The Word Yayasan

Sateuacan tiasa ningali Jiwa, harmoni salira kudu dihontal, sareng panon ramé janten paranténg ka sadaya ilusi.

Ieu bumi, murid, Galéri Duka, tempat ditetepkeun tina Path waktu keur nyobaan lempengahan, sarap ngalantarankeun Ego thy ku delusion nu disebut "Great Heresy (Separateness.")

- Sora tina tiiseun.

THE

WORD

Vol. 1 Pébral, 1905. No 5

Copyright, 1905, ku HW PERCIVAL.

Kakuatan keur narik ati.

Jiwa teh haji langgeng, ti baheula langgeng, sareng saluareun, kana masa depan abadi. Dina eling pangluhurna na jiwa anu permanén, teu robah, langgeng.

Kahayang ngaréwak jiwa dina domain nya, alam parantos nyayogikeun kanggo tamu abadi nya loba variasi kutang anu manehna parantos ngahulisan ngahiji jadi hiji awak. Throughta ngaliwatan awak ieu alam sahingga sanggup miceun kakuatan keur narik ati nya leuwih jiwa sareng kusam pamahaman. Tegesna téh sanés sihir anu sipat wields.

Kinjauan mangrupa mantra sulap anu alam témpél ngeunaan jiwa. Kakuatan narik ati ngabalukarkeun beguiling phantoms seueur-warna pikeun narik, ngareureuwkeun nada wirahma pikeun pesona, anu napas seungit parfum ka mikat, nyusulkeun pikaresepeun pikaresepeun anu nyihkeunkeun rasa bungah sareng nyekenkeun rasa dina rasa sareng rasa lemes nu dimimitian ku ngalipet getih ngaliwatan awak. tur entertains pikiran.

Kumaha alami jiwa anu beguiled. Kumaha gampang dilaksanakeun. Sakumaha innocently terauhanan. Kumaha kasukaan web tina ketidak realitas anu dipahat. Alam oge terang kumaha carana nahan tamuna. Nalika salah sahiji kaulinan eureun teu ngahibur, saurang lian anu diusulkeun di jieun ku éta jiwa dipingpin kantos leuwih laun kana perangkat kahirupan. Continuesta tetep janten amused, jajah sareng ngahibur dina babandingan sinambung nu robah, sareng poho harkat sareng kakawasaanana ayana sareng kesederhanaan mahluk na.

Sahiji dipenjara dina awak jiwa laun awakens kana eling téa. Nyadar yén ngajalanan béjakeun tina penawonna, ngauluhkeun kakuatan wands sareng ngarti rarancang sareng metodeu nya, jiwa diaktipkeun sangkan nyiapkeun sareng ngagagalkeun alat-alat dirina. Tempta tempers sorangan sareng janten imun ngalawan magic anu wands.

Jimat jiwa anu bakal mareuman manéh-énjingan nyaéta sadarna yén dimana waé atanapi di handapeun kaayaan naon waé, nyaéta permanén, robah, teu bisa abort, sareng tiasa neitherta henteu dihubungkeun, bakal luka, sareng urang ngaruksak.

Éta surat kabunguhan téh kabeneran. Theta mimiti anu pangahirna anu kedah nungkulan. Bringsta nyangking jiwa dina sway sadaya sensations. Pamukaan nu nyiptakeun alam ieu nyaéta kulit sareng sadaya organ awak. Rasa-rasa ieu anu awalna seep dina misteri kelamin. Di patung éndah Laocoon, Phidias parantos ngagambarkeun jiwa anu berjuang di bobot naga anu parantos dialungkeun ku jarawat wand. Ku nempo ajeg dina jimatna naga mimiti ngalangkungan.

Sejen cara pikeun nengetan enchantress na nya éta basa, palate jeung appetites awak, anu aya dina dina mantra ari rasa. Ku nempo jimat jiwa ngajadikeun awak imun ngalawan kaayaan mabok rasa, sareng nyatujuan naon waé bakal tetep awak dina awak kaséhatan sareng kacukupan pikeun kaperluan na. Wand rasa anu leungitna leungiteun awak sareng awak narima pawangan anu di jero rasa waé ngan pasokanana.

Ku ngamangpaatkeun sulap anu sampuh alam mangaruhan jiwa éta ngaliwatan organ bau, sareng perada ngarti uteuk supados ngamungkinkeun sain séjén maok pikiran. Tapi ku nempo timisna pangaruh theja dilampahkeun pegatna sareng sanes disambang ku manusa ku seungit alam alam, ambéh hirupna ditarik.

Ngaliwatan ceuli jiwa téh kapangaruhan ku aki sora. Nalika alam wields wand ieu jiwa enteh sareng enraptured dugi ka jimat katempona. Mangka musik dunya kaleungitan pesona. Lamun jiwa ngadangu harmoni gerak sorangan sorangan unggal sora jadi bising sareng wand sihir alam ieu salawasna pegat.

Ngaliwatan panon anu alami ngalungkeun kakuatan anu narik ku bau wand nya. Tapi ku jalan anu lacar di jimat glamour lebi ilang, sareng warna sareng bentuk paweun latar tukang anu aya perspangan jiwa sorangan. Nalika jiwa ngarasa perbaikan na dina beungeut sareng liti alam anu ngambang kageulisan anu nyata sareng gaduh kakuatan anyar.

The gulat ti wands ti alam brings kana jiwa nu dua wands lianna: pangaweruh ngeunaan hubungan sadaya hal, sareng pangaweruh anu sadayana sadaya nu hiji. Kalayan éta wands ieu jiwa bakal ngalengkepan lalampahan na. Teu pesimis kasampak di illusions-kahirupan kahirupan upami dipidamel pikeun nandakeun anu ngarti tipu daya-hal ieu jeung kakuatan keur narik ati di dunya. Thista kieu sadaya anu tiasa katingali uap sareng gelap bakal leres pisan lucu.

Necessaryta dipikabutuh pikeun hiji anu milarian anu nyata pikeun mimiti jadi sugema kalayan henteu naon anu henteu nyata, pikeun iraha jiwa bakal ngarasa nyata dina kahirupan éta kudu sanggup ngabedakeun henteu nyata.

Lamun pikiran geus wedded jeung dikawasa ku aksi tina pancaindera, kakuatan keur narik ati dihasilkeun sarta fakultas jiwa anu abort. Kituna datang kana wangkongan ieu teh: kasimpulan amarah, kasirian, dengki, kasombongan, kareueus, karanjingan, sareng nafsu: serpénna di coil diantarana jiwa.

Kahirupan manusa biasa nyaéta runtuyan guncangan ti orok dugi ka lami. Ku masing-masing reuwas dijilbab kakuatan keur narik ati anu nojos jeung dumpul. Pikeun jurus kaleresan katempona. Tapi teu tiasa ditahan. Mam deui nutup. Sareng aneh, anu katingalina ogé-waktos digentilkeun ku pisan ngilu sareng kahadean anu ngahasilkeun aranjeunna. Fanaana tetep ngambang salembar waktos, nyambung ka dieu sareng ka dieu, nyambung ka eddy ciptaan, dashed ngalawan batuan misfortune atanapi beuleum duka sareng asa, naek deui sareng ka jero kalam maot ka teu kanyahoan sagara, anu lir ilegal, entos sadaya anu ngalahirkeun. Mangka deui jeung deui jiwa éta whirled ngaliwatan kahirupanana.

Awak beunang kuna geus ditarima minangka panyingkepan misteri dunya-éndah waé ieu. Objek kahirupan nya éta pikeun ngarti sareng ngorupsi tiap wahyu dina waktosna: ngaleungitkeun kakuatan keur narik ati enchantress ku eling jiwa: ngalakukeun pagawean momenna, supaya jiwa ngajentrekeun dina jalanna. Kalayan pangaweruh ieu jiwa boga eling atuda sareng perdamaian di dunya dunya kakuatan keur narik ati.