Démokrasi Pamaréntah Awak ku Harold W. Percival percetakan katilu diterbitkeun ku The Word Foundation

ngatasaeunana

Démokrasi Pamaréntah Awak ku Harold W. Percival percetakan katilu diterbitkeun ku The Word Foundation

Kantun ditulis karangan ngeunaan tugas manusa pikeun dirina, associates, masarakat, alam jeung kosmos.