Saacanna publikasi Pamikiran jeung takdir Bapak Percival diterbitkeun majalah bulanan, nu kecap. Anjeunna nyumbang hiji redaksi pikeun tiap masalah. Anjeunna oge kajawab patarosan pembaca di "Momen kalawan Friends". The Tumbu di handap bakal ngidinan Anjeun pikeun neuleuman jejer husus tina dua fitur ieu majalah.


mimiti Editorials

Kumpulan lengkep salaku diterbitkeun dina nu kecap antara 1904 na 1917.

Moments kalawan Friends

Q & A nu tadina mucunghul di nu kecap Majalah antara 1906 na 1916.