A singket Deskripsi pamikiran jeung takdir



Naon pangpentingna ka anjeun dina kahirupan?

Lamun jawaban anjeun pikeun ngahontal pamahaman leuwih gede diri jeung dunya nu urang hirup; lamun éta ngartos naha urang di dieu di bumi sarta naon awaits kami saatosna; lamun éta uninga kaperluan leres hirup, hirup anjeun, Pamikiran jeung takdir nawarkeun maneh kasempetan pikeun manggihan jawaban ieu. Jeung loba deui.

Dina kaca ieu, informasi heubeul ti sajarah dirékam ayeuna dijieun dipikawanoh jeung eling dunya-tentang. Nilai agung téh nya éta bisa mantuan kami pikeun hadé ngartos Sunan Gunung Djati, jagat raya. . . tur saluareun. buku ieu teu a doktrin anu bisaeun maneh kumaha hirup hirup anjeun. nyeratna nyebutkeun yén hiji palajaran penting pikeun unggal lalaki sarta awéwé anu nangtukeun pikeun diri salah urang naon nu kudu na naon teu ngalakukeun. Cenah: "Kuring teu ngira kana ngahutbah ka saha; Kuring teu mertimbangkeun sorangan alat da'wah atawa guru. "

Sanajan karya hébat ieu ditulis keur sakabéh manusa, rélatif sababaraha sakuliah dunya geus kapanggih eta. Tapi tides anu shifting sakumaha beuki neangan ngartos makna tantangan pribadi jeung global urang nyanghareupan, kitu ogé nyeri jeung sangsara anu mindeng marengan aranjeunna. kahayang sincerest panulis urang éta anu Pamikiran jeung takdir ngawula ka salaku lampu lantera pikeun mantuan kabeh manusa pikeun mantuan diri.

Boh maca casually panasaran jeung seeker paling ardent pangaweruh profound moal bisa ngabantu tapi jadi intrigued ku kaayaanana, wengkuan jeung jéntré sahiji mata pelajaran nu bisa kajawab ku ieu buku. Loba bakal heran kumaha nyeratna diala informasi. Ragam ilahar nu karya ieu dihasilkeun digambarkeun di boh Author urang Foreword jeung Afterword.

Percival mimiti outline bab pikeun Pamikiran jeung takdir handap pangalaman panerangan potent, anu anjeunna disebut salaku mahluk sadar tina eling. Anjeunna nyatakeun yén mahluk sadar tina eling mangka éta "kanyahoan" pikeun hiji anu geus jadi sadar. pangalaman ieu Percival diwenangkeun engké pangaweruh aksés ngeunaan poko naon ku metoda tangtu fokus, atanapi naon anjeunna disebut "pamikiran nyata." Ieu ngaliwatan metoda ieu anu buku ieu ditulis.

Aya hiji kaaslian dina tulisan Percival sabab éta devoid tina asumsi, tiori atawa pretense. kumawula impeccable na ka modeu pangluhurna kabeneran pernah wavers. Ieu buku anu speaks mun longing dina unggal haté manusa uninga naha humankind nyaeta sakumaha anu kasebut. Pamikiran jeung takdir mangrupa wacana unusually eloquent nu ngawengku totalitas tina alam manifested na unmanifested; sakumaha misalna, bisa dilarapkeun kana nyawa sadayana anu manggihan surat liberating na.