About the Author, Harold W. Percival

Ngeunaan gentleman anu luar biasa ieu, Harold Waldwin Percival, urang henteu peduli kalayan kapribadian anjeunna. Bareng kami ngawujud sareng naon anu anjeunna tumaros sareng kumaha carana sangkan tiasa leres.