The Word Yayasan

THE

WORD

Pébral, 1910.


Copyright, 1910, ku HW PERCIVAL.

Moments sareng rerencangan.

 

Aya teu kapercayaan yén Atlanteans bisa ngapung? Mun kitu, mana ieu kapercayaan sapertos nyatakeun?

Plato meureun anu munggaran terang kana dunya barat kalayan buana Atlantis anu leungit. Batur anu nyusul anjeunna ngagaduhan topikna sareng ngoméntaran bit sajarah anu dipaparin datangna ti karuhunna, Solon, anu ngaku yén parantos dikirimkeun ka anjeunna ti pandita kuna Mesir kuno. Seueur Kujang anu turun dina sagala rupa bentuk, ti ​​pulo atanapi buana Atlantis. Bacon nyerat perkawis éta, tapi buku anu paling kasohor nyaéta Ignatius Donnelly: "Atlantis; Dunya Antediluvia. ”Kami henteu nyangka yén jalma anu parantos nyerat ngeunaan Atlantis, ngagaduhan nanaon tentang navigasi pangebum, atanapi kamampuan Atlanteans ngapung.

Teu dugi Madame Blavatsky nyebarkeun "Doktrin Rusiah" dina 1888 mangrupikeun nanaon anu nyarios ngeunaan Atlanteans sareng ngalayang. Dina "Doktrin Rahasia" Madame Blavatsky nyatakeun yén, sareng Atlanteans, navigasi udara mangrupakeun kanyataan sareng anjeunna masihan sakedik sajarah ngeunaan panyababna turunna Atlantis sareng kumaha navigasi hawa maénkeun bagian penting dina usum gugur. Madame Blavatsky henteu ngaku yén ngahargaan pamanggihan ieu kanggo dirina sorangan. Anjeunna nyarios dina "Rusiah Doktrin" yén anu dinyatakeun anjeunna dipasihkeun ti sajarah Atlantis saleresna, dicandak tina catetan jalma-jalma bijaksana anu parantos janten abadi sareng anu ngajaga sareng ngalangkungan sajarah kebangkitan sareng ragrag bawana sareng geologis sareng parobihan bumi sanés, anu aya hubunganana sareng kamekaran rasis umat manusa sareng naékna sareng ragrag peradaban na sapanjang waktos. Panulis patarosan sareng anu sanésna anu "Prinsip Rusiah" teu tiasa diasupan bakal kataji ku ieu cutatan di handap ieu:

"Tina ras kaopat yén Aryans awal ngagaduhan kapayunna ngeunaan 'bundle barang-barang endah,' Sabha sareng Mayasabha, disebatkeun dina Mahabharata, kado Mayasura ka Pandawa. Éta ti aranjeunna yén aranjeunna diajar aeronautika, Viwan, Vidya, 'pangaweruh ngalayang dina hawa-kendaraan,' sareng, ku sabab éta, seni hébat Météografiografi sareng Météorologi. Éta ti aranjeunna, deui, yén Aryans ngawariskeun Élmu anu paling berharga tina kabiasaan anu disumputkeun tina batu berharga sareng batu-batu sanésna, Kimia, atanapi rada Alchemy, tina Mineralogi, Geologi, Fisika sareng Astronomi. "(3d Ed. Vol. II. , p. 444.)

 

"Ieu serpihan carita awal ti Koméntar:

"'. . . Sareng 'Raja Agung tina Waosan Anu Dingaran,' pimpinan sadayana anu Nyanghareupan Konéng, sedih, ningali dosa-wajah Hideung.

"'Anjeunna ngintunkeun tutur hawa (Vimanas) ka sadaya pamimpin saduluran (pamimpin bangsa sareng suku bangsa sanés) kalayan lalaki alim dina jero, nyarios: Siapikeun. Hébat, ye wong-jalma ngeunaan Hukum Baju, sareng nyebrang légal bari tetep (garing).

“'Gusti Lords badai badé caket. Kapal-kapalana nuju deukeut lahan. Hiji wengi sareng dua dinten ngan ukur kedah Lords of Dark Face (para Sorcerers) cicing di darat sabar ieu. Anjeunna dihukum, sareng aranjeunna kedah turun sareng anjeunna. Lords of the Fires (the Gnomes and Fire Elementals) anu nyiapkeun sihir Agnyastra (pakarang-pakarang didamel ku Sihir). Tapi Lords of Dark Eye ("Soca Panon") anu langkung kuat tibatan aranjeunna (Elementals) sareng aranjeunna budak-budak anu perkasa. Aranjeunna kasohor di Astra (Vidya, pangaweruh gaib anu pangluhurna). Datang sareng pakétana (nyaéta, kakuatan sihir anjeun, pikeun ngawasa serangan Sorcerers). Hayu unggal Lord of the Wajib Anu Terhadap (Adept of the White Magic) nimbulkeun Vimana tina unggal Lord of the Dark Face datang kana pananganna (atanapi gaduh), supaya aya (tina Sorcerers) kedah hartosna lolos tina cai , nyingkahan tina rod tina Opat (Karmic Deities), sareng nyimpenna jahatna (pengikut, atanapi jalma). ' ”. (Ibid, p. 445.)

 

“(Tapi) bangsa-bangsa ayeuna parantos meuntas bumi anu garing. Aranjeunna langkung ti watermark. Raja-raja maranéhanana ngahontal aranjeunna di Vimanas, teras ngarah ka darat Seuneu sareng Logam (Wétan sareng Kalér). ' ”

 

"'Cai naék, sareng katutupan lebak ti tungtung tungtung Bumi ka sanés. Wewengkon luhur tetep, handapeun Bumi (lemahna antipoda) tetep garing. Anu aya jalma-jalma anu kabur; éta lalaki tina Konéng Konéng sareng panon langsung (jalma terus terang sareng ikhlas).

"'Nalika Lords of Dark Faces bangun sareng mikirkeun dirina tina Viwan supados kabur tina cai naék, aranjeunna mendakan aranjeunna angkat.' ”. (ibid. p. 446.)

 

 

Aya nu individu anu nyoba ngajawab masalah navigasi hawa, reincarnated Atlanteans?

Dina sadaya kamungkinan seueur pikiran anu ngusahakeun awak Atlantean deui muncul dina peradaban anu ayeuna nuju diwangun, peradaban ieu gaduh pusat di Amérika Serikat kalayan cabang-cabang sareng ramadanna diganjar ka sadaya suku dunya. Dina sagala kamungkinan probabilitas panemu jaman ieu mangrupikeun pikiran anu damel atanapi diajarkeun dina élmu Atlantis sareng anu nyababkeun munculna panemuan anu sami dina jaman urang sareng aranjeunna parantos akrab di Atlantis. Diantara anu panemu nyaéta nyaéta ngalayang. Kamungkinan ngapung manusa, atanapi navigasi hawa, dicolok sareng diolok-olok dugi ka jaman ayeuna, bahkan anu paling "ilmiah" pikiran nyidrih kana saran atanapi nyarioskeun éta salaku namus fatuus atanapi goib bubudakeun. Penemuan kapal terbang sareng balon anu terhormat parantos nunjukkeun yén navigasi hawa dimungkinkeun, sareng anu parantos dilakukeun nunjukkeun yén dina hiji waktos anu teu jauh-jauh manusa bakal tiasa nyetir jalan ngalaksanakeun hawa salaku sacara épéktip samanten ayeuna anjeunna ngurus jalan. ngalangkungan cai. Pikiran manusa gancang ngatasi kasusah pituduh navigasi udara. Tapi anjeunna henteu acan mendakan hartosna atanapi anjeunna henteu tiasa ngahubungan hartosna ku cara penerbangan gampang kahontal. Lalaki tiasa mabur gancang sapertos manuk ayeuna ngapung, tapi ngan upami anjeunna parantos diajar ngahubungan sareng nganggo kakuatan anu dianggo manuk dina penerbanganna. Manuk henteu ukur gumantung kana kakuatan fisik ngapung. Aranjeunna nelepon kana operasi kakuatan anu henteu sacara fisik sareng anu ngahubungan sareng awakna sareng anu ngalir awakna. Manuk henteu gumantung kana jangjangna pikeun kakawasaan penerbangan. Aranjeunna nganggo jangjang sareng buntutna langkung saé salaku kasaimbangan atanapi uas anu awakna saimbang sareng ngarahkeun kana arus hawa. Lalaki tiasa ngalakukeun sareng awakna naon anu ayeuna dilakukeun ku manuk-manuk, atanapi, manusa tiasa ngawangun mesin dimana anjeunna tiasa napigasi hawa. Anjeunna bakal napigasi hawa, suksés ngan ukur nalika anjeunna diajar nyaluyukeun sareng nyaritakeun kakuatan anu aya dina dirina kana mesin ngalayang anu anjeunna tiasa ngawangun. upami manusa tiasa ngalakukeun ieu dina jaman ieu sigana-leres pisan sareng kamungkinan yén manusa parantos ngalaksanakeun waktos di jaman baheula. Éta cukup kamungkinan yén Atlanteans ngagaduhan pangaweruh ngeunaan kakuatan anu nyababkeun penerbangan sareng sanggup nyababkeun kakuatan ieu ngalangkungan awakna, ku kituna ngamungkinkeun aranjeunna ngalayang, sareng nyaluyukeun kakuatan anu sami kana mesin udara, sahingga ngatur penerbangan tina mesin sapertos nurutkeun karsa na. Pikiran reincarnates ti umur ka umur, ti hiji lomba fisik ka bangsa anu sanés. Pikiran manusa henteu diajar sareng nyampurnakeun dina hiji lomba atanapi peradaban. Perlu dipikiran kanggo pikiran pikeun ngalangkungan seueur atanapi sadayana balapan sareng peradaban dina kamekaran bertahap na. Janten logis pikeun ngémutan yén ménak anu parantos aya patarosan sareng ngalaksanakeun navigasi aerial mangrupikeun pikiran anu sami anu atos merhatikeun masalah di Atlantis.

 

 

Lamun Atlanteans sempet direngsekeun masalah navigasi hawa, sarta lamun jalma anu ayeuna museur dina masalah anu sarua nya Atlanteans, teras naha geus ieu individu teu reincarnated ti sinking Atlantis jeung méméh waktos ayeuna, jeung lamun maranehna geus reincarnated méméh umur hadir, naha geus teu geus bisa ngawasaan hawa atawa ngapung méméh waktos hadir?

Yén Atlanteans badé ngabéréskeun masalah navigasi udara henteu kabuktian, atanapi éta kabuktian yén Atlantis aya. Sahenteuna éta teu kabuktian ku salah sahiji buktina anu diwajibkeun ku élmu modéren. Seueur bukti anu parantos nunjukkeun yén Atlantis teu aya, sapertos anu disebatkeun atanapi anu kasa ku Laut Sargassa. Tapi upami umat manusa anu ayeuna tiasa ngabéréskeun masalah navigasi hawa, éta henteu munasabah ngira yén umat manusa di Atlantis ogé tiasa atosan éta. Upami reinkarnasi janten kanyataan, éta cukup kamungkinan, memang ampir pasti, yén upami anu hirup ayeuna sareng ngajantenkeun mesin anu ngalaksanakeun hawa aranjeunna kenal sareng masalah pangibaran di Atlantis, sareng yén aranjeunna parantos ulang deui sababaraha kali sareng kamungkinan di loba nagri ti saprak tengahan Atlantis. Tapi, naon anu dimungkinkeun dina hiji waktos dina peradaban anu hébat moal mungkin dina unggal waktos sanés dina unggal peradaban anu sanés. Éta henteu kéngingkeun éta kusabab hiji pamikiran individu nembé ngarobih masalah hawa di Atlantis anjeunna kedah tiasa ngalayang atanapi ngawangun mesin ngalayang di badan-badan sanés di bumi anu sanés sareng dina waktos anu teu éléh.

Navigasi aerial mangrupikeun élmuna, tapi, éta ngan ukur salah sahiji élmu. Éta gumantung kana sareng teu tiasa ngalakukeun tanpa élmu-élmu sanés. Ngantos dugi ka élmu-élmu anu saé parantos dikembangkeun sisi fisik navigasi udara teu acan kahontal. Pangetahuan ngeunaan élmu sapertos mékanika, uap, kimia, listrik, perlu kana navigasi suksés tina hawa. Naon waé pangaweruh dasar anu dipilampah dina pikiran pikeun boga kanyahoan sareng kakawasaan sareng kamampuan ngapung, tapi dugi ka alat-alat fisik parantos dipikanyaho sareng dugi ka pikiran bakal kenal sareng hukum-hukum anu ngatur badan-badan fisik, henteu aya kapal-kapal atanapi mesin udara suksés diwangun atanapi dianggo. Ngan ukur di jaman modéren ieu élmu-élmu ieu dirobihkeun atanapi ditepungan deui. Ngan upami inpormasi anu dipasihan aranjeunna atanapi diterapkeun ka penerbangan ngalangkungan hawa, éta lumrah pikeun ngira yén pituduh navigasi udara tiasa dimungkinkeun. Kitu sigana yén para nungtut jaman baheula gaduh kanyaho sains, tapi aranjeunna henteu tinggalkeun rékaman sapertos sapertos dibutuhkeun salaku buktina pikeun nunjukkeun yén aranjeunna gaduh élmu pangaweruh sadayana tina élmu-élmu babarengan, sakumaha ayeuna dikembangkeun laun.

Pamikiran hiji jalma reinkarnasi di nagara-nagara Éropa atanapi Asia dina lima rébu taun katukang teu acan mendakan kaayaan anu dipikabutuh pikeun ngawangun kapal udara sareng mabur di antarana. Upami teu aya alesan sanésna, maka kusabab prasangka kaagamaan nagara bakal nyegah anjeunna tina ngagunakeun ilmu anu anjeunna tiasa diterapkeun di Atlantis. Salaku conto: upami sadaya buku teks sains modern dikaluarkeun ti dunya sareng sababaraha peneliti hébat sareng élmuwan urang tiwas sareng reincarnate di sababaraha bagian dunya anu teu nyambung ka peradaban modern, anu paling hébat ilmuwan sareng peneliti ieu. bakal teu tiasa nyayogikeun dina kahirupan éta pikeun nyayogikeun kaayaan anu peradaban anu aranjeunna tinggaleun. Anu paling aranjeunna tiasa laksanakeun bahana sareng kanyaho anu aranjeunna kantos cicing sareng parantos dipikanyaho sareng ngalaksanakeun naon anu ayeuna dipikanyaho pikeun dilakukeun henteu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeun hal anu sami dina kaayaan anu dirobih. Anu paling anu aranjeunna tiasa laksanakeun nyaéta janten panaratas. Aranjeunna wajib ngajarkeun jalma di antawisna aranjeunna reinkarnasi pikeun ngahargaan kemungkinan ka hareup, pikeun ngenalkeun jalma sareng fakta-fakta anu tangtu, sareng ngadidikana kana pangertian kana rudiments élmu. Hiji kahirupan moal ngijinkeun aranjeunna waktos anu dipikabutuh pikeun ngawangun kaayaan sareng ngadidik urang nepi kana kahayang pikeun kauntungan modern. Ngan sapertos pikiran maju anu sanés diantarana masarakat, sareng pikiran maju terus jeles sareng "mendakan" undang-undang anu tangtu sareng ningkatkeun industri sareng adat nagara, éta mungkin bakal ngagaduhan dasar kerja pikeun peradaban. Parantos lami nyandak umur manusa pikeun dididik sareng dikembangkeun kana kaayaan ayeunana, saatos ngintunkeun kana gelap saatos kakurangan peradaban anu sateuacana. Salaku umat manusa muncul tina gelap sareng teu jahil sareng prasangka sareng pikiran anu diangkat janten langkung bébas, maka naon anu aya dina peradaban anu baheula deui, bakal deui, dienalkeun sareng disampurnakeun. Kami épés ngadeukeutan waktos pikeun katémbong deui naon anu geus dianggap mujijat, tapi anu laun-laun janten kabutuhan sareng bagian kahirupan urang. Padahal jalma-jalma anu cicing di badan Atlantean sareng anu aya dina navigasi hawa, kedah sababaraha kali reincarnated ti saprak tilelep Atlantis, sareng sanaos usum sareng waktosna nyegah aranjeunna ngagunakeun ilmu penerbangan udara, waktos éta atasan nalika jalma-jalma ieu nelepon ka ayeuna kawéntar ngeunaan jaman baheula, sabab syaratna siap jeung aranjeunna bakal tiasa ngawasa hawa sareng mabur di hareup kusabab éta ngawasa hawa di Atlantis poho.

HW Percival