Mikir jeung Destiny anu teuas dilindungan ku Harold W Percival

ngatasaeunana

Pamikiran jeung takdir

Pangpangna dina Thinking and Destiny Ku katerangan singkat The Descent of Man into this Human World Kumaha sareng anjeunna bakal uih deui ka The Eternal Order of Progression