The Word Yayasan

The zodiak bangun tina kanker ngalangkungan kanker libra ka capricorn; zodiak saré ti capricorn ngalangkungan aries dugi kanker.

Pilar-seuri.

THE

WORD

Vol. 6 Nopémber, Xnumx. No 2

Copyright, 1907, ku HW PERCIVAL.

POSIH.

SLEEP mangrupikeun hal anu umum anu urang jarang-jarang atanapi henteu mertimbangkeun naon anu jadi fenomena anu ngajentul atanapi henteu bagian anu misterius dina kaayaan urang. Urang nyéépkeun perkawis sapertilu tina kahirupan urang dina bobo. Upami urang ngirangan genep puluh taun urang parantos nyéépkeun dua puluh taun tina éta dina bobo. Salaku murangkalih kami nyéépkeun langkung ti sapertilu tina dua puluh opat jam dina bobo, sareng, salaku orok, parantos bobo salami langkung ti satengah dinten urang.

Sagala di unggal jabatan sareng karajaan alam bobo, sareng teu aya anu handapeun hukum alam tiasa ngalakukeun tanpa sare. Alam sorangan saré. Dunya, lalaki, pepelakan sareng mineral, sapuk ngabutuhkeun bobo sateuacana kagiatanana teras diteruskeun. Mangsa waktu sare nyaéta waktos alam na nyalira tina kagiatan dina hudang anjeunna. Dina waktuna alam bobo ngalereskeun karusakan anu dilakukeun pikeun organisme na ku buru-buru sengit, sareng nyandel sareng cimata hirup.

Kami henteu sabar bobo kanggo kauntungan anu hébat anu kami hasil tina éta. Urang sering kuciwa kana waktos urang nyéépkeun sateuacana; sedengkeun, sanés kanggo sare, urang sanés ngan ukur tiasa ngalaksanakeun urusan urang dina kahirupan, tapi urang kedah leungit tina kauntungan anu hébat anu urang pikahoyong ti alam anu kawih anu ku urang terang.

Upami urang diajar langkung sare, tibatan ngirangan waktos anu kaleungitan, atanapi nolak éta salaku jahat anu diperyogikeun, urang kedah janten hubungan anu langkung intim sareng dunya halimunan ieu tinimbang anu ayeuna urang nangtung, sareng naon anu urang kedah diajar tina éta bakal ngajelaskeun seueur misteri kahirupan fisik ieu.

Périodeu tina sare sareng hudang mangrupikeun perlambangan kahirupan sareng kaayaan anggeus maot. Hakeup anu hirup dina sadinten mangrupikeun simbol hiji kahirupan di bumi. Bangun tina sare wengi sareng nyiapkeun kanggo damel dinten ieu sami sareng budak leutik sareng persiapan pikeun damel hirup. Salajengna datangna kapentingan, tugas sareng tanggung jawab kahirupan di bumi, kahirupan bisnis, kawarganagaraan sareng negarawan, teras umureuh. Saatos éta sumping sare panjang tina anu ayeuna urang nyebat pupus, tapi anu nyatana sésana sareng persiapan pikeun karya hirup sanés, bahkan nalika bobo nyiapkeun urang kanggo dinten anu badé. Dina bobo jero urang henteu émut kana kahirupan sadinten, paduli awak, sareng sanés dugi ka uih deui hudang hirup téh karasa ieu diasupan deui. Urang ogé maot ka dunya nalika kami bobo jero sakumaha dina awak urang aya di kubur atanapi janten lebu.

Anu ngahambatkeun kami tina dinten ka dinten mangrupikeun bentuk awak, anu matak émut kana kenangan dinten sateuacana. Jantenna saatos bobo urang mendakan gambar atanapi kenangan ieu anu ngantosan kami di ambang kahirupan, sareng ngenalkeun salaku urang sorangan kami teruskeun gambar gambar na. Bédana antara maot sareng sare dina hubungan dunya ieu nyaéta yén urang mendakan awak anu ngantosan kami balik deui ka dunya saatos kulem, padahal pupusna urang mendakan awak anyar anu urang kedah ngalatih sareng ngembangkeun tibatan gaduh hiji siap pikeun urang langsung pamakean.

Atom, molekul, sél, organ sareng awak anu teratur, masing-masing kedah ngaso waktosna sareng bobo sateuacana supados organisasi sadaya tiasa siga kitu. Masing-masing kedah gaduh waktos istirahatna dumasar kana fungsina.

Sadayana di alam semesta sadar, tapi unggal hal sadar dina pesawat sorangan, sareng dumasar kana derajat fungsina. Awak manusa sacara gembleng gaduh prinsip sadar anu koordinat, ngadukung sareng nembus organ sareng bagian-bagian awak. Unggal organ awak gaduh prinsip sadar anu nahan sareng ngalangkungan sél na. Unggal sél ngagaduhan prinsip sadar anu nahan dina ngabentuk molekul dina lingkupna. Masing-masing molekul gaduh prinsip sadar anu narik atom-atom tina unsur-unsur sareng museurkeunana. Unggal atom gaduh prinsip sadar anu mangrupikeun semangat unsur anu aya. Tapi hiji atom sadar minangka atom ukur nalika fungsina salaku atom dina pesawat atom nurutkeun jenis atom éta, sareng dina unsur atom anu dipiboga. Salaku conto, pesawat tina prinsip sadar atom nyaéta prinsip sadar unsur, tapi jenis sadar prinsip dasarna nyaéta karbon, sareng darajat salaku unsur dasar sadar kana fungsionalitasna kagiatan salaku unsur karbon. Janten ngagaduhan sadayana elemen masing-masing prinsip sadar sorangan anu mangrupakeun sumanget unsur. Salami tetep atomna dina unsurna dipandu sacara lengkep ku prinsip sadar dina unsur anu aya, tapi nalika ngagabung kana kombinasi unsur-unsur unsur sanés, dikawasa ku ngahijikeun prinsip sadar anu béda ti dirina, acan salaku atom karbon ngalaksanakeun fungsi karbon.

Atom-partikel nyaéta partikel anu teu kabeungharan tina hal-hal anu nyampur kana prinsip dumasar kana desain atawa wujud. Prinsip sadar molekul fungsi salaku desain atanapi wujud. Prinsip sadar ieu bentuk atanapi bentukna narik atom-atom anu perlu pikeun desainna, sareng atom-atom anu masing-masing nindakkeun numutkeun unsur-unsur atanapi prinsip-prinsip sadar, nurut hukum daya tarik sareng masing-masing asup kana kombinasi sareng desain, diarahkeun sareng dijalankeun ku fokus prinsip sadar molekul. Ieu mangrupikeun pangaruh anu ngadominasi sapanjang karajaan mineral, anu mangrupikeun léngkah terakhir ti dunya fisik anu teu katingali ka dunya fisik anu katingali sareng léngkah munggaran ka luhur dina fisik anu katingali. Prinsip sadar desain atanapi bentuk salamina tetep sami upami henteu pikeun sadar prinsip hirup, fungsi dimana nyaéta ékspansi, kamekaran. Prinsip sadar sadar kana gancang molekul sareng nyababkeun ngembangkeun sareng tumbuh, ku kituna bentuk sareng desain molekul saeutik demi saeutik berkembang kana rarancang sareng bentuk sél. Fungsi prinsip sadar sél nyaéta kahirupan, ékspansi, kamekaran. Prinsip sadar tina organ nyaéta kahayang. Kahayang ieu nyusun sél sasarengan, ngagambarkeun sagala hal anu aya dina pangaruhna sareng nolak parobahan salian ti tindakan sorangan. Fungsi tina sadar prinsip sadayana organ nyaéta kahayang; unggal organ bertindak dumasar kana prinsip sadar anu sanésna sareng nolak tindakan sadaya organ sanésna, ku sabab dina atom unsur-unsur anu béda dina kaayaan prinsip sadar sadar molekul anu ngayakeunana, ayeuna aya koordinasi prinsip sadar kana bentuk awak, anu sakelompok ngayakeun sadaya organ dina hubungan anu saling nyambung. Prinsip sadar koordinat tina bentuk awak sacara gembleng ngadominasi organ-organ sareng ngadamel aranjeunna milarian babarengan, sanaos masing-masing nurut kana prinsip sadar sorangan. Unggal organ kahareupna sél sél anu diwangun babarengan, masing-masing sél ngalaksanakeun tugas na misah dina organ. Unggal sél giliranna ngadominasi molekul dina jero dirina; unggal molekul nahan atom-atom anu diwangun sacara fokus, sareng unggal atom bertindak dumasar kana prinsip sadar, anu jadi unsur anu aya.

Ku sabab kitu urang gaduh awak sato manusa kalebet sadayana karajaan alam: unsur anu diwakilan ku atom-atom, molekul nangtung salaku mineral, sél-sél tumbuh salaku sayuran, organ anu bertindak salaku sato, masing-masing alah na. Unggal prinsip sadar sadar kana fungsina wungkul. Atom teu sadar fungsi molekul, molekul teu sadar fungsi sél, sél teu sadar fungsi organ, sarta organ teu ngartos fungsi organisasi. Sangkan urang tingali sagala prinsip sadar anu leres leres dina pesawat masing-masing.

Periode sesa pikeun atom mangrupikeun waktos nalika prinsip sadar tina molekul bakal leungit sareng fungsina. Mangsa waktos istirahat kanggo waktosna asalna nalika prinsip sadar hirup ditarik sareng lirénna fungsina sareng nalika hirup ditarikna molekul tetep aya. Mangsa sesa sél sélna aya nalika prinsip sadar kana kahayangna lirénana tahan. Mangsa sesa organ mangrupikeun waktuna nalika koordinasi sadar prinsip awak pareum tina fungsina sareng ngamungkinkeun organ-organ masing-masing bertindak dina cara sorangan, sareng istirahat pikeun bentuk koordinasi awakna nalika prinsip sadar jalma. ditarik tina kadali awak sareng ngamungkinkeun ka bersantai dina sakumna bagian.

Saré mangrupikeun fungsi pasti tina prinsip sadar tinangtu anu nungtun kana hiji mahluk atanapi hal dina sagala karajaan alam. Saré mangrupikeun kaayaan atanapi kaayaan tina prinsip sadar anu, lirénna damel kana pesawat sorangan ku nyalira, ngahalang fakultas berak.

Saré poék. Dina lalaki, bobo, atanapi gelap, mangrupikeun fungsi pikiran anu nyababkeun pangaruhna kana fungsi sareng fakultas anu sanés sareng nyegah tindakan sadar.

Nalika pikiran anu mangrupikeun prinsip sadar awak sato fisik anu ngalangkungan atanapi sareng awak éta, sakumna bagian awak, sareng sacara sakabéhna, ngabales kana pamikiran pikiran, ku kituna nalika pikiran nguasaan. fakultas sareng panca indra parantos dienggo sareng sadayana rengking hamba dina awak kedah ngabales. Tapi layonna ukur tiasa ngabales sakaligus.

Saré asalna nalika departemén béda awak awak bosen sareng bosen dina aksi dinten sareng teu tiasa ngabales fakultas pikiran, sareng fungsina tina pikiran anu bobo aya induksi. Prinsip nalar teras leungiteun fakultas na. Fakultas henteu tiasa ngontrol indra fisik, panca indra fisik nyepengana organ, sareng awak tilelep kana lassitude. Nalika prinsip sadar sadar parantos péngin dioperasi ngaliwatan fakultas pikiran sareng ditarik tina diri tina hal-hal na tina tindakan, sare parantos dilaksanakeun sareng prinsip sadar teu sadar dunya sensuous. Dina bobo prinsip prinsip sadar manusa tangtosna sareng bingkisan dina jahil gelap atanapi sanésna tiasa lakonan dina pesawat anu punjul kanggo kahirupan anu sensuous.

Alesan tina mundur prinsip sadar bakal katingali ku ulikan fisiologi sare. Unggal molekul, sél, organ awak sareng awak sacara gembleng, ngalaksanakeun masing-masing damel; tapi masing-masing ngan ukur tiasa damel kanggo sababaraha kali, sareng jamanna ditangtukeun ku kawajiban masing-masing. Nalika akhir période ngerjakeun pikeun ngerjakeun éta henteu tiasa ngaréspon pangaruh anu didominasi di luhur éta, henteu mampuh tiasa ngémutan pangaruh anu henteu mampuh sareng pangaruh sorangan dina giliran prinsip sadar anu didominasi di luhur éta. Masing-masing anu nambut dumasar kana hakekatna sorangan, atom, molekul, sél, sareng organ dina awak sato, ngawartosan yén prinsip pangatur koordinasi bentuk awak tina awak pikeun waktos istirahat sakumaha diresmikeun ku sipat masing-masing, teras unggal prinsip sadar anu narik pangaruhna sareng ngamungkinkeun hiji di handapeun éta pikeun ngaso. Ieu anu lumangsung dina anu disebut sare alami.

Prinsip sadar manusa boga pusat dina sirah, sanaos manjangan sapanjang awak. Nalika tetep dina sirahna manusa henteu bobo sanaos anjeunna henteu sadar ngeunaan barang-barang sakurilingna, sareng awakna tiasa santai. Prinsip sadar manusa kedah ngantunkeun sirah sareng tilelep kana awak sateuacan sare. Hiji anu tetep kaku bari calik atanapi reclining henteu bobo. Hiji jalma anu impian, sanaos awakna rada santai, henteu bobo. Saré pikeun manusa biasa nyaéta pohoan lengkep sadaya.

Tanda anu mimiti tina kabutuhan sare nyaéta henteu mampuh nengetan, teras sumping, geleng, teu daptar kahadean atanapi lembur awak. Ototna reureuhan, tutup eyelid, eyeballs tos hurung. Ieu nunjukkeun yén prinsip sadar parantos ngantepkeun kendali pikeun koordinasi otot awak. Prinsip sadar manusa tuluy ngahapus tina korsi fisikna dina awak pituitari, anu mangrupikeun pusat pamaréntahan sistem saraf awak, atanapi sanés pusat ieu kabosen teuing ku henteu tiasa nurut. Maka upami teu aya anu nyerep minat pikeun pamikiran, éta ninggalkeun korsi pamaréntahanna dina badan hipofisis, sareng sistem saraf santai sadayana.

Upami teu hilap kana sagala anu datang maka hiji tiasa disarios bobo, tapi upami kaayaan semi sadar, atanapi impian nanaon muncul, maka bobo henteu acan sumping, kusabab prinsip sadar pikiran masih aya dina sirah na. diangkat ku pancaindera subjektif sanes tina tujuanna, anu ngan ukur ngaleungitkeun sare.

Dina impian prinsip sadar mangrupikeun arus saraf anu mangaruhan panon, ceuli, irung, sareng sungut, sareng impian tina hal-hal anu aya hubunganana. Upami sawaréh bagian tina awakna kapangaruhan, sakitar, atanapi anu luka, atanapi padamelan dilaksanakeun, éta tiasa janten perhatian prinsip sadar sareng ngalaksanakeun impian. Upami, contona aya nyeri dina suku, éta bakal mangaruhan pusat pakaitna dina uteuk, sareng ieu tiasa ngaleungitkeun gambar anu langkung ageung saatos prinsip sadar pikiran relatif ka bagian anu kapangaruhan; atanapi upami tuangeun tuangeun anu teu peurih teu tiasa dianggo, sapertos contona wébua rarebit, uteuk bakal kapangaruhan sareng sagala jinis gambar anu matak disarankeun di pikiran. Masing-masing akal ngagaduhan organ anu pasti dina sirah, sareng prinsip sadar kana hubungan ieu pusat-pusat dina saraf anu ngarah ka aranjeunna, sareng ku hubungan éterik. Upami salah sahiji organ ieu dilaksanakeun, aranjeunna ngayakeun perhatian prinsip anu sadar, sareng bobo henteu sumping. Nalika hiji impian, prinsip sadar kana sirah, atanapi parantos mundur kana bagian tina tulang tukang tulang anu aya dina vertebra cervical. Salami salah sahiji impian anu biasa, prinsip sadar teu jauh tibatan ari tulang tonggong di vertebrae cervical luhur. Nalika prinsip sadar tina bagian mimiti tina cervical cervical munggaran, éta ngimpi ngimpi; tungtungna dunya sareng pancaindera ngaleungit sareng bobo tetep.

Pas prinsip sadar manusa parantos ngaleungitkeun tina pesawat fisik, arus magnét bumi sareng pangaruh sakurilingna dimimitian pagawéan perbaikan jaringan sareng bagian awak. Kalayan otot santai, sareng awak betah sareng dina posisi anu leres kanggo bobo, arus listrik sareng magnét nyusun sareng ngalereskeun awak sareng organ-organna dina kaayaan anu saimbang.

Aya élmu ngeunaan sare, nyaéta luhung ngeunaan hukum anu ngatur awak dina hubunganana. Jalma anu nampik matuh hukum bobo mayar denda ku kaséhatan gering, panyakit, edan, atanapi maotna. Alam resep pikeun waktos bobo, sareng waktos ieu anu diawas ku sadayana mahlukna kecuali manusa. Tapi manusa sering henteu ngaleungitkeun hukum ieu sapertos anjeunna ngalakukeun batur, bari anjeunna nyobian ngiringan kaseueuran-Na. Hubungan anu harmoni antara awak jeung pikiran dibawa ku sare normal. Bobo normal asalna tina kacapean alami awak sareng didatangkeun ku posisi anu leres pikeun bobo sareng kaayaan ménak sateuacana bobo. Unggal sél jeung organ awak, ogé awakna sorangan, dipolarisasi. Sababaraha awak positip pisan kana kabiasaanna, batur ogé négatip. Éta téh luyu sareng organisasi awak mana pikeun posisi anu paling saé pikeun saré.

Masing-masing jalmi, janten, kedah nuturkeun aturan anu sanés, mendakan posisi anu paling hadé pikeun sirahna tempatna sareng sisi awak mana anu ditetepkeun. Masing-masing jalmi kedah terang kana masalah ieu kanggo dirina ku pangalaman ku konsultasi sareng naroskeun awakna sorangan. Perkara ieu henteu matak dianggap salaku hobi, sareng nyababkeun, tapi nyawang dina akal anu lumayan sareng diurus sakumaha masalah naon waé: Kudu ditampi upami ngalaman waran, sareng ditolak upami teu munasabah, atanapi upami sabalikna dibuktikeun. .

Biasana, badan anu disaluyukeun ogé dipolar ku sirah supaya nunjuk ka belah kalér, sareng suku ka beulah kidul, tapi pangalaman anu nunjukkeun yén jalma, sarua séhat, angon pangsaena sareng sirahna ngarah dina tilu arah anu sanés.

Dina sare bobo awak sacara sukarela ngarobah jabatanna pikeun nampung sorangan ka sakurilingna sareng ka arus magnét anu aya. Biasana, henteu hadé kanggo jalma nuju bobo na tonggong di tukangeun, kusabab posisi sapertos daun awakna dibuka pikeun seueur pangaruh anu cilaka, padahal aya jalma anu bobo ogé upami nuju bohong. Deui deui nyarios yén henteu bobo kulem di kénca sabab aya tekanan dina haté anu campur sareng sirkulasi getih, tapi seueur resep milih bobo di kénca. Jalma anu anémutan anu témbok kapalna kaleungitan nada normalna, sering ngilu on awakna isuk-isuk. Ieu sering kusabab bobo dina tonggong. Awak, ku sabab kitu, kedahna kagum kana ideu pikeun mindahkeun atanapi nyaluyukeun diri dina wengi ka posisi anu bakal ngagentos kabugaran sareng kanyamanan pinunjul.

Dua arus kahirupan kedah ngalakukeun hususna sareng fenomena hudang sareng bobo. Ieu mangrupikeun arus panonpoé sareng bulan. Lalaki ngambekan sakali dina hiji liang irung. Sawatara kurang dua jam arus surya dituang ku napas anu ngalir dina liang iring katuhu sakitar dua jam; maka aya waktos kasaimbangan sababaraha menit sareng napasna robih, teras arus lunar nungtut napas anu ngalangkungan liang kénca. Arus ieu teras napas terus silih ganti sapanjang hirup. Aranjeunna ngagaduhan pangaruh kana bobo. Lamun pensiunan napasna teras ngalangkungan liang irung kénca, éta bakal dipendakan yén posisi anu paling kondusif bobo nyaéta tempatna di sisi katuhu, sabab éta bakal ngambekan napas siah bari teu teratur ngalangkungan bolong kénca. Tapi upami, tibatan, urang kedah ngabohong di belah kénca, bakal dipendakan yén ieu parobihan arus; napasna nembus ngalir nostril kénca ogé gantina ngaleungitkeun liang irung katuhu. Pangalihan arus badé dipendakan dilaksanakeun langsung dilaksanakeun posisi na. Upami saurang henteu tiasa bobo ngantepkeun anjeunna ngagentos jabatan dina ranjang, tapi ngantepkeun konsultasi awakna sakumaha kumaha ngabohong.

Saatos sare anu nyegerkeun, kutub sadaya sél awak nunjuk dina arah anu sami. Hal ieu ngamungkinkeun arus listrik sareng magnét ngalir ngaliwatan sél sacara merata. Tapi sakumaha beurang ngiringan pikirna ngarobah arah kutub sél, sareng wengi henteu aya aturanana sél, sabab nunjukkeun unggal arah. Parobihan tina polaritas ieu ngaleungitkeun arus kahirupan, sedengkeun nalika pikiran ngiringan jabatan pamaréntahanna di tengah sistem saraf, awak pituitari, sistem saraf ieu nyegah awak tina santai sareng ngamungkinkeun arus magnét pikeun polarize sél . Ku kituna saré perlu pikeun mulangkeun sél kana posisi anu leres. Dina panyakit sél aya, dina bagian atanapi sakujur awak, sabalikna.

Saha waé anu hoyong bobo ogé henteu tiasa lirén saatos waé anjeunna parantos nyebatkeun pananya, atanapi kalibet dina paguneman anu pikaresepeun, atanapi parantos janten sengketa, atanapi nalika pikirna ngaganggu, ngaganggu, atanapi dijajah ku hal anu nyerep minat, sabab teras éta pikiran bakal jadi aktipitas éta mimitina bakal nolak ngantepkeun poko sareng bakal ngahalangan organ sareng bagian awak tina santai sareng milarian sesa. Alesan anu sanésna nyaéta nalika angen-angen anu parantos ngalaksanakeun hikmah pikeun waktos, éta sesah pisan ngaunggalna, sareng seueur jam wengi tiasa nyobian dina ngusahakeun tapi gagal "nuju bobo." Upami pikiranna teuing dipikabutuh ku hiji mata pelajaran, sababaraha pamikiran anu sanés tina sipat anu sabalikna kedah diwanohkeun, atanapi buku anu dibaca dugi ka perhatian dicandak tina topik anu nyerep.

Saatos pensiunan, upami teu acan parantos ditangtukeun dina posisi anu pangsaéna, anjeunna kedah ngagolér di sisi katuhu dina posisi anu paling gampang sareng nyaman, santai unggal otot sareng ngantepkeun unggal bagian awak ragrag dina posisi anu paling alami. Awak teu kedah kakeunaan tiis, atanapi teu panas, tapi kedah dijaga dina suhu anu séhat. Maka saurang kudu ngarasa bageur dina haténa sareng manjangkeun perasaan sapanjang awak. Sadaya bagian awak bakal meréspon sareng ngémutan raos haneut sareng raos. Upami prinsip sadar henteu alami deui tilelep kana bobo, sababaraha percobaan tiasa diusahakeun pikeun mendorong bobo.

Salah sahiji metodeu anu sering dianggo pikeun ngadorong bobo nyaéta ku cacah. Upami ieu dicoba kedahna ngitung ngalambatkeun sareng masing-masing nomer sacara mental pikeun paham kana nilai padeukeutna. Ieu ngagaduhan pangaruh tina nyéépkeun uteuk ku monoton na. Ku waktos saratus dua puluh lima parantos dugi ka bobo na bakal ngajadi. Metode anu sanés sareng salah sahiji anu kedah langkung efektif pikeun wasiat kuat ogé jalma négatip pisan, nyaéta usaha ningali ka luhur. Kelopak mata kudu ditutup sareng panonna péngkolan kaluhur janten fokus pikeun hiji inci di luhur sareng tukangeun akar irung. Upami saurang tiasa ngalakukeun ieu kalayan leres, kulem biasana asalna dina sababaraha menit, sareng sering dina tilu puluh detik. Pangaruh anu dihasilkeun ku kéngingkeun panon ka luhur nyaéta ngaleupaskeun organisme psikis tina organisme fisik. Pas perhatian tos ka alam psikis anu fisik leungiteun. Lajeng impian atanapi bobo ogé. Tapi jalan anu pangsaéna sareng paling gampang nyaéta boga kapercayaan pikeun kamampuan pikeun bobo sareng miceun pangaruh anu ngaganggu; ku kayakinan ieu sareng kalayan raos bageur dina haté bobo nuturkeun teu lami.

Aya fenomena fisik anu tangtu, teu bérés marengan saré. Réspirasi diréduksi, sareng henteu narik napas ti daérah beuteung, manusa ambekan ti daérah thoracic. Detak jantung nembak sareng aksi jantung janten langkung laun. Dina seueur instansi parantos kapanggih yén aya variasi ukuran awak salami bobo. Sababaraha bagéan awak ningkat dina ukuran, sedengkeun bagian sanésna turun. Pembuluh kapal ngagedekeun awak, sedengkeun kapal otak janten langkung alit. Otak jadi bulak sareng kontrak nalika bobo, tapi balik deui kana prinsip sadar, nya nganggap warna anu langkung rosy hue atanapi warna muram. Kulitna langkung aktif dina sare tibatan dina kaayaan hudang, anu mangrupikeun alesan pangna sabab hawa di kamar tidur janten najis langkung gancang tibatan dina waktu hudang; tapi bari kulitna disisi getih, organ-organ internal aya dina kaayaan anémia.

Alesan pikeun ukuran ukuran dina bagian awak nyaéta, yén nalika prinsip sadar pensiunan tina uteuk, aksi otak kendang, sirkulasi getih turun, sareng, minangka organ kerja prinsip sadar, uteuk teras beristirahat. Henteu janten ku periphery awak. Anu ngabalukarkeun ieu mangrupikeun wali salaku wali awak, prinsip sadar, parantos pensiunan sareng organ-organ aktifna tetep sésana, prinsip sadar anu koordinat tina bentuk awak dieusian sareng ngajaga awak tina seueur bahaya anu geus kakeunaan bobo.

Deui sabab seueur bahaya ieu kulit ngagaduhan sirkulasi anu langkung ngajadikeun pangaruh anu langkung peka tibatan dina kaayaan hudang. Dina kaayaan anu bangun, saraf motor sareng otot sukarela ngagaduhan biaya awak, tapi nalika prinsip sadar manusa parantos pensiunan, sareng sistem saraf anu ngadalikeun otot sukarela sareng gerakan awak parantos santai, saraf henteu rela. jeung otot awak diulinkeun. Ieu sababna awak dina ranjangna dipindahkeun tina hiji posisi ka anu sanés, tanpa bantosan tina sadar prinsip manusa. Otot anu henteu rela mindahkeun awak ukur sakumaha didorong ku hukum alam sareng nampung awak kana hukum ieu.

Gelap langkung kondus pikeun kulem kusabab saraf periferal awak teu kapangaruhan dina gelap. Cahaya anu lakukeun dina saraf ngahudangkeun tayangan kana uteuk anu tiasa nunjukkeun seueur bentuk impian, sareng impian pangseringna mangrupikeun hasil tina sababaraha sora, atanapi cahya anu dilaksanakeun dina awak. Naon waé bising, nyabak atanapi kesan éksternal, sakaligus mawa parobahan ukuran sareng suhu uteuk.

Saré ogé dihasilkeun ku narkotika. Aranjeunna henteu ngalaksanakeun bobo séhat, sakumaha ubar narkotika atanapi narkoba ngaleungitkeun saraf sareng ngaleupaskeun tina prinsip sadar. Obat-obatan henteu tiasa dianggo kecuali dina kasus anu ekstrim.

Bobo cekap kedah dipasihan awak. Nomer jam henteu tiasa diatur kalayan persis pisan. Kadang urang ngarasa langkung nyegereun angon opat opat lima lima jam tibatan urang pada waktos-waktos sanés tina dua kali jumlahna. Hiji-hijina aturan anu tiasa dituturkeun sakumaha panjangna bobo nyaéta lirén dina waktos awal-awal sare sareng kulem dugi awak hudang na nyalira. Bohong bohong dina ranjang jarang aya mangpaatna sareng sering ngabahayakeun. Waktu pangsaéna pikeun bobo, nyaéta dalapan jam ti sapuluh énjing dugi ka genep énjing. Jam kira-kira jam sapuluh jam arus magnét bumi ti mimiti maén sareng tahan opat jam. Salila waktos ieu, sareng khususna dina dua jam kahiji, awak paling gampang dileungitkeun ayeuna sareng nampi kauntungan anu paling ageung. Jam dua sonten ayeuna parantos mimiti maén anu ngecas awak sareng kahirupan. Kiwari ieu terus sakitar opat jam, janten upami bobo mimiti jam sapuluh, ku dua sadaya sél sareng bagian awak pasti bakal santai sareng dimandian ku arus magnetik négatip; tabuh dua arus listrik bakal ngamimitian merangsang sareng nyegerkeun awak, sareng genep jam sél sél bakal parantos didakwa sareng nyegerkeun pikeun ngajukeun tindakan sareng nyauran diri kana perhatian prinsip sadar tina pikiran .

Tidur sareng insomnia henteu kaberesihan, sabab nalika awak tetep dina aksi sareng diparentah sareng dikontrol ku saraf sukarela sareng otot, alam henteu tiasa ngahapus sareng ngaleungitkeun produk sampah, atanapi ngalereskeun karusakan anu dilakukeun pikeun awak ku ngagem kahirupan anu aktip. Ieu ukur tiasa dilakukeun bari saraf involuntary sareng otot gaduh kadali awak sareng dikontrol ku dorongan alam.

Légé bobo teuing goréng sakumaha henteu sare. Jalma anu indulge dina sare kaleuleuwihan biasana kusam sareng teu mirip pikiran sareng jalma anu teu puguh, teu saeutik akal, atanapi gormands anu bobo bobo sareng tuang. Pikiran anu leuleus gampang bosen sareng monoton naon waé anu bakal ngeureunkeun bobo. Jalma anu indulge teuing bobo ngalantenkeun sorangan, kusabab saré kaleuleuwihan disarengan ku teu aktifna pangpayén organ sareng jaringan awak. Ieu nyababkeun éfeeblement, sareng tiasa ngabalukarkeun akibat anu parah. Éta nyababkeun lirén tina péta kandung kemih, sareng nalika stagnasi bili na bagian cairanna kaserep. Bobo saré, ku nyababkeun nada terusan alimérasi, condong ngembang kabebeng.

Sanaos seueur anu ngira-ngira impian salami sadayana dina saré, kaseueuran éta jarang pisan, sareng upami kitu, aranjeunna hudang kesel sareng teu puas. Kalayan jalma anu bobo sare aya dua période impian. Anu kahiji nyaéta nalika fakultas pikiran sareng panca indra kana anu suruh; ieu biasana bakal tahan tina sababaraha detik ka hiji jam. Mangsa kadua nyaéta tina bangun, nyaéta, dina kaayaan anu biasa, tina sababaraha detik dugi ka satengah jam. Panjang anu katingalina tina impian henteu aya artina nunjukkeun waktos anu dikonsumsi, sakumaha waktos dina impian bénten pisan tina waktos sapertos anu urang terang dina kaayaan hudang. Seueur anu ngalaman impian anu dina impian nyandak sababaraha taun atanapi waktos hirup atanapi bahkan umurna anu bakal dilangkungan, dimana peradaban katingal naek sareng ragrag, sareng mimpi ngalamun kajantenan janten langkung saluareun ragu, tapi dina bangun anjeunna mendakan taun-taun atanapi umurna parantos ukur sababaraha detik atanapi sababaraha menit saatosna.

Alesan pikeun disproporasi panjang panjang impian kalayan waktos anu urang terang, éta kusabab kanyataan yén urang nyaréntahkeun organ-organ urang kana panerapan kana kabiasaan perkiraan jarak sareng waktos. Prinsip sadar anu fungsina dina dunya supersensuous sadar ayana tanpa wates, sedengkeun organ urang ngira-ngira waktos sareng jarak ku sirkulasi getih, sareng nyebarkeun cairan saraf, sakumaha éta parantos dianggo sareng dunya luar. Ngimpi ngan ukur ngaleungitkeun prinsip sadar tina fungsina ngalangkungan organ fisik luar dina pesawat fisik pikeun fungsina ngalangkungan organ-organ batin dina pesawat psikis. Proses sareng petikan tiasa diperhatoskeun ku prinsip sadar nalika pikirna parantos diajar kumaha misahkeun ka diri tina organ sareng indra awak.

Awak sacara umum mangrupikeun hiji, tapi diwangun ku seueur layon, anu masing-masing mangrupikeun kaayaan anu béda ti anu séjén. Aya masalah atom anu dieusian sakumna awak, tapi dikelompokkeun dumasar kana prinsip desain. Ieu mangrupikeun awak halimunan. Teras aya awak molekular, anu mangrupikeun prinsip desain astral numutkeun atom-atom na dikelompokkeun sareng anu ngahasilkeun bentuk awak. Tuluy aya awak hirup, anu mangrupikeun awak psikis pulses ngalangkungan awak molekular. Masih sanés nyaéta nyaéta tina awak kahayang anu mangrupakeun badan organik anu teu katingali anu nyakup sadaya jasad anu baheula. Salaku tambahan ieu aya awak batin, anu mangrupikeun terang anu terang dina sareng sadaya anu parantos disebat.

Ayeuna nalika prinsip sadar atanapi awak batin fungsina ngalangkungan panca indera di dunya jasmani, sapertos awak anu épék-édét na terangna dina sadaya badan anu sanés sareng nyinar sareng ngarangsang aranjeunna sareng panca indra sareng organ. Dina kaayaan kitu manusa nyarios hudang. Nalika awak tina lampu pikiran parantos diaktipkeun, sakumna awak handap diatasi ku cahaya sareng teu tiasa ngabales. Nepi ka wanci ayeuna aranjeunna dipolarisasi kana awak anu éraan pikiran sareng ayeuna aranjeunna bakal ngirangan sareng badan anu hurung dina awak psikik molekular anu tempatna tina panca indra luar sareng ngandung pancaindera pesawat psikis. Maka éta yén urang impian sareng impian-saloba jinisna sapertos aya musyawarah; sareng impian anu timbul tina seueur cukang.

Cukang pikeun ngimpina kadang-kadang kusabab henteu mampuh kaambalan pencernaan tiasa fungsina, sareng kacenderungan ngaleungitkeun gambar-gambar dina otak, anu katingali ku prinsip sadar tina pikiran; ngimpina tiasa disababkeun ku meungpeuk aliran getih atanapi sistem saraf atanapi panyambutan saraf motor tina saraf indrawi. Pegatkeun ieu tiasa disababkeun ku manjang saraf atanapi ku ngalungkeun aranjeunna. Ngabalukarkeun anu sanésna mangrupikeun incubus anu nyayogikeun awak. Ieu sanés impian anu diproduksi ku indigestion atanapi mewah, tapi éta sipat anu serius, sareng jaga-jaga kedah diwajibkeun ngalawan éta, sanés modél sanésna tiasa nyababkeun, upami henteu kuciwa, sareng dipikanyaho yén ngimpina sapertos kitu kadang nyababkeun pupus.

Somnambulists sering katingalina nganggo sakabéh indra sareng fakultas kahirupan bangun biasa, sareng dina waktos tiasa nunjukkeun kaaslian anu teu katingali dina kahirupan anu bangun tina somnambulist. Hiji somnambulist tiasa timbul tina ranjang na, pakean, ngalana kuda na sareng naekna ambek pisan ka tempat-tempat dimana waktuna hudang anjeunna henteu nyobian; atawa anjeunna tiasa aman naék mendakan mendakan bumi atanapi jangkung lieur dimana éta bakal kabédan pikeun anjeunna ngahudangkeun; atanapi anjeunna tiasa nyerat serat sareng kalibet dina paguneman, sareng saurna teras awak teuing henteu sadar naon anu parantos kajantenan. Anu ngabalukarkeun somnambulism sabab biasana dikadalikeun ku koordinat prinsip sadar kana bentuk awak ku saraf saraf sacara sukarela sareng digerakkeun, tanpa gangguan tina prinsip sadar batin. Ieu tindakan somnambulistic ngan ukur hiji pangaruh. Anu ngabalukarkeun éta mangrupikeun kusabab prosés pamikiran anu parantos kajantenan sateuacanna, boh dina pikiran aktor atanapi parantos disarankan ku pikiran anu sanés.

Somnambulism mangrupikeun bentuk hipnosis, biasana ngalaksanakeun sababaraha pamikiran-pamikiran anu parantos kagum kana prinsip prinsip awak, sakumaha nalika mikirkeun hiji tindakan sacara teratur atanapi hal anjeunna ngingetkeun pamikiran ieu dina desain atanapi bentuk prinsip awak fisikna. . Ayeuna nalika salah sahiji anu parantos kaget kana prinsip wujudna sareng parantos pensiunan wengi, prinsip sadar anjeunna mundur tina korsi sareng pusat pamaréntahan na otak sareng saraf sukarela sareng otot santai. Lajeng éta yén saraf involuntary sareng otot tanggung jawab. Upami ieu kacukupan ku kesan anu katampi tina prinsip pamikiran bari dina kaayaan hudang, aranjeunna sacara otomatis nurut kana pamikiran ieu atanapi tayangan sakumaha anu pasti sakumaha subjek hipnotis nurut operatorna. Janten pernikahan liar anu dilakukeun ku somnambulist sering ngalaksanakeun sababaraha dinten impian inplanted dina bentuk awak dina kaayaan bangun, nunjukkeun yén somnambulist mangrupikeun matéri hipnotis diri.

Tapi hipnosis diri ieu sanés mangrupikeun hasil tina impian sapoe, atanapi fécis liar, atanapi panginten hudang hirup hungkul. Dina waktos-prinsip prinsip sadar kana salah sahiji nagara impian anu lebet sareng mindahkeun tanggapan kana kaayaan impian anu jero kana prinsip sadar koordinat kana awak bagian. Lajeng, upami badan ieu ngalaksanakeun kesan anu katampi, fenomena somnambulisme dipidangkeun dina sababaraha pagelaran anu paling rumit sareng susah, sapertos anu ngabutuhkeun operasi méntal dina itungan matematik. Ieu mangrupikeun dua sabab penyebab somnambulism, tapi aya seueur sabab anu sanés, sapertos kapribadian dual, obsesi, atanapi nurut kana dakyatan sanés anu sanés anu ngalangkungan hipnotisme nyiptakeun awak somnambulist dina aksi otomatis na.

Hipnosis mangrupikeun wujud bobo anu dikéngingkeun ku pangersa sanés pamikiran dina pikiran anu sanés. Fenomena anu sami anu kasebar dina sare alami anu sacara sanésna diproduksi sacara émosional ku hipnotis. Aya seueur metode anu dituturkeun ku hipnotis, tapi hasilna sami. Dina hipnosis operator nyababkeun teu sayah tina kelopak mata, keureutan umum, sareng ku saran, atanapi ku anu panguasa bakal mekarkeun prinsip sadar kana subjek pikeun mundur tina korsi sareng pusat dina uteuk, sahingga janten kendali saraf henteu rela. jeung otot awak nyerah, sareng prinsip sadar dipegatkeun ti puseur psikologis sareng pusat sensasi, sareng ragrag kana sare. Maka operator ngagentos tempat pamikiran anu sanés sareng ngarahkeun gerak tina bentuk prinsip awak anu ngadalikeun gerak sacara sukarela. Prinsip formulir ieu gampang ngaréspon kana pamikiran operator upami subjekna mangrupikeun hal anu saé, sareng pamikiran operator kanggo anu automaton tina badan naon prinsip sadar pikiran sanésna.

Subjék hipnotis tiasa nunjukkeun sadaya fenomena somnambulisme komo tiasa dilakukeun pikeun ngalakukeun feats ketahanan anu langkung saé kusabab hipnotis tiasa nyiptakeun pesta sapertos anjeunna ngajantenkeun pikeun ngalakukeun poko, sedengkeun, gerakan-gerakan somnambulist gumantung kana pamikiran saméméhna. naon waé anu mungkin. Urang kedahna moal dina kaayaan naon waé atanapi kaayaan ngalebetkeun janten hipnotis, sabab cenderung pikeun masihan anjeunna sareng raga na kana naon waé pangaruh.

Bisa waé aya hiji kauntungan tina diri hipnotis lamun geus dilakukeun sacara intelektual. Ku paréntah awak pikeun ngalaksanakeun operasi tangtu éta bakal dibawa langkung jero dina pangaruh akal hiji-hiji, sareng bakal gampang pikeun prinsip nalar pikeun ngarahkeun hiji jalma dina kahirupan sareng awak lamun awak dilatih janten ngaréspon kana prinsip penalaran sepanjang waktos. Salah sahiji operasi sapertos ieu hudang isuk-isuk dina waktos anu dipikiran awak awak ngahudangkeun sateuacan pangsiun, sareng éta pas hudang hudang sareng teras mandi sareng pakéan. Ieu tiasa ditangkep langkung jauh ku ngarahkeun awak pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas tertentu dina waktos-waktos dina poé. Widang pikeun ékspérimén sapertos kieu ageung sareng awakna langkung rentan upami pesenan ieu dipasihkeun heula wengi sateuacan bobo.

Kami meunang seueur pedah tina bobo, tapi aya ogé anu bahaya.

Aya bahaya leungitna vitalitas nalika bobo. Ieu tiasa janten halangan anu serius pisan pikeun anu ngusahakeun kahirupan spiritual, tapi kedah ditumpangan sareng diatasi. Nalika kasucian awak parantos dikelola pikeun hiji waktos anu ditangtukeun, layon éta janten obyek tarik pikeun seueur kelas éntitas sareng pangaruh ti dunya kawéntar indra. Ieu ngadeukeutan awak nalika wengi sareng bobo polah dina prinsip koordinat sadar kana bentuk awak, anu ngatur saraf henteu rela sareng otot fisik. Kalayan lakukeun kana prinsip kabentukna awak ieu, pusat organik dibangkitkeun sareng dirangsang, sareng dituturkeun ku hasil anu teu pikaresepeun. Leungitna vitalitas tiasa sacara positif dieureunkeun sareng pangaruh-akibat anu dicegahna tina pendekatan. Saha anu sadar nalika bobo awak bakal, tangtosna, ngajaga sadaya pangaruh sareng lembaga sapertos kitu, tapi anjeunna anu teu sadar ogé tiasa ngajagi dirina.

Karugian méntal pangseringna mangrupikeun hasil tina pamikiran nyalira nalika hirup hudang, atanapi pikiran anu asupkeun pikiran sareng anu anjeunna masihan panongton. Ieu ngémutan prinsip anu koordinasi sareng, sapertos awak somnambulistic, sacara otomatis ngiringan ngagulung tina pamikiran anu dipikahoyong. Cikan anjeunna, ku kituna, anu bakal ngajagi dirina dina bobo ngajaga ménak anu murni dina hudang hirup. Daripada ngahibur pikiran anu timbul dina pikiran na, atanapi anu tiasa disarankeun ku anjeunna ku batur, hayu anjeunna nawar aranjeunna, nampik panongton sareng nolak rupana. Ieu mangrupikeun salah sahiji pitulung anu pangsaéna sareng dipicuna pikeun bobo séhat sareng mangpaat. Leungitna vitalitas kadang kusabab panyababna sanés tina hiji pikiran sorangan atanapi pikiran batur. Ieu tiasa dicegah, sanaos butuh waktos. Cikan saurang anu kasiksa pisan nyauran salira nyauran ka anjeunna nalika aya bahaya naon waé, sareng ngantepkeun anjeunna ogé ngecas prinsip perténtang na maréntahkeun sémah anu henteu kéngingkeun; sareng éta kedah angkat upami paréntah anu leres dirumuskeun. Upami aya jalma anu mikaresep ngalamun anjeunna kedah naroskeun: "Saha anjeun?" Sareng "Naon anu anjeun pikahoyong?" Upami patarosan ieu dipaksa maksakeun, teu aya entitas anu tiasa nolak némbalan, sareng ngajantenkeun dirina sareng tujuanana. Nalika patarosan ieu ditaros ka nu nganjang, bentuk anu saé sering masihan tempat anu paling kéngingkeun, anu marah, teras dipaksa pikeun nunjukkeun alam anu leres, snarl atanapi shrieks sareng ngahaja ngiles.

Ngagaduhan pikiran dina kanyataan di luhur, sareng pikeun ngaleungitkeun bahaya anu sarimbag, salah sahiji kudu pensiunan gaduh raos bageur dina haté sareng manjangkeun kana sadayana awak dugi sél sél thrill ku kahaneutan anu pikaresepeun. Kituna lakukeun tina awak, sareng awakna salaku pusat, hayu anjeunna bayangkeun suasana di sekitarna pikeun dibebaskeun ku panginten bageur anu positif, anu radiates ti anjeunna sareng ngeusi unggal bagian tina kamar, sakumaha ogé lampu anu bersinar ti hiji jagat listrik. Ieu bakalan nyalira, ku anjeunna dikurilingan sareng anjeunna tiasa bobo tanpa bahaya salajengna. Bahaya bahasna teras ngadatangan anjeunna bakal mangrupikeun pikiran anu mangrupikeun budak pikiran na sorangan. Tangtosna, kondisina ieu henteu langsung. Ieu mangrupikeun hasil tina usaha terus: tina disiplin awak, sareng disiplin pikiran.

Aya zodiak sare sareng aya anu zodiak hudang. Zodiak hirup bangun nyaéta kanker (♋︎) nepi ka capricorn (♑︎) ku cara libra (♎︎). Zodiak saré nyaéta ti capricorn (♑︎) nepi ka kanker (♋︎) ku jalan aries (a). Zodiak hirup urang mimitian ti kanker (♋︎), napas, sareng indikasi munggaran urang sadar. Éta téh pamitan munggaran ti kaayaan sare jero dina énjing atanapi saatos sesa sapopoé. Dina kaayaan ieu saurang anu henteu biasana sadar tina bentuk atanapi naon waé anu hirup tina hudang. Hiji-hijina hal anu sadar nyaéta kaayaan anu tenang. Kalayan manusa normal éta kaayaan anu pohara tenang. Ti dinya, prinsip pamikiran disababkeun kana kaayaan anu langkung sadar, anu diwakilan ku tanda leo (♌︎), kahirupan. Dina kaayaan ieu warna-warni atanapi objék anu sarwa katingal sareng aliran sareng inrush hirup dirasa, tapi biasana tanpa aya definisi tina bentuk. Nalika pikiran ngiringan hubunganana sareng kaayaan fisik éta ngalebetkeun kana tanda virgo (♍︎), wujud. Nagara ieu aya dina kaayaan ieu yén jalma-jalma ngimpi nalika uih deui kana kahirupan anu hudang. Bentukna didieu sacara jelas katingal, kenangan anu lami diteliti, sareng kesan anu impinge dina indra ragana nyababkeun gambar dibuang dina éter otak; tina jogna pamikiran pandangan ieu sareng saran ti indra sareng nerjemahkeun kana sagala jinis impian. Tina kaayaan impian ieu tapi ngan ukur hiji léngkah pikeun hudang kahirupan, maka ménak hudang kana raos awakna dina tanda libra (♎︎), kelamin. Dina tanda ieu, éta liwat sadaya kagiatan kahirupan sapopoé. Saatos awaking awakna dina tanda libra (♎︎), jinisna, hawa nafsu janten nyata ngaliwatan tanda scorpio (♏︎), kahayang. Ieu dihubungkeun sareng sareng diusahakeun ku pikir-pikir anu biasa pikeun hudang kahirupan, dina tanda sagittary (♐︎), panginten, anu teras-terasan teras dugi ka waktos prinsip sadar pikiran tilelep deui kana dirina sareng lirénna bakal sadar dunya. Ieu lumangsung dina tanda capricorn (♑︎), kapribadian. Capricorn (♑︎) ngagambarkeun kaayaan saré jero sareng dina pesawat anu sami sareng kanker (♋︎). Tapi padahal capricorn (♑︎) ngagambarkeun lebet saré, kanker (♋︎) ngagambarkeun kaluarna.

Zodiak saré ti capricorn (♑︎) nepi ka kanker (♋︎) ku jalan aries (a). Éta ngagambarkeun saré bobo anu henteu kawates, sabab éta satengah tina zodiak ngawakilan alam semesta anu hirup. Upami aya anu ngaliwat kaayaan anu teu kawéntar ieu sabada anjeun lirén anjeunna nyegerkeun deui bangun awak sabab éta aya dina kaayaan bobo anu jero ieu, upami disalurkeun sacara teratur, yén anjeunna ngahubungi sareng atribut anu luhur sareng fakultas jiwa sareng nampi instruksi ngalangkungan aranjeunna anu ngamungkinkeun anjeunna ngerjakeun padamelan dina dinten anu badé ngajentrekeun kakuatan sareng kaéndahan, sareng anjeunna ngagentos diskriminasi sareng teguh.

Zodiak bobo nyaéta kaayaan noumenal; zodiak anu hudang ngagambarkeun dunya anu fenomenal. Dina zodiak saré kapribadian teu tiasa ngalangkungan tanda capricorn atanapi bobo jero, sanés éta bakal janten kapribadian. Éta tetep dina kaayaan léspar dugi ka awakna tina awakna kanker (♋︎). Maka personalitasna nampi mangpaat tina zodiak saré nalika kapribadianna sambung. Kepribadian na teras ngingetkeun kapribadian kana sagala kauntungan anu ditampina.

Hiji anu bakal diajar ngeunaan zodiak bangun sareng bobo, urang bakal ningali kana diagram anu sering diselapkeun nu kecap. Tempo nu kecap, Vol 4, No. 6, Maret, 1907, sarta Vol 5, No. 1, April, 1907. Pekuncén 30 jeung 32 kudu dipikirkeun, sabab bakal nunjukkeun rupa-rupa jinis derajat bangun sareng bobo anu masing-masing dipasihan, numutkeun kabugaranna, kaayaan sareng karma. Dina duanana tokoh-tokoh kasebut diwakilan opat lalaki, tilu urang lalaki anu dikandung dina lalaki anu langkung ageung. Dilarapkeun kana subjek tina makalah ieu, opat lalaki ieu ngawakilan opat nagara anu dilangkungan tina bangun sare. Anu pangleutikna sareng anu munggaran nyaéta fisik, anu nangtung dina libra (♎︎), anu dugi ku awakna ka pesawat virgo-scorpio (♍︎-♏︎), wujud sareng kahayang, anu hébat. Tokoh kadua nyaéta manusa anu psikis, anu aya diantara manusa anu fisik. Lalaki psikis ieu ngagambarkeun kaayaan impian biasa. Kondisi impian biasa kieu, ogé manusa psikis, dugi ka tanda-tanda leo-sagittary (♌︎-♐︎) lalaki spiritual, sareng tanda-tanda kanker-capricorn (♋︎-♑︎) tina jiwa méntal, sareng éta lingkaran dunya psikis ieu manusa biasa pikeun ngimpina. Dina kaayaan ieu lira sharira, anu mangrupikeun bentuk atanapi bentuk awak, nyaéta awak anu dianggo sareng anu dialaman impian. Jalma anu ngagaduhan pangalaman dina impian ngenalkeun kaayaan ieu salaku hiji dimana teu aya kapinteran atanapi ragam warna. Bentukna katingal sareng kahayangna dirasaan, tapi warna henteu aya sareng wujud katingali ku salah sahiji hue, anu kusam abu atanapi ashy bentuk. Ngimpi ieu biasana disarankan ku pikiran-pikiran dina dinten saméméhna atanapi ku sensasi awak dina waktos éta. Kaayaan impian nyata, kitu, dilambangkeun ku naon anu ku urang, dina tulisan-tulisan di luhur anu disebut, disebut manusa méntal. Lalaki méntal dina zodiak méntalna ngandung lalaki psikis sareng fisik dina zodiak séwang-séwangan. Lalaki méntal dina zodiakna dugi ka pesawat leo-sagittary (♌︎-♐︎), panginten-dina zodiak anu hébat. Ieu dina pesawat kanker-capricorn (♋︎-♑︎) tina zodiak spiritual, kabeungkeut ku tengah manusa spiritual. Ieu mangrupikeun manusa anu mental anu ngalangkungan sareng ngawates sadaya fase kahirupan impian anu dialaman ku manusa biasa. Ngan dina kaayaan anu luar biasa tiasa nampi komunikasi ti manusa spiritual. Lalaki méntal ieu awak impian anu leres. Hal ieu teu jelas dina jalma biasa, sareng henteu kaberesihan dina hirup-Na bangun, éta hésé pikeun anjeunna fungsina dina éta sadar sareng intelektual, tapi éta awak anu nyalira ngalangkungan masa kahyangan saatos pupus.

Ku pangajaran na inohong 30 jeung 32, bakal ditingali yén segitiga sudut anu kabalikkeun dilarapkeun ka sadaya zodiak, masing-masing nurutkeun jenisna, tapi yén garis (♋︎-♎︎) sareng (♎︎-♑︎) ngalangkungan sadaya zodiak dina tanda-tanda dulur anu sami. Garis ieu nunjukkeun hubungan hirup bangun sareng angkatna, sumping kana awak sareng angkatna. Angka nunjukkeun langkung seueur tinimbang tiasa nyarios tina aranjeunna.

Saha waé anu bakal nyandak kauntungan tina sare-manéh anu bakal diréaksikeun dina sadayana hirupna bakal leres-leres mesen ti lima belas menit ka hiji jam semedi sateuacan pangsiun. Pikeun lalaki usaha éta sigana sigana miceunan waktos nyandak sajam semedi, calik sateuacana bahkan lima belas menit bakal janten boros, tapi jalmi anu sami bakal nyangka lima belas menit atanapi sajam di téater teuing pondok waktos pikeun ngamungkinkeun manehna soré hiburan.

Hiji tiasa mendakan pangalaman semedi sajauh anu pikaresepeun dina téater, sakumaha srengenge nyalira cahaya suluh tina lampu minyak. Dina tapa, janten lima menit atanapi sajam, hayu urang pariksa sareng ngahukum lampah salahna dina dinten ieu, sareng nyaram sapertos anu sanés sapertos tindakan sanés énjing, tapi ngantepkeun anjeunna nyetél hal-hal anu parantos dilakukeun. Lajeng ngantepkeun anjeunna ngarahkeun awak sareng prinsipna salaku pangawetan diri pikeun wengi. Anjeunna ogé mertimbangkeun naon pikiran na, sareng naon anjeunna salaku prinsip sadar. Tapi ngantepkeun anjeunna ogé mutuskeun sareng ngabéréskeun sadar kana impianana, sareng anjeun dina sare; sareng dina sagala hal, anjeunna ngantepkeun sadar pikeun terus-terusan, ngalangkungan prinsip sadar, sahingga ngalangkungan prinsip sadar pikeun mendakan-eling.