Mikir jeung Destiny anu teuas dilindungan ku Harold W Percival

ngatasaeunana

Pamikiran jeung takdir

Pamikiran jeung takdir Sareng hiji akun ringkes The turunan Manusa kana Dunya Asasi Manusa ieu sareng Kumaha anjeunna bakal balik deui ka The abadi Order of progression