjahat anu parantos ngaku yén aranjeunna ningali beureum sateuacan komisi rajapati. Di sisi anu sanés, jalma anu dipasihkeun pikeun perioda semedi, nyatakeun yén aranjeunna ningali warna konéng atanapi emas nalika aranjeunna janten kaayaan tenang tenang.

Logam gaduh artos sareng nilai gaib, ogé pikeun kagunaan anu umum pikeun dipasangna, sareng anu gaduh batu. Tapi nilai-nilai ieu kedah ditaliti sareng diajar. Panca indera kedah janten waspada pikeun aranjeunna sateuacan nilaina tiasa dianggo sacara praktis sareng tanpa bahaya kanggo awak sareng alesanana. Studi sareng pelatihan sapertos dipikabutuh pikeun akuisisi kanyaho kana nilai-nilai gaib sareng panggunaan logam kana élmu metalurgi. Saha anu nebak atanapi gaduh kesan ngeunaan warna, logam sareng batu, anu pancaindera batin teu acan dibuka, anu moal ngalatih indra sareng disiplin pikiran na, tiasa ngalakukeun iman buta sareng nampi sababaraha hasil, tapi anjeunna bakal ngagumbirakeun sareng janten sub -dorong pikeun ngolok-olok — teras anjeunna bakal tetep buta.

Hiji tiasa ngagem warna, logam atanapi batu tanpa ningal planét nalika anjeunna ngagaduhan kakuatan anu lahir tina ilmu, sareng anu langkung unggul kana pangaruh warna, logam atanapi batu. Iman anu teguh sareng teu kagok yén teu aya kakuatan tambahan pikeun ngarugikeun anjeunna, mangrupikeun panawaran pikeun pangaruh anu aya tina objék fisik. Iman sareng kakuatan ieu asal tina motif anu leres, panginten leres, sikep akal sanés. Nalika salah sahiji ngagaduhan ieu, warna, logam sareng batu, kalayan pangaruh planétna henteu tiasa aya pangaruh jahat. Tapi teras, panginten, anjeunna henteu kedah ngagem éta.

 

 

Naon Surat atanapi Nomer Anu Digantelkeun atanapi Ditunjuk kana Planét?

Huruf, nomer, nami, anjing laut, sigel, parantos rupa-rupa dirujuk ka planét ku panulis ngeunaan astrologi, alchemy sareng sihir, sareng sagala rupa akun sareng aplikasi anu tiasa dipendakan dina buku-buku anu patali sareng subjek ieu. Teu aya klaim anu didieu pikeun ngadamel kanyaho sapertos ieu, atanapi ogé leres henteu masihan éta. Teu aya kanyahoan gaib ngeunaan hurup sareng nami "planét" anu tiasa disayogikeun langsung ku buku atanapi bentuk tulisan. Buku tiasa masihan seueur inpormasi, tapi éta henteu tiasa méré kanyaho. Pangaweruh kudu diala ku usaha individu. Pangawasa dicandak ku cara nempatkeun hasil tina pangalaman pikeun paling saé. Pangetahuan ngeunaan hurup, nomer sareng nami bakal datang ku cara nalungtik sareng nganalisa sareng ngodok ngeunaan bagian-bagian sareng bentuk serat sareng kombinasi. Pikeun jalma anu kacenderungan ménu nuju arah gaib tina hurup, angka, ngaran, sakuduna pikeun mikir sareng teorisi ngeunaan éta, tapi henteu nyoba ngémutan téori-téori éta dugi ka téori masihan tempat anu pasti. Kapastian teu tiasa dibere ku cara ngémutan sareng ngalaksanakeun nganggo hurup, nomer, nami, warna, logam atanapi batu. Kapastian ngeunaan ieu ngan ukur ku kamampuan sareng ngontrol elemen atanapi kakuatan anu mangrupikeun simbol ka luar, sareng anu dilambangkeun ku hawa nafsu, karep sareng émosi dina manahna. Seueur anu bakal janten alchemist sareng tukang sihir parantos duka kusabab aranjeunna narékahan pikeun ngalaksanakeun di dunya tanpa, naon anu kudu dilakukeun di dunya.

Warna anu katingali mangrupikeun pantulan nagara sareng emosi. Logam mangrupikeun pemendakan atanapi solid solid sahiji unsur anu teu katingali dimana unggal unsur na dihubungkeun sareng dimana éta jalan. Sarua tiasa nyarios tina batu. Logam sareng batu magnét atanapi listrik. Dimana ieu angkat, unsur atanapi kakuatan anu nyambung sareng aranjeunna tiasa diaruh sareng janten operative, kusabab gaya magnétna ngoperasikeun ka beusi, atanapi salaku kakuatan listrik dikaluarkeun ku kawat tambaga. Ngagunakeun warna, logam atanapi batu tiasa ngahudangkeun sareng ngaguar anu jero, anu pakait sareng unsur atanapi kakuatan tanpa, sareng tiasa mendorong unsur atanapi kakuatan sapertos pikeun ngalaksanakeun indra na kana korespondensi-na. Ku jalan ngadalikeun ngan éta tanpa tiasa dikendalikan.

HW Percival