The Word Yayasan

THE

WORD

Vol. 13 Séptémber, 1911. No 6

Copyright, 1911, ku HW PERCIVAL.

Flying.

Sciencelmu ayeuna parantos ngapulkeun pangpentingna dina kulawarga élmu menak, katelah pneumatics, aerostatics, aeronautics atanapi Aviation. Mékanika Flying tiasa ditalungtik tur latihan ku manusa anu mana waé anu teu leungit tanpa kaleungitan gelar ilmiah.

Pikeun abad abad-hal anu aya sanggup sareng pantes lalaki babarengan palaku sareng pengitén anu pikasieuneun diantawis ngagugat kana pangaweruh élmu ngapung. Nepi ka waktos ayeuna élmu ortodoks bertarung tur dicekel lapangan ka sadaya ngagugat. Fightta gelut panjang sareng teuas. Lalaki istighfar parantos dikobukan pikeun panghukuman atanapi pikir sami sareng charlatan sareng fanatik. The aviator anu ayeuna hiber sémah ngalangkungan hawa atanapi ngangkat na murag, angin atanapi darts atanapi glides dina inohong anu anggun saméméh néwak panongton, sanggup ngalakukeun kitu kusabab lini panjang lalaki, ngahontal ti abad ka-kaliwat ka kiwari, anu dilakukeun sukses sumping kangge anjeunna. Maranéhanana milu loba cikur sarta cesure sacara bebas anu dibikeun; anjeunna meunang ganjaran anu penting sareng ditampi tina pujian tina anu paranté admiring.

Sciencelmu ngapung henteu disambihan sareng henteu gampang ngaku mah sakumpulan élmu dikenuh sareng pamilihna dibérékeun ku gelar pangakuan ilmiah. Lalaki ti élmu anu disatujuan ngaku élmu ngapung ka angka sabab sabab kudu. Flying kabuktian sareng ngabuktikeun kana panca indra salaku kanyataan, sareng moal tiasa nampik deui. Jadi ditarima.

Unggal téori kedah nyerah sareng tés sareng kabuktian sateuacan katampi leres. Anu mana andhéman pikeun anu mulya, sareng anu pangasihna, bakal neraskeun sareng nampi sadaya oposisi dina waktuna. Tapi oposisi anu ditempokeun ku seueur hal-hal di luar waktos ayeuna ayeuna dina watesan sains anu lolos ngadeukeutan akal nu diajarkeun ku pamikiran ilmiah anu tumiba ka bongbolongan sareng bunuh kana sababaraha pamikiran akhirat anu tangtu bahasa jalma pikeun manusa.

Sikep élmu anu sanés akhlak anu leres-leres-leres-leres-leres-leres-leres-leres-leres tingali pamikiran kana pamangsa sareng kakuatan panipuan sareng panatik, anu tumuwuh sapertos gulma dina sarang peradaban. Itta moal keur sikap ieu élmu, panipuan, fanatik jeung hama imamamarah, sapertos nalungtik némpél anu lahitit, meusuh sareng ngalingket, rame kaluar atanapi nyekek benak manusa, bakal ngaganti kebon peradaban ka leuweung mamang sareng takwa teras bakal ngéléhkeun pikiran balik ka uncertainties tahayul ti mana umat manusa dipingpin ku elmu.

Mertimbangkeun jahiliah anu di-rupa derajat lumaku di sakabéh pikiran, meureun deui, meureun, badé yén otoritas ilmiah kedah padeukeut sacara unsuh ilmiah sareng mungkir subjék atawa hal di luar watesna. Di sisi séjén, dangong henteu-atuh ieu henteu milari tumuwuhna élmu modérn, nunda positip anu berharga ngadeukeutan dina widang anu anyar, nganyahokeun akibat prasép anu teu ngadeukeutan ku akibat deui ku jalan nyumpulna na dipiceun ku kabebasan séwang-séwangan.

Teu lila pisan jurnal anu ngélokkeun élmu élmu disebelkeun atanapi ngadutuk jalma anu bakal ngawangun mesin ngapung. Aranjeunna nuduhkeun yén bakal janten langkung ngiberkeun dina pemimpi dianggurkeun atanapi teu aya gunana. Aranjeunna ngayakeun usaha bakal janten pernah ngambar nanaon, sareng yén énergi sareng waktos sareng duit disebat dina usaha anu henteu aya gunana sapertos kitu kedah dirobah kana saluran anu sanés kanggo nampi hasil praktis. Aranjeunna terus-terusan dalil penguasa pikeun ngabuktikeun hal anu mustahil hiber mékanis ku manusa.

Hiber atanapi angkutan ayeuna élmu. Ieu keur padamelan ku pamaréntah. Luxuryta pangéwah panganyarna anu dipedalkeun ku olahragawan wani. Ata mata pelajaran komérsial sarta dipikaresep. Hasil perkembangannya dihartikeun sacara saksama sareng kahareupna antisipasi.

37 Ari simkuring ngadawuh: "Maraneh kudu jungjungkeun sareng lanceuk", saur-Na, "Para malaikat, eta teh jalmi biasa." Kanyataanna, warta ngeunaan pneumatik, aerostatik, aeronautics, penerbangan, kloter nyaéta atraksi nu panglobana tur panganyarna anu ditawarkeun ka jurnal nuju kana dunya waspada.

Ieu moulders pamadegan anu diungkabkeun ku fakta sareng pamadegan umum pikeun ngarobah panémbongna. Aranjeunna keukeuh masihan masarakat naon dipikahayang akal umum. Wellta ogé hilap hilap sareng perobahan di pendapat sasih waktos. Najan kitu, naon lalaki kedah ngusahakeun janten hirup sareng naon anu kudu diinget nyaéta yén prasangka sareng jahiliah henteu salawasna tiasa pariksa kamekaran tur ngembangkeun pikiran atawa ngeureunkeun kakuatan ekspresi. Taya jalma anu ngarasa agul para pamuda sadar geng-guhayna. Barangkal. Anu cekap sina leupas tina gajihna. Oposisi anu ditawarkeun ku pamasaran jeung opini umum tiasa pikeun sawatara waktu pikeun ngahalangan kamajuan-Na. Prasépsi jeung opini mupus bakal dileungitkeun sareng ngabareuman salaku kamungkinan bakal dibuktikeun. Samentawis waktos, sadaya oposisi nawiskeun kasempetan pikeun ngembangkeun kakuatan sareng pentingna pikeun tumuwuh.

Dina momen anu reverie, pamikiran jero, ekstasi, lalaki, pikiran, terang yen anjeunna tiasa ngapung. Dina waktu kasulitan, dina sidang béja anu saé, lamun napasna ngalirkeun sacara ritmisik sareng pulsa di luhur, karasaeun saolah-olah manehna tiasa naék ka luhur sareng naék ka angkat kana rohangan biruon nu teu kanyahoan. Saterusna manéhna nempo awak beuratna sarta cicing di bumi.

Cacing ngorondang, babi leumpang, lauk anu ngojay, teras manuk hiber. Unggal geura-giru sanggeus éta dilahirkeun. Tapi lila sanggeus lahir lalaki-sato moal tiasa ngapung, henteu ngojay, henteu leumpang atawa ngorondang. Paling anjeunna tiasa ngalakukeun mangrupa squirm sareng nyepak sareng babaung. Sababaraha bulan saatos kalahiran anjeunna diajar ngorondang; saterusna ku taraha waé manehna ngabdi kana leungeun jeung tuur. Salajengna sareng seueur nabrak sareng ragrag anjeunna tiasa nangtung. Tungtungna, ku conto parental sareng kalawan loba hidayah, manéhna leumpang. Taun-an kitu mungkin leuwih ti samemeh diajar nginum, jeung sababaraha urang henteu pernah pelajari.

Kiwari éta parantos ngahontal mujijat tina panerapan mékanis, sigana janten nalika anjeunna ngawasaan hiber hawa ku cara mékanis, manéhna bakal ngahontal wates kemungkinan di seni ngapung. Ieu teu kitu. Anjeunna kedah na bakal ngalakukeun langkung. Tanpa aya kompromi mékanis, sareng saheulaanan, dina jasadna anu lebet, manusa baris ngapidénan hawa dina ranah. Anjeunna bakal tiasa naek saluhur kapasitas engapanna bakal ngijinkeun, sareng pikeun panduan sareng ngatur pangaturanna jiga gampang manuk. Kumaha pas ieu wajib dilakukeun bakal gumantung kana pamikiran sareng usaha pikeun lalaki. Meureun nya éta bakal dilakukeun ku seueur jalma anu kiwari hirup. Dina umur kahareup sadayana lalaki bakal tiasa mendakan seni ngapung.

Teu kawas sasatoan, manusa diajar pamakéan awak sareng itungan-Na ku diajar. Umat ​​manusa kedah gaduh palajaran obyék atanapi conto, sateuacan aranjeunna nampi sareng nyobaan anu mungkin pikeun aranjeunna. Pikeun ngojay sareng ngapung, lalaki gaduh palabuhan obyék sareng lauk jeung manuk. Alih-alih nyoba pikeun manggihan gaya atawa énergi anu dipaké ku manuk dina hiber maranéhanana, tur diajar seni parantos kaantenna, lalaki sok usaha pikeun manggihan sababaraha obyektif mékanis sareng nganggo nganggo pesawat terbang. Lalaki tos manggihan sarana mékanis pikeun hiber, sabab sangka anu dianggo sareng dianggo.

Sabot manéhna nyaksak manuk anu ngapung, manéhna mikir ngeunaan maranéhanana sarta hayang ngapung, tapi manéhna henteu boga kayakinan. Ayeuna manehna boga kayakinan sabab anjeunna hiber. Sanaos anjeunna parantos ngesetkeun sanggeus mékanisme manuk, anjeunna henteu ngapung siga manuk, sareng sanés nganggo gaya anu nganggo manuk dina hiber na.

Wijaksana beurat awakna sareng moal terang sifat sangka sareng anu pakaitna sareng rarasaanna, lalaki bakal kaasih ku pamikiran ngapus maranéhna ngaliwatan hawa dina awak fisikna wungkul. Sarta maranéhna bakal ngarobahna kana paréntah. Sapertosna aranjeunna bakal nambihan ridicule ka ragu, sareng nunjukkeun ku argumen sareng pangalaman nu hiber manusa anu teu matak tiasa henteu mungkin. Tapi sababaraha dinten hiji lalaki anu wani sareng langkung mumpuni batan sésana bakal ngapung, tanpa hartosna fisik lian ti awakna. Lajeng lalaki séjén bakal ningali sareng percanten; Kukutuna bakal dititénan dina katerangan-katerangan maranéhna, sarta bakal narima kalakuan anu bakal karasa ku maranehna. Saterusna manusa moal bisa cangcaya, sarta hiber seuneu pangrojong jalmana bakal jadi kanyataan anu katampi, sakumaha lumrah saperti fénoména ti kakuatan luar biasa anu disebut gravitasi sareng cahaya. Wellta ogé ragu, tapi henteu ragu teuing.

Gaya motif hiber sadaya manuk henteu parantos nyababkeun ayana flapping atanapi fluttering jangjang na. Kakuatan motif hiber manuk mangrupakeun kakuatan khusus anu dipicuna ku aranjeunna, anu satuluyna ngameunangkeun nyiptakeun penerbangan anu panjang dipanjaga, sareng ku aranjeunna bisa ngaliwat hawa tanpa flapping atanapi fluttering jangjang maranéhanana. Manuk maké jangjangna sangkan kasaimbanganana, sareng buntutna minangka panungtung pikeun mandu dina pesawat terbang. Jangjangna ogé dianggo pikeun ngamimitian hiber atanapi nyababkeun gaya motif.

Gaya anu maké manuk anu aya flak nancebkeun ka manusa sapertos aya manuk. Sanajan kitu, lalaki teu nyaho ngeunaan éta, atanapi upami anjeunna sadar kakuatan, manéhna terang teu ti kagunaan nu eta tiasa tiasa dianggo.

Hiji manuk dimimitian ku hiber kalayan ngambekan, kalayan manjang make suku na, sarta nyebarkeun jangjang na. Ku gerak napas, suku sareng jangjang, manuk ngagumbirakeun organisme saraf -na, ku kituna aya dina kaayaan anu tangtu. Nalika dina kaayaan anu saatos pasipatan ngeusian gaya motif pikeun ngaliwatan ayana saraf anu sanésna, sapertos anu arus listrik henteu dipindah sapanjang sistem kawat ku péngkolan tombol dina pindah sistem. Nalika gaya motif hiber ngainduksi, nyababkeun awak manuk. Arahna hiber anu dipandu ku posisi jangjang jeung buntut. Laju na diatur ku tegangan saraf sareng polumeu sareng gerak napas.

Éta manuk teu luput ku awéwé éta waé ukur dibuktikeun ku béda dina beungeut cai sapertos beurat awakna. Kanyataan anu pantes kanggo catetan yén, aya panurunan nu saimbang dina permukaan jangjang atanapi legana jangjang manuk dibandingkeun éta kanaékan beuratna. Panties manuk anu ranggap najan teu terang laleur atanapi maham manuk anu kéngéng parantos langkung ageung dibandingkeun sareng beuratna. Beuki kuat anu berhatikeun manuk kirang kirang gumantung ka permukaan jangjang na ngapus.

Sawatara manuk énggal beuratna sareng beuratna anu sapertos katambangan. Ieu henteu kusabab aranjeunna peryogi perantara jangjang pikeun hiber. Karena nguapkeun jangjangna anu ageung ngamungkinkeun aranjeunna bangun dumadakan sareng pikeun megatkeun kakuatan dina gugurna. Burung anu langgeng sareng kiriman sareng kabiasaan anu teu ngawajibkeun aranjeunna gugah sareng ragrag dumadakan henteu peryogi sareng biasana henteu ngagaduhan permukaan sayap anu ageung.

Bukti sejenna yén gaya motif hiber manuk henteu aya ku sabab permukaan sareng mékanisme jangjangna éta nyaéta nalika iraha waé kajadian kitu, ungéng-naékkeun naek seueur kagagalan kalayan ukur saeutik paningkatan dina gerak jangjang atanapi henteu nambahan gerakan jangjang naon. Upami éta gumantung kana gerakan jangjang pikeun hiber paningkatan kagancangan bakal gumantung kana ngaronjat gerakan jangjang. Kanyataan yén kagancangan na tiasa ditingkatkeun kamampuhna tanpa kanaékan saimbang kalayan gerakan jangjang nyaéta sakaligus yén yén anu gerakna disababkeun ku gaya anu lian ti gerak otot jangjang-na. Ngabalukarkeun ieu hiber lian nyaéta gaya motif hiber-na.

Bisa disimpulkan.